Ki vagyok, mit csinálok és miért?

Először is, engedd meg, hogy üdvözöljelek a Tollpihék oldalon!

A történetem, és spirituális utam, voltaképpen, már pici gyermekként kezdődött. Mindig is érdekelt az emberi lélek mélysége, misztériuma, és az elme működése, így időmet nem sajnálva, folyamatosan képeztem magam, és segítettem a környezetemnek, hozzám fordulóknak. Egyszerűen, mindig megtaláltak, körém gyűltek az emberek.

Rengeteg dologgal foglalkoztam, több ösvényre ráléptem, különböző ezoterikus tanokat megismertem és alkalmaztam az éveim során. Ez idő alatt, beleszerettem az asztrológiába, ezen belül is, a Huber féle Asztrológiai pszichológiába. A kozmosz, és a kvantumenergia iránt, már gyermekként is végtelen szerelmet, vonzódást éreztem, így szinte kézenfekvő volt számomra, hogy az asztrológia irányába induljak el. Úgy érzem, hogy sok asztrológiai rendszer közül, a Huber asztrológiai pszichológia az, amit igazán kerestem. Egy olyan alternatív lélekterápia, mely pszichológiára, tudatosságra, önfejlesztésre, és spiritualitásra épül. 

Asztrológiai tudás megszerzése mellett, elhivatott terveim között szerepelt a csillagok bölcsességeinek megismerése is. A segítői hivatásomat, ezzel a kerek tudással szeretném teljessé tenni. Jelenleg másodéves vagyok, a csillagbölcsességek méltón híres atyánál, Paksi Zoltán asztrozófiai iskolájában.

Hogy mit hoz még a jövő, amivel gazdagítom a saját tudásomat és a teremtői szolgálatomat? Nos, őszintén szólva, vannak még holisztikus módszerek, melyek nagyon érdekelnek, így biztos vagyok benne, hogy a időről időre, bővíteni fogom a segítői szolgáltatásomat. Az igazság az, hogy rengeteget foglalkozom önmagam fejlesztésével, képzésével, és a tudatom tágításával.

Jelenleg, asztrológiai és asztrozófiai elemzéseket készítek, ezen keresztül végzem a fő segítői tevékenységemet. Az elemzés viszont több, egy egyszerű jellemzésnél, sokkal inkább hasonlít egy önismereti terápiára, melyen időnként, segítségül hívom a kártyákat és a számmisztikai ismereteimet is.

Időnként, ha a helyzet úgy kívánja, nyitott vagyok egy konzultációs beszélgetés keretein belül, önismereti mentorálásra is.

Szeretek olyan emberekkel együtt dolgozni, akik őszintén nyitottak, és bátrak önmagukkal szembenézni. Akik készen állnak önmagukon változtatni és az életükben a fejlődést keresik. Rengeteg tapasztalattal és felismeréssel gazdagodom én is, ezeken a közös utakon.

Boldog vagyok és hálás, hogy embereket segíthetek végig olyan folyamatokon, akár az írásaimmal, akár egy-egy konzultáción, melyeken én is végig mentem. Tapasztalatból tudom, hogy milyen mély lehet a ego ürege, és hogy a stabil, belső harmóniához, tudatossághoz vezető út, olykor félelmetes, meredek, és hepehupás, ezért is érzem szívügyemnek, hogy segítsek másoknak ezen az ösvényen.

De miért pont “Tollpihék“?

Sokan megkérdezték, hogy miért pont „Tollpihék”? Olyan ember is volt, aki jószándékú, építő kritikaként, megjegyezte, hogy komolytalan érzést kelt benne a névválasztásom, de én hittem az üzenetében. 

Mióta csak az eszemet tudom, mélységesen szerelmes voltam az ősi, egyiptomi kultúrába. 

Megméretetett és könnyűnek találtatott

Talán most már te is érted, és összeáll a kép, hogy miért éreztem úgy, hogy mindaz, amit szeretnék képviselni, kifejezni a munkásságommal, az benne van a Tollpihékben.

Ha még nem látod azt összefüggést, segítek egy kis magyarázattal. 

Az egyiptomi halottas könyv szerint, Maat, a napkirály, Ra lánya, a Kozmikus igazság és mérték Istennője volt az, aki a túlvilágon fogadta az elhunyt lelkeket. A lélek szívét, Horus és Anubis, egy mérlegre helyezte, mely mérleg másik serpenyőjében, egy toll volt, Maat jelképe.

Az istenek megmérték, hogy a szív, könnyebb-e, mint az igazság. Ha a mérleg nyelve nem lengett ki, akkor az elhozta a tiszta lélek számára az öröklétet. Ezzel szemben, ha a halott szívének serpenyője nehezebb volt, akkor a szörny felfalta a bűnöst, így végleg megsemmisült.

Mindaz, amit az életem során kerestem, amit már bejártam és ahová lelkileg és szellemileg szeretnék eljutni, az az a könnyed teljesség, és felszabadulás, amit számomra Maat tollpihéjének tanítása szimbolizál.

Tudom, milyen érzés…

Az egom terhei alatt, rengetegszer néztem szembe önmagam mélységeivel és a blokkjaimmal. Ezek a gondolatok és „érzések”, tucatszor temettek már maguk alá. Mégis, minden ilyen mélyzuhanásból, felálltam önerőből. Ez volt az az út, amin keresztül megértettem és tanulmányoztam az ego működését. És nem utolsó sorban, ez a tapasztalási folyamat vezetett el az önszeretetemhez, és a pszichikai képességünk, a tudatosságunk határtalan erejének megismeréséhez.

Az önterápiám során, az elakadásaimat, az ego tükrökkel térképeztem fel és a “nem azonosulás” gyakorlása során, egyet hátralépve figyeltem a saját tudatalatti működéseimet. Ennek a rálátásomnak köszönhetően, értettem meg az elmém félelmeit, játszmáit, a nyomógombjait, és a tudatosságom révén, az ezeken való felülemelkedés művészetét. Az asztrológiában van erre egy kifejezés is, ami nem más mint az, hogy “kilépni a karma köréből”. 

Úgy hiszem, hogy a fejlődésünk igazi célja, és nyugvó pontja, annak az állapotnak az elérése, amikor egyszerűen csak megtapasztaló tudatként létezünk. 

Az elme már nem rángat, a lélek befogadóan tapasztal és a bennünk elő tudatosság, képessé válik megélni a jelent. 

A célom

Mindig az hajtott, hogy önmagam fejlesztésével és növekedésével, hozzájáruljak mások fejlődéséhez is. A célom, hogy segítsek kiegyensúlyozni az érzések és gondolatok, olykor háborgó hullámait, hogy bevezesselek a tengelyben maradás misztériumába. Megmutatni egy olyan nézőpontot, egy olyan önismereti utat, melyen keresztül békére lelhet az elme és a lélek. 

Miután megtapasztaltam az életemben számtalan változást, teljes újjászületést és valódi csodát, ez a küldetéstudat, csak még inkább fontossá vált számomra. Tudom és bizonyítékom van rá, hogy lehetséges a kiegyensúlyozott, boldog, élet. Megszeretném mutatni, hogyan lehet másként is tekinteni a dolgokra és hogyan lehetünk mind olyan könnyűek, és gondtalanok, mint egy tollpihe.

Velem tartasz?

A kapcsolati űrlapon keresztül, közvetlenül nekem is tudsz írni, ha bármilyen kérdésed lenne, vagy ha úgy érzed, segítségedre lehetek valamiben. 

A Tollpihék facebook oldalán keresztül is lehetőséged van felvenni velem a kapcsolatot.

Ha az írásaim felkeltették az érdeklődésedet, és szeretnél komolyabban foglalkozni önmagaddal, ajánlom figyelmedbe az Emelkedő Facebook zártcsoportot is, ahol további hasznos gondolatokkal, gyakorlati tanácsokkal, feladatokkal és sokkal személyesebb jelenléttel tudok segíteni neked ezen az úton. 

Minderről bővebben, itt olvashatsz. 

Kívánok neked sok-sok hasznos felismerést és gyarapodást! ☺️


Asztrológiai pszichológia elemzés

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, elkadtál az önismeretben, visszatérő mintákkal, félelmekkel, nehézségekkel küzdesz, vagy egy olyan periódusát éled az életednek, melyből nem találod a kiutat, lehet, hogy számodra is segítséget nyújthat az Integrál szemléletű asztrológia elemzés. 

Az asztrológia ezen ága, sokkal több az általános nyugati asztrológia jellemrajzainál vagy “jóslásainál”. A Huber féle asztrológiai pszichológia(API), pontosan rámutat, az éppen aktuális élethelyzetekre, feladatokra, és az elakadt mintáinkra, energiáinkra.

Segítség lehet azok számára, akik nyitottak az önismeretre és tudatosan magasabb szinten  szeretnék működtetni a bennük rejlő potenciális lehetőségeket, képességeket. 


Visszajelzések