Az Ősz és a Tél kiemelten fontos égi üzenete, hogy megtanuljunk végre beleállni az életünkbe, hogy végre visszavegyük a hatalmat, az irányítást, a sorsunk felett. Ennek az erőnek a beépítéséhez, tudatosításához készítettem el ezt az rövid imaginációs meditációt, 639 Hz-es Solfeggio zenével.

A gyakorlat, alig 10 perc. Arra törekedtem, hogy egy olyan meditációs gyakorlatot tudjak neked átadni, amit könnyedén használhatsz akár mindennap, reggel, lefekvés előtt, vagy a nap bármely szakaszában.

639 Hz Solfeggio

A 639 Hz segít kapcsolódni a szív csakrához, ezáltal jó hatás gyakorol az emberi kapcsolatainkra, a női és férfi energiánk harmonizálására, és összekapcsolja a jobb és bal agyféltekét. Hogy a frekvencia jótékony hatása is érvényesülni tudjon az elmédben, ajánlom, hogy az imaginációt, fülhallgatóval hallgasd meg.

Az imagináció, a vizualizáció átélése révén hat a tudatodra. Nem szükséges hozzá komoly meditációs gyakorlat, csupán engedj a képzeletednek. A gyakorlat révén, megértheted, hogy ebben az időszakban, mi az, amit rendkívül fontos megerősíteni az elménkben. Ennek alapján, te is kitalálhatsz magadnak saját tudatprogramozó, megerősítő gyakorlatokat.

Őszintén ajánlom, hogy napi 10 percet ne sajnálj most magadtól ebben az időszakban, használd az imaginációt! Akár meg is oszthatod a szeretteiddel, hogy minél több emberhez eljusson. Ezzel te is segítesz, hogy minél többen, erősíteni tudják, a sorsuk uralásához szükséges belső hatalmukat.

A hanganyagot, egy jobb klikkel, akár le is töltheted, ha úgy kényelmesebben tudod használni.

Remélem a segítségedre lesz ebben az időszakban!

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

No Comments Yet.