0

Integrál Asztrológia Elemzés

Már az ősidőkben is, az égre tekintve kerestünk válaszokat. Egy szüntelen és megmagyarázhatatlan vágyakozással, csodálattal és egy fajta honvággyal kapcsolódunk össze az Univerzumunk végtelenjével, a csillagok titkaival. Olykor néma fohászban fordulunk a Mindenség felé. Oltalmat, erőt, útmutatást remélve. Adók és vevők vagyunk. Akkor is, ha nem is vagyunk tudatában, ha nem is élünk tudatosan az Isten adta tudás lehetőségével. Ez a magasabb szintű, finom energetikai kapcsolódás, lüktet, él, megnyilvánul rajtunk keresztül.

Íme, ami fent van, alulról jön, ami lent van, felülről. Az Egy műve a varázslat.”

Hermész Triszmegisztosz, Tabula Smaragdina

 

Születésemtől kezdve, számomra az égbolt, a csillagok, a bolygók, az egész Univerzum iránti szeretetem, egy mélységes misztikumot, izgalmat és hazaérkezést jelképezett. A nagy betűs Tudás szimbóluma. Az emberi tudat megnyilvánulása, a lélek motivációi, a létezésünk céljai érdekeltek. Hívást éreztem a pszichológia felé is, az emberek segítésére, az önismeret terápiáján keresztül. Az analitikus gondolkodásom volt a kiindulópont, amiben az utamat, a megoldást és a rajtam keresztül nyújtott segítséget láttam. A célom az volt, hogy megtaláljam mindehhez, a számomra leginkább kézenfekvő eszközt, terápiás módszert, mellyel átfogó segítséget nyújthatok azoknak az embereknek, akik igazán fejlődni szeretnének.

Összegyúrva mindazokat az ismereteket, melyekben hittem és amiken keresztül én is fejlődtem, vagyis a pszichológiát, a filozófiát, a kvantumfizika törvényeit, a spirituális és ezoterikus tanokat és nem utolsó sorban az Univerzum iránt érzett eredendő szeretetemet. Így érkeztem meg az asztrológiához.

 

Az asztrológiával 14 éves koromban kezdtem el foglalkozni. Az első években autodidakta módon, tradicionális nyugati asztrológiával kezdtem, majd ennek ismeretét bővítettem egy magán oktatóval, aki mellett betekintést nyertem az egészségügyi asztrológiába is. Később belekóstoltam a védikus asztrológia alapjaiba, a kérdő asztrológiába és az asztrozófiába.

 

Tapasztaltam, hogy a rendszer, a tudás, működik, de valami hiányzott. Egy véletlen folytán találtam rá Gosztonyi Tímeára, aki által megismerhettem a Huber féle integrál szemléletű, asztrológiai pszichológiát és karma asztrológiát. Egyből azt éreztem, hogy megérkeztem, megtaláltam a hiányzó ismeretet és eszközt, melyet kerestem.

A Huber féle asztrológiának egyik kiemelkedően értékes, és más rendszerben nem alkalmazott, egyedülálló prognózis rendszere, az Életóra.

 

Bruno 1968-ban feleségével, Louise Huber-el alapította meg Svájcban, az Asztrológiai Pszichológiai Intézetet(API), mely nemzetközileg is rendkívül elismert.

Bruno Huber, az asztrológiai pszichológiát a pszichológia egyik ágának nevezi, amely az asztrológiát használja diagnosztikai eszközként. Elsősorban a mély pszichológia betekintésén alapul, de a humanista és a transzperszonális pszichológián is.

Bruno nézete vallja, hogy az asztrológiai pszichológia egy élő, önszabályozó és eredendően egészséges lény fogalmából indul, nem úgy, mint a legtöbb pszichológia, ami patológia szempontból eltérő nézeten keresztül gyógyít. „Csak addig beteg, amíg úgy gondolja, hogy a betegség létezik.”
Az asztrológiai pszichológia, központi kérdése a betegségérzetünk (fizikai, lelki vagy mentális) okainak feltárása.

 

A Huber féle asztrológiát Bertalan Ágnes ismertette meg Magyarországgal, aki személyesen tanult és diplomázott a házaspárnál. Nála tanult az én tanárom is, Gosztonyi Tímea, akinek ezúton is, rendkívül hálás vagyok, hogy általa megismerhettem, ezt az igazán mélyreható asztrológiai rendszert.

Hogyan és kinek segíthet az integrál asztrológiai pszichológia?

Ha egy általános elemzésre vágysz, akkor nem biztos, hogy hozzám kell jönnöd. A Huber féle asztrológia ötvözi a tradicionális asztrológiát, a modern asztrológiát és pszichológia alapelveit.

