Kérlek vedd észre azt a tényt, hogy az, hogy képes vagy mosolyt viselni az arcodon, amikor az egész tested feszültnek és nyugtalannak érezi magát, erőt jelent. Talán nem is tudsz róla, és megtagadhatod azt hinni, hogy bátor vagy, de bízz magadban és lásd, hogy mennyire csodálatos vagy.

A szorongásod jelzés, ezért legyél jó a lelkedhez. Lefogadom, hogy nem tudtad, hogy mekkora erő kell ahhoz, hogy ezt az érzést elrejtsd a világ elől és helyt állj a mindennapi életben. Ez önmagában is elképesztő tett. Bátor, kedves és gyönyörű lélek vagy, aki meglehet most félelemtől és irracionális gondolatoktól szenved, de kérlek, bízz abban, hogy annyira sokkal több vagy, mint a szorongás.

Igen, gyakran szembe kell nézned minden olyan félelmeddel, amire gondolsz, amit sokszor nehéz teherként cipelsz a válladon, de harcolsz. Ne tedd, nem kell harcolnod. Elmosolyodsz, ugyanakkor próbálod kivonni magadat a sötétségből amit az elméd teremt. A legjobb amit tehetsz, ha racionalitást hívod segítségül. Végül is, ez a legjobb fegyvered az irracionális gondolatok ellen. Néha nyersz, máskor a szorongás maga alá gyűr, de tudod, hogy ideiglenes és soha nem adod fel a harcot hogy csendes békére lelj.

Tudod magadban, hogy rugalmas vagy, ezért mosolyt húzol az arcodra, és harcolsz a szorongásoddal, mert tudod a szívedben, hogy a belső szépség felülmúlja a káoszt az elmédben.

A felszínen lehet, hogy kicsit csalnod kell, amíg meg a mosolyt nem teszed belsőleg is magadévá, és nincs semmi baj ezzel. De ha belülről harcolsz és az felemészt, és egyre jobban úgy fog tűnni, hogy kívül összecsaptak feletted a hullámok. Ne harcolj, és ne a külvilágra mosolyogj, hanem a szorongásodra tekints szeretettel. Amikor harc helyett átöleled ezt az érzést, ahogy tudatosítod, hogy milyen nagy erő birtokában vagy, a szorongásodnak, a megfelelésednek nem lesz már benned létjogosultsága.

A szorongásod pillanatnyi elfogadása, példát mutat mások számára is, hogy bár lehet, hogy a dolgok néha nehezebben mennek, de van választásunk, hogy azokat hogyan kezeljük. Hatalmadban és jogodban áll jól érezned magad a saját bőrödben bármi is történjen a világodban. Csak vedd észre, az állandó figyelmedet amit a kétségeiden és a téves felfogásaidon tartasz.  Ez az, amivel Te táplálod a szorongásodat, nem függ senkitől, hogy ennek véget vess.

Megvan az erőd, hogy abbahagyd az aggodalmat, ami arról szól, hogy nem vagy elég jó, és ahogy elkezded hagyni, hogy az elméd helyett, a szíved irányítson a megfelelő helyre, a szorongásod köddé válik. Hiszen a szíved csak a benned rejlő szépséget akarja kifejezni, azt az igazán értékes kincset, aki vagy. Erre próbál rávezetni a szorongásod és ezt nem kell elrejtened, mutasd meg a világnak.

Kép: pixebay.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.