Hétfőn, azaz, 2022. 02.21.-én, igazán belecsapunk a lecsóba. Cseppet sem unalmas, hétindító energiákkal kezdünk. Szerintem az egyik legérezhetőbb Hold állás (és direkt nem címkéztem), a Skorpió Hold, és mit ad Isten, ezzel indítjuk a hetet.  

Megeshet, hogy szélsőséges érzelmek kerítenek hatalmába, de az is lehet, hogy a környezeteden tapasztalod, hogy az emberek ezen a két napon könnyebben elveszítik az önuralmukat. Bárhogy is éld meg, legyél rá éber, hogy ami a világodból rád vetül, az valamit számodra is mutatni szeretne. Ha megérint kint a dráma, bizony érdemes neked is, az érzéseid titkos bugyraiba is belesni. Bizony, bátran oda a legmélyére nézz csak le, a tabu témákat se felejtsd el.

A lelkünk olyan, akár egy feneketlen tó. A mélyben olyan titkok, elfojtott érzelmek, gondolatok és ki nem mondott szavak rejtőzhetnek, amik szinte elképzelhetetlen módon megfertőzhetik testünket, lelkünket, egész életünket. Robert Lawson

Egy Skorpió holdat, megélhetsz úgy is, hogy elébe mész a mélyen megbújó érzéseiddel való találkozásnak. És ha teheted, tudatosan ajánlom, hogy inkább menj elébe. Tarts egy kis önvizsgálatot, egy kis titokkutató, lelkizős merengést, nem fogod megbánni, hiszen amire végre ránézel, az megértésre találhat benned, bebalzsamozhatod. Ennek van itt az ideje, a gyógyulásnak, két nap intenzív lélekpucolásnak.

És hogy biztosan ne unatkozz, ami az önvizsgálatot illeti, ezen a hétfőn besegít az Uránusz is, mely a Bikában, most választás elé állíthat, és megkérdezi, mindaz, amiről azt hiszed, hogy birtoklod, amitől a biztonságodat reméled, arra valóban szükséged van még? Köt, vagy stabilizál? Mert ha csak köt, és korlátoz, akkor azt nem lenne jobb szétfeszíteni. Talán kéne a hely valami újnak, de túl sok mindent halmoztál fel?Amit most készülsz teremteni, az hosszútávon is termékeny, stabil alapokat ad az életednek?

Mielőtt most bármibe is belefogsz, vonulj el egy kicsit önmagadba, és gondold végig, hogy fizikai-, lelki- és szellemi szinten milyen eredményeket érhetsz el vele? Összegezz, mielőtt nagy hévvel elindulnál, hiszen a Bikában járó Uránusz felett, a Cet csillagkép, először, befelé figyelésre hív.

Ha ezek után is, igaznak érzed az utat, amelyre lépni készülsz, akkor engedd, hogy felpezsdítsen, és megvalósításra ösztönözzön az Uránuszi energia. Onnan is érezheted majd, hogy jó az irány, hogy a belső összegző munka után, hirtelen megvilágosodást, kivitelezési tervet és bátorságot kapsz, szinte a semmiből, hogy egy zseniális ötletedet, végre kézzelfoghatóan, meg tudd valósítani az anyagban.

A tiszta gondolatokért felelős Merkúr, a Vízöntőben, segít, hogy külön tud választani az ocsút a búzától, hogy lásd a lényeget. 

Ez a három égitest, most összefog, hogy segítsen igazán mélyrehatóan, lelkileg és szellemileg is megújulni, a termékeny energiáidat, hosszútávú alapok lerakásába fektetni. 

Sajnos, nem sajnos, tálcán nem adja egyik sem a megoldást, szükséges hozzá, hogy időt, energiát nem sajnálva, tegyél érte, de mindezért cserébe, az emelkedés lehetőségét kínálja fel.  

Képek:

Photo by Ashley Batz on Unsplash

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.