Szívérintő

Lélekterápia

Spiritualitás

Home

Kedves Tollpihék olvasó!

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy megosszam saját lelkifejlődésem útjának tapasztalatait, tudását, hogy segítséget nyújthassak vele másoknak.

Mindig is érdekelt az emberi lélek mélysége, misztériuma, így időmet nem sajnálva, folyamatosan képeztem magam, és   segítettem a környezetemnek, hozzám fordulóknak. Rengeteg dologgal foglalkoztam, és ez idő alatt, beleszerettem az asztrológiába, ezen belül is, a Huber féle pszichológiai asztrológiába. Úgy érzem, hogy sok asztrológiai rendszer közül, ez volt az, amit igazán kerestem. Egy olyan alternatív lélekterápia, mely tudatosságra, önfejlesztésre, pszichológiára és spiritualitásra épül.

Akik már régóta olvasnak, azok tudják, hogy a Tollpihék, egy másik bloggal kezdődött. Ezt az új blogot azért hoztam létre, mert én is nagyon sokat változtam, változok folyamatosan, és ezzel arányosan, úgy éreztem, hogy kívül-beül megújulásra vágyom.

Adni szeretnék az embereknek a gondolataimon, érzéseimen, tudásomon keresztül. Segíteni és egyben tanulni egymástól. Sokkal nyíltabban, személyesebben szeretnék kommunikálni a blogomon és nagyon nagy öröm lenne számomra, ha ehhez, ti is csatlakoznátok!

Szeretném, ha velem együtt interaktívvá tennétek a Tollpihéket. Ha bátran és őszintén megosztanátok ti is a saját tapasztalataitokat és gondolataitokat. Írj itt kommentben a bejegyzések alatt, ha egy téma megérint, ha úgy érzed hozzátennél vagy elmondanád a személyes tapasztalatodat. Lehet másnak is segítség lesz!

Nem akarod felfedni magad? Az oldalon anonim maradhatsz, hiszen nem szükséges facebook azonosítóval hozzászólnod a bejegyzésekhez.

A kapcsolati űrlapon keresztül közvetlenül nekem is tudsz írni, ha bármilyen kérdésed lenne, vagy úgy érzed segítségedre lehetek valamiben. Ahogyan a Tollpihék facebook oldalán is lehetőséged van felvenni velem a kapcsolatot.

Kívánom, hogy leld örömödet a blogban, hozzon sok-sok felismerést és gyarapodást! Jó böngészést!

Virág Klaudia