A vonzás törvénye nagy port kavart. Gondolkodj pozitívan, képzeld el, majd engedd el és tudd, hogy elindult vágyad a megvalósulás útján. Aztán néha bejön, néha nem. Vajon hol van a hiba? Mit csinálhatnánk még jobban, hogy megértsük az univerzum működését és a teremtés varázslatát? Összegyűjtöttem azokat az összetevőket, amivel erőteljesebben tudjuk működtetni a vonzást az életünkben.

Érezd az áldást az életedben

A jólétünk felismerése, a hála, mind-mind olyan energiát áraszt az univerzumba, ami hatványozottan pozitívan hat vissza a mi életünkre is. Ha nem érezzük, nem értékeljük a körülöttünk lévő jólétet, bőséget, ha a figyelmünket a hiányra irányítjuk, nem vonzzunk be még több jót az életünkbe, sőt, pontosan a hiány állapotunknak adnak még nagyobb teret. A nap legnagyobb részében észreveszed azt a sok kis apró dolgot, aminek örülhetsz éppen, vagy helyette folyton inkább azon emészted magad, ami még nincs az életedben? Ha a válaszod inkább az utóbbi, akkor itt az ideje, hogy figyelmedet a hiányos állapotról a bőségre kapcsold át. Hiszen ahol a figyelem, ott az energia.

Emelkedés

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy megváltoztasd a körülményeidet az, hogy megváltoztatod a hozzáállásod, az alap hangulatodat. Senki, ismétlem senki, nem felelős a boldogságodért, ahogy a boldogtalanságodról is csak Te tehetsz, nem hibáztathatunk érte másokat. Érhetnek nehézségek, fájhatnak is, kell is, hogy ezt megemészt és megéld, de csak is rajtad áll, hogy hogyan kezeled ezután és mennyi ideig adod át magad a szomorúságnak.

Emelkedj felül a problémáidon, emelkedj felül önmagadon. Állítsd be az állapotodat reggel, igen, úgy mint, este az ébresztőórád. Egyszerűen határozd el, hogy ma az élet napos oldalán keresztül látod a világot. A gondolataink nem csak a külvilágra vannak hatással, hanem a belső világunkra. Az vagy, amit magadról gondolsz, minél tovább mondogatod, hogy szomorú vagy annál jobban valóságossá válik. Ugyanez a helyzet fordítva is. Ha már a napodat úgy kezded, hogy derűs vagy, nyitott az élet lehetőségeire, sokkal több jót fogsz észrevenni a nap hátralévő részében. Az emberek is máshogy fognak hozzád viszonyulni egésznap. Állítsd be magad magasabb frekvenciára és üsd ki az alacsony energiákat.

Most

Semmi más nem számít, csak az, ami éppen történik veled. Ezen kívül már nem létezik vagy még nem létezik más. A legmagasabb energiaállapotban akkor tudsz lenni, ha nem a fejedben vagy valahol a múltban, vagy valahol a távoli jövőben. Ezek az állapotok ugyanis nem rezegnek most veled együtt és csak azt az érzést keltik benned, hogy még milyen messze a cél. Elszomorít. Ha a legmagasabb rezgésen tartózkodsz, akkor viszont jelen vagy, boldog vagy, 100%-osan ott vagy, nem szórod szét az energiádat.

Ebben az állapotodban pedig elképesztően gyorsan és varázslatosan történnek veled jobbnál jobb dolgok. Minél jobban jelen vagy és jól érzed magad, annál magasabbra kerül a rezgésed, így minden, amire vágysz, szinte azonnal elérhető válik számodra. Biztos tapasztaltad már, hogy valamit épphogy csak kigondoltál, és ott volt. Pedig tényleg csak átfutott az elméden, nem is gondolkodtál igazán rajta. Az univerzum sem a múltba sem a jövőbe nem tud neked adni ajándékokat, csak is a jelenben.

Célok, vágyak táblája

Ebben semmi nevetséges sincs. A legtöbb sikeres embernek van ilyen táblája, füzete, álom naplója stb., ahol kidolgozták mi az, amit elszeretnének érni. Rengeteg személyes tapasztalatom van nekem is, de a környezetemben is ismerek olyan embereket, akik alkalmazták már így vagy úgy ezt a módszert és bevált. A tábla azért jobb megoldás, mert segíti a vizualizáció útján létrejött teremtést, beindítja a jobb agyféltekét. Vágj ki képeket magazinokból, vagy nyomtass ki az álmaidhoz, vágyaidhoz hasonló képeket és tedd a tábládat egy olyan helyre a lakásodban, ahol gyakran láthatod. Nincs benne hókuszpókusz, csak a hit, hogy tudod, hogy eléred, nincs más opció. Ezek a képek beleégnek a tudatodba, a részeid lesznek, a valóságod és a megfelelő időben az anyagi világban is megelevenedik.

Cselekszem, “amint..”

Nincs “ha majd”, nincs “de”. Minden tőled telhető lépést meg kell tenned a vágyaid irányába. Be kell mozdítanod az ügyet, éreztetni az univerzummal a szándékodat és az eltökéltségedet. Amilyen gyakran csak lehetséges szánj arra időt, hogy cselekedj, hogy a legkisebb lépéssel is támogasd az álmaid megvalósulását. Akár képzeletben, ha egyelőre máshogy még nem tudsz érte tenni (bár mindig vannak kis lépések). Párt szeretnél? Csinálj neki már most helyet, aludj az ágy egyik oldalán, csinálj helyet neki a szekrényben. Ha elszeretnél valahová jutni, olvass róla, gyűjts róla információt, esetleg vegyél valami apróságot magadnak az útra, amit majd magaddal viszel. Cselekedj, készülj fel a vágyaid fogadásra úgy, mintha már most is valóságod része lenne.

Ha van kedvetek, osszátok meg a véleményeteket, a tapasztalataitokat, mit sikerült már bevonzani az életetekbe? Lelkesítsük, inspiráljuk egymást!

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.