0

Integrál Asztrológiai Pszichológia

Lélekterápia

Spiritualitás

Spiritualitás

A Spirituális rovatban összegyűjtöttem neked azokat a témákat, amelyek szerintem szintén fontos vagy érdekesek lehetnek a fejlődésünk szempontjából.

Számomra a spiritualitás nem egy hókuszpókusz megfoghatatlan valami, hanem egy olyan belső út, beavatás, amit saját elhatározásunkból választunk, de mind éljük még a hétköznapokban is, csak talán nem tudatosan.

Szeretném neked bemutatni az egyes ágait, melyekkel én is foglalkoztam, illetve szeretnék segíteni gyakorlati példákkal is közelebb kerülni önmagadhoz.

Asztrológiával például régóta foglalkozom és nagyon szeretem. Ebben a rovatban aktuálisan olvashatsz az éppen ránk ható energiákról. Ezek segítségével sokkal könnyebben dolgozhatsz önmagadon is, megértheted, hogy éppen miért foglalkoztat valami vagy segíthet az elakadásaidban. Tudatosabbá tesz.

Lehetőség van arra is, hogy személyes, asztrológiai konzultációra gyere el hozzám. Ha ezzel kapcsolatban további kérdésed van, kérlek írj nekem a kapcsolattartási űrlapon vagy a Tollpihék facebook oldalon privát üzenetben.

A Spirituális rovat kategóriáit itt is láthatod és innen is elérheted: