Ez a hét, úgy tűnik, hogy okkal fordíthat befelé. Ahogy megyünk ki a télből, és ébredezni kezd a természet, az új kör elindítása előtt, szükséges egy kis összegzés, rendrakás. 

Már hétfőn megkezdődhetett ez az intenzív belső munka, ahogy a Hold, belépett a lélek misztériumának és a titokkutatás nagy mesterének jegyébe, a Skorpióba. Nincs megállás, a lélekfeltáró munka, egész héten nagy hangsúlyt kaphat az életünkben.

Az már csak mellékes, hogy a Hold, a Skorpió után, szerdán (2022.02.23.-án) belép a Kozmosz tudását őrző, Nyilas jegyébe. A Nyilas, a nagy összefüggéseket is látja már, és övé bölcsesség erénye is. 

Mennyire szépen ki van ez találva a Hold útján. A Skorpióban megkapjuk a bátorságot, az erőt, hogy akár a legmélyebb részünkért is lemerüljünk és megfejtsük, szembenézzünk azzal, amit talán, még magunk előtt is titkolunk. A Nyilasban ezt a megszerzett tudást kiterjeszthetjük a nagy vászonra, mintegy madártávlatból tekinthetünk önmagunkra és az érzéseink szín kavalkádjára. Elérhetővé válik a tudás, hogy minden apró kis rész, mely látszólag különálló, egy tőről fakad a lelkünk mélyén.

Nézd meg, hogy mindaz, ami most a napokban feljött, ami most eléd került, valahonnan a lelked egy elfeledettnek vélt kis zugából, az mire mutat rá igazából? Lehetséges, hogy látszólag, sok kis szálon indulhatnál el, mintha több különböző történés késztetne most befelé, de valójában, ha jobban megnézed, ezek a külön álló kis történetek, melyek megbolygatták az érzéseidet, fentről nézve, egy tőről fakadnak. Ide akarnak vezetni, a szálak. Az egy, nagy igazságod felismeréséhez és megtapasztaláshoz. 

Neked mi ez az igazság? Az éned egy része, mit szeretne veled láttatni, hogy észrevedd, ez is ott van benned, csak nézz rá, ne fordíts neki hátat, hozd fel a fényre. Mi a te játszmád és miért?

A Mars emelő erővel segíti a Neptunuszt most ezen az úton. Fantasztikusan szép lehetőség, hogy felismerjük akár a saját illúzióinkat, hogy elhúzzuk a függönyt és igazán mélyen kapcsolódjunk önmagunkhoz. Megszenteli a Mars ezt a pillanatot, önmeghaladás lehetőségével. 

Amikor elhúzod azt a bizonyos fátyol függönyt és megérted, hogy az a részed, akit eddig öntudatlanul működtettél, amiről azt hitted, hogy hibás, hogy meg kell javítani, de azt sem tudtad, hogy hogyan és egyáltalán mi lehet a baj, arról a részedről most elillannak a kétségek, a félelmek, és helyébe ott találod a megértés felszabadító erejét.

A betekintés pