A Nő akkor szép, akkor sugárzó, ha önmagára talált. A nő akkor nő, ha már nincs szüksége arra, hogy ezt görcsösen megerősítse önmagában. Könnyed, szelíd, áramló és befogadó. Az igazi nő hegyeket mozgat kecsességével, lágyságával, szeretetével. A nő boldog, mert tudja mennyit ér.

#1. Természetes magabiztosságot sugároz bármerre is megy. Nem hangos, nem görcsösen próbálja felhívni magára a figyelmet, de pozitív és kedves.

#2. Mindent, amit csinál teszi egyszerűen és könnyedén. Soha nem próbálja a dolgokat kikényszeríteni, de nem hagyja a dolgokat a véletlenre, tesz önmagáért és a számára fontos ügyeiért, céljaiért.

#3. Nem akarja, hogy mindenki szeresse, mert ő már elfogadta és tiszteli önmagát. Csak saját magának szeretne megfelelni, de tisztel mindenkit maga körül.

#4. Soha sem tolakodik, de ha a helyzet úgy kívánja, nem fél megmondani a saját véleményét, akkor sem, ha az nem az, amit a másik hallani szeretne.

#5. Karakteres, stílusos és gerinces. Elvárja másoktól is az igazságot.

#6. Ismeri a különbséget a pozitív és negatív kritika között. Az előbbit megjegyzi és nem fél tanulni, még jobbá csiszolnia magát, az utóbbival nem emészti magát túl sokáig.

#7. Nem fél beszélni, de tudja mikor kell hallgatni. Hiszen tudja már, a meggondolatlan fecsegés csak negatív eredményeket szül.

#8. Van saját stílusérzéke. Nem érzi annak szükségességet, hogy a trendeket majmolja kétségbeesetten. Tudja, hogyan érzi magát jól a bőrében, van egészséges önbizalma, és nem másoktól lesi, hogyan kéne kinéznie.

#9. Tudja, hogy a legegyszerűbb dolog a világon egy másik nő megítélése és a hiányosságok összehasonlítása, de ő ebből már kinőtt, hiszen elégedett magával minden hibájával együtt. Más nő sikere, szépsége már nem billenti ki, hiszen ismeri saját értékeit és szembenézett már gyengeségeivel is. Pontosan úgy szereti önmagát ahogy van, mert tudja, ő így egyedi.

#10. Tudja, hogy mindig van egy másik, aki szebb, jobb, intelligensebb, de már azt is tudja, hogyan fogadja el ezt a hangot önmagában anélkül, hogy leértékelné saját nagyszerűségégét.

#11. Tudja hogyan kell elhagynia a káros kapcsolatokat. Nem csak a románcokat, hanem a visszahúzó barátságokat, munkakapcsolatokat is.

#12. Nem használja ki az embereket önös érdekek miatt, hisz az egyenlőségben, a kölcsönösségben és az önzetlenségben. Elvárások nélkül képes adni.

#13. Amikor problémája van, szemlélteti: Ez nagy probléma? Vagy ez csak egy fekvőrendőr? A kis problémákat nem nagyítja fel, a nagy problémákkal foglalkozik, de azok nem gyűrik maguk alá, és tiszta fejjel, céltudatosan dolgozik azon, hogy minél előbb megoldja.

#14. Tudja, hogy közölje a szükségleteit a körülötte lévőkkel, nem ködösít, nem játszmázik, pontosan tudja, hogy mire van szüksége és azt intelligensen mások tudtára adja, mert már nem akar zsákbamacskát árulni.

#15. Tudja, hogyan kell elköteleződnie valami iránt, és hogyan kell érte tennie. De azt is tudja, hogy a kudarc is az élet része, de nem hagyja, hogy ezek letörjék, nyitott a lehetőségekre és az új perspektívákra.

#16. Tudja, hogyan kell kezelnie az érzelmeit, tudja, hogy a gyengeségei is rendben vannak, nem ítéli el őket, nem ostorozza magát miattuk. Tudja, hogy minden veszteségében, félelmében valójában hatalmas erő van, és ezeknek az érzéseknek a segítségével meghaladhatja eddigi önmagát.

#17. Tudja, hogy az egyensúly megteremtése önmagában az egyik legfontosabb kulcsa a boldog, életnek. Tudja, hogy saját magával kell békében élnie, hiszen csak akkor lesz végre teljes és elégedett, ha önmagába beleszeretett, ha már nem harcol nem szeretett részei ellen.

#18. Nem hisz már a bánatban. Nem azért, mert nem hiszi, hogy az embereknek nem kéne tanulniuk a múltjukból, hanem azért, mert már felismerte, az önsajnálat és az elszalasztott lehetőségek utáni siránkozás csak a múltba láncolja, megkeseríti a lelkét. Ezzel az attitűddel, csak lemarad a jelenéről, amivel most a jövőjét egészségesen és boldogan építhetné.

#19. Függetlenül attól, hogy rossz napja van, soha nem hagyja végleg leírnia élete történetét. Pontosan tudja, hogy minden egyes nap, új lehetőséget kap, hogy az életéből a legjobbat hozza ki, és ezért hajlandó tenni is, kihasználja élete minden percét hasznosan, nem csügged, hanem megtesz minden tőle telhetőt és nem a sült galambot várja vagy egy megmentőt.

#20. Tudja, hogy nincs lehetetlen, mert hisz önmagában. Tudja, hogy a boldogságot ő hívja életre magában és ez az érzés soha nem függ másoktól.

#21. Tudja, hogy az igazi szabadság az, hogy egyedül is teljes. Felismerte, hogy egy egész életre hű társául önmagát választotta.

Kép: stocksnaps.io

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.