Készítek jellemrajzot, és át is adhatom Neked, de a képletben, első sorban azt fogom vizsgálni, milyen minőségi szintben éled a energiáidat és a hangsúly az önismereten, folyamatokon, a személyes fejlődéseden lesz, nem feltétlenül azon, hogy mikor fogsz megházasodni, vagy valamikor a jövőben lehetséges-e, hogy megnyered a lottót? ( A megnyugtatás kedvéért, látni fogok az előbb említett kérdésekre is hatásokat, lehetőségeket, de első sorban, én a „Hogyan emelkedjek fel a képletemhez?” úthoz segítelek hozzá, és ez természetesen szükségszerűen magában foglalja mind az anyagi és emberi kapcsolataink egészséges működtetését is. 🙂 )

Az asztrológiai pszichológia elve az, hogy csakis az történhet meg velünk, ami bennünk van, hogy ezt milyen minőségben működtetjük, rajtunk múlik.

 

Ha előrelátó jóslatokra vágysz, akkor sem biztos, hogy a Te embered vagyok. Ellenben, tendenciákat, életterületek, személyiség részek, időszerű aktiválását és aktuálisan megélt kríziseit látni fogom. Ahogyan abban is tudok segíteni, hogy hogyan tudod ezeket tudatosabban megélni, ezzel együtt, a radix képletedet magasabb minőségben éltetni és működtetni. Irányt adni, hogy kihozd magadból a maximumot, feltárni a gyökér problémádat, ami egy adott élethelyzetedben elakadásban tart vagy éppen tarthat.

Az Életóra szerint, bekapcsolt hatások, életterületek, események, analógiás energiák válnak láthatóvá.

Akik tudatosan szeretnének fejlődni, önmagukhoz igazán közel kerülni, saját működésüket, belső késztetéseiket, kibillenéseiket, indítékaikat jobban megismerni, és mindezeket kiegyensúlyozottan, tudatosan használva magasabb szinten működtetni, azok számára ajánlom a segítségemet.

 

Ajánlom még azoknak akik:

-Elakadtak egy adott élethelyzetben

-Visszatérő, feldolgozatlan minták megértését, integrálását és a gyógyulást, az ebből való kiemelkedést keresik

-Életcéljukat, karma feladatait szeretnék megérteni és működtetni

-Emberi kapcsolatait és a világhoz való hozzáállásukat szeretnék megérteni és kiegyensúlyozni

-Mélyebb önismeretre, önszeretetre, önelfogadás segítésére vágynak

-Akik szeretnék látni, életük mely területein vannak feladatai

-Egészségügyi problémák lelki okainak feltárására

Mire számíthatsz az elemzésen?

Életesemények alapján dolgozom. Mielőtt az elemzésre sor kerül, a pontos születési adataid mellett (hely, idő percre pontosan) szükségem lesz a főbb életeseményeidre és a születésed körülményeire (nehéz születés, valamilyen komplikáció édesanyád várandósága alatt, tervezett gyermek voltál vagy sem stb.).
Az életeseményeidet kronológiai sorrendben írd meg. A születésedtől fogva, a Téged meghatározó főbb hatásokra, élményekre vagyok kíváncsi, melyhez még fontos és szükséges információ számomra, az akkor megélt érzéseid társítása.

pl: „1992-ben elköltöztem, ez igazán pozitív hatás volt az életemben, mert új emberekkel ismerkedtem meg, és a személyiségemet is megváltoztatta.”

Minden olyan nagyobb vagy akár aprónak tűnő esemény, történés fontos, amiről úgy érzed, hogy valamilyen formában hatást gyakorolt a személyiséged, az individuális lényedre. Tényleg bármi lehet.

Az életeseményeidet Neked tetsző módon fejtheted ki számomra. Akár hosszabban vagy szűkszavúan, de mindenképpen fontos, hogy amennyire csak emlékszel, azokat összeírd nekem és hozzá mindenképp társíts egy belőled kiváltó érzést.

 

Ha mindezt összeírtad, a Téged aktuálisan és legerősebben foglalkoztató 3 kérdést, vagy adott problémádat is írd még le. (Érdekesség, hogy bármennyire is van valaki tudatában, vagy sem a radix képlete energiáival, kivétel nélkül, pontosan azokat a témákat szokták ilyenkor megemlíteni, amiket én is látok egyből, aktívan bekapcsolva a képletükben.)

Kérlek, hogy egy elemzésre, a Téged legjobban foglalkoztató kérdések, ne haladják meg a hármat. Bár ez nem is szokott gond lenni, de Te is fogod majd érezni, hogy lesz mit tudatosítani, megemészteni és feldolgozni.

Miért fontos az életesemény megírása?

Első sorban azért, mert ez alapján tudom pontosítani a képletedet (Ez különösen fontos lehet akkor, ha nem vagy biztos a pontos születési percedben).

Másodsorban azért fontos, mert ezen keresztül fogom látni, hogyan, milyen minőségben éled és aktiváltad a képleted energiáit, és azt is, hogy hol van olyan kibillenés, ami kialakult és ami új analógiás irányba mozdította az egész „hozott” képletedet.

Miután elküldted nekem az életeseményeidet, kielemzem a képletedet, és egyeztetünk egy időpontot magára az elemzésre, mely történhet személyesen vagy ha nem tudsz eljönni, akkor Skypeon.

Részemről a képleted kielemzése egy kis időbe telik, mert rengeteg mélyülést, ráhangolódást kíván tőlem is. Előszeretettel használom az elemzéshez a Symbolon kártyákat is, ha szükségesnek érzem, mely szerepszemélyiségek útján segít egy adott konstellációt még jobban kibontani és megérteni.

 

Maga az elemzés, általában 2,5 órás, mely alatt többnyire beszélgetünk, bemutatom és kibontjuk együtt is a képletedet, majd megbeszéljük az aktuális élethelyzetedet, lehetőségeidet, irányaidat, és a Téged foglalkoztató aktuális problémádat, amit természetesen, a kérdéseid alapján, én előzetesen már végig tanulmányoztam.

Kulcs eszközöket fogok adni, irányvonalakat, segítek felszínre hozni a tudatalattiban megbújó mintáidat, hogy azok feldolgozása elindulhasson és magasabb minőségben élhesd a képletedben rejlő energiáidat.

Bármennyire is szeretném, nem tudom elvégezni helyetted a belső transzformációs feladataidat. Ez Rád váró fejlődési folyamat.

 

Kapacitásom, és a sok hozzám forduló szeretetteljes bizalom révén (amiért rendkívül hálás vagyok!), egy hónapban, meghatározott képlet kidolgozását tudom vállalni, ezért a jelentkezésed és a képleted kidolgozása, várólistás lehet. Ehhez kérem a megértésedet és a türelmedet.

Végezetül pedig, szeretném még átadni tanárom, Gosztonyi Tímea gondolatait Nektek, ami talán még közelebb visz, az asztrológiai pszichológia megértéséhez és a benne rejlő potenciális lehetőségeihez az önismeretünk útján.

 

„Az Életóra segítségével a személyiség teljes fejlődése nyomon követhető a horoszkópban. Az Életóra fényszögeivel aktiválja a radix planétákat, amelyek születési képletünk szerinti megélési feladatainkat jelölik: a bolygó által hozott életfeladat aktiválódik.

A megélés egyénenként nagyon változó lehet, függ a bolygó eredeti helyzetétől, a múltbéli megélésektől, s attól, hogy az ember fizikai, lelki vagy szellemi szinten éli-e életét. Ezen megélések által fejlődünk.

A fejlődés lehet tudatos vagy tudattalan. A tudattalan fejlődés a spontán megélt tapasztalatok sorát jelenti, melyek idővel, ha elég sokszor „elszenvedjük” őket, a lelket átégető tapasztalatként formálják a személyiséget. Az életben eljátszott szerepeinken keresztül tapasztalunk mindaddig, amíg ezekből a szerepekből fel nem ébredünk. Ha lelkünkben tudatosul Isteni lényünk egy szikrája, akkor azon a területen megtörténik a transzformáció, vagyis a felébredés: továbbléphetünk.

A gyermekkori traumák sokszor lemerülnek a tudattalanba. Később, felnőtt korban a pszichológus is nehezen fér hozzájuk. A legtöbb felnőttkori viselkedési és lelki probléma mögött egy gyermekkori, vagy előző életbeli élmény áll. Ezt a megélést, élményt tudatosíthatjuk, így feldolgozhatóvá tehetjük. A korábbi Életóra fényszögek, és az általuk kiváltott múltbeli életesemények megélésének tükrében immár tudatosan tervezhetjük a jövőt. Mi várható, s hogyan szeretném mai, legjobb tudásom szerint megélni azt…”

Gosztonyi Tímea

 

 

Remélem sikerült összefogó képet adnom számodra, és ha úgy érzed, hogy tudok Neked segíteni, vagy további kérdésed lenne még, bátran vedd fel velem a kapcsolatot, az alábbi kapcsolati űrlapon keresztül!

Virág Klaudia

 

     

    Képek: pexels.com