0

Integrál Asztrológiai Pszichológia

Lélekterápia

Spiritualitás

Home

Szeretettel Üdvözöllek a Tollpihék Oldalon!

Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy megosszam saját lelkifejlődésem útjának tapasztalatait, tudását, hogy segítséget nyújthassak vele másoknak.

Mindig is érdekelt az emberi lélek mélysége, misztériuma, így időmet nem sajnálva, folyamatosan képeztem magam, és segítettem a környezetemnek, hozzám fordulóknak. Rengeteg dologgal foglalkoztam, és ez idő alatt, beleszerettem az asztrológiába, ezen belül is, a Huber féle pszichológiai asztrológiába. Úgy érzem, hogy sok asztrológiai rendszer közül, ez volt az, amit igazán kerestem. Egy olyan alternatív lélekterápia, mely pszichológiára, tudatosságra, önfejlesztésre, és spiritualitásra épül. 

Mindezek mellett, már csak a kvantumernergia, mint olyan, ami hiányzik abból a képletből, amiben hiszek, és amivel gyerekkorom óta foglalkozom. 

De miért pont “Tollpihék“? És mit érzek igazi küldetésemnek?

Voltak már sokan, akik megkérdezték, hogy miért pont a „Tollpihék”? Olyan ember is volt, aki jószándékú, építő kritikaként, megjegyezte, hogy komolytalan érzést kelt benne a névválasztásom.

Nos, tudom igazán közhelyes lesz (pedig valóban megtörtént!), de amikor a blogom felépítésén dolgoztam, egy erdei séta közben, éppen a weboldal nevén elmélkedtem, mikor is, az arcomat súrolva, a lábam elé hullott az égből, egy kis fehér madártoll. Elmosolyogtam, hiszen a tollpihe, mint szimbólum, mindig is sokat jelentett nekem.

Mióta csak az eszemet tudom, mélységesen szerelmes voltam az ősi, egyiptomi kultúrába. 

 „Megméretetett és könnyűnek találtatott”

Talán lesz olyan olvasóm, akinek ezekből a szavakból, máris összeáll a kép, hogy miért éreztem úgy, hogy mindaz, amit szeretnék képviselni, kifejezni a munkásságommal, az benne van a Tollpihékben.

Az egyiptomi halottaskönyv szerint, Maat, a napkirály, Ra lánya, a Kozmikus igazság és mérték Istennője volt az, aki a túlvilágon fogadta az elhunyt lelkeket. A lélek szívét, Horus és Anubis, egy mérlegre helyezte, mely mérleg másik serpenyőjében, egy toll volt, Maat jelképe.

Az istenek megmérték, hogy a szív, könnyebb-e, mint az igazság. Ha a mérleg nyelve nem lengett ki, akkor az elhozta a tiszta lélek számára az öröklétet. Ezzel szemben, ha a halott szívének serpenyője nehezebb volt, akkor a szörny felfalta a bűnöst, így végleg megsemmisült.

Mindaz, amit az életem során kerestem, amit már bejártam és ahová lelkileg és szellemileg szeretnék eljutni, az az a könnyed teljesség, és felszabadulás, amit számomra Maat tollpihéjének tanítása szimbolizál.

Az egom terhei alatt, rengetszer néztem szembe önmagam mélységeivel. Ezek a gondolatok és „érzések”, tucatszor temettek már maguk alá. Mégis, minden ilyen mélyzuhanásból, felálltam önerőből. Ez volt az az út, amin keresztül megértettem és tanulmányoztam az ego működését. És nem utolsó sorban, ez a tapasztalási folyamat vezetett el az önszeretetemhez, és a pszichikai képességünk, a tudatosságunk határtalan erejének kiaknázáshoz.

Mindig az hajtott, hogy önmagam fejlesztésével, hozzájáruljak mások fejlődéséhez, lelkibékéjéhez. Miután megtapasztaltam az életemben számtalan változást és valódi csodát, ez a küldetéstudat, csak még inkább fontossá vált számomra. Tudom és bizonyítékom van rá, hogy lehetséges a kiegyensúlyozott, boldog, élet. Megszeretném mutatni, hogy lehet másként is tekinteni a dolgokra és hogy lehetünk mind olyan könnyűek, és gondtalanok, mint egy tollpihe.

A kapcsolati űrlapon keresztül közvetlenül nekem is tudsz írni, ha bármilyen kérdésed lenne, vagy úgy érzed segítségedre lehetek valamiben. Ahogyan a Tollpihék facebook oldalán is lehetőséged van felvenni velem a kapcsolatot.

Ha az írásim felkeltették az érdeklődésedet, és szeretnél komolyabban foglalkozni önmagaddal, ajánlom figyelmedbe az Emelkedő Facebook zártcsoportot is, ahol további hasznos gondolatokkal, gyakorlati tanácsokkal, feladatokkal és sokkal személyesebb jelenléttel tudok segíteni Neked ezen az úton. Minderről bővebben, itt olvashatsz. 

Kívánom, hogy leld örömödet a blogban, hozzon sok-sok felismerést és gyarapodást! Jó böngészést!

Virág Klaudia

Asztrológiai Elemzés

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, elkadtál az önismeretben, visszatérő mintákkal, félelmekkel, nehézségekkel küzdesz, vagy egy olyan periódusát éled az életednek, melyből nem találod a kiutat, lehet, hogy számodra is segítséget nyújthat az Integrál szemléletű asztrológia elemzés. 

Az asztrológia ezen ága, sokkal több az általános nyugati asztrológia jellemrajzainál vagy “jóslásainál”. A Huber féle asztrológiai pszichológia(API), pontosan rámutat, az éppen aktuális élethelyzetekre, feladatokra, és az elakadt mintáinkra, energiáinkra.

Segítség lehet azok számára, akik nyitottak az önismeretre és tudatosan magasabb szinten  szeretnék működtetni a bennük rejlő potenciális lehetőségeket, képességeket. 

Az elemzésről bővebben ide kattintva olvashatsz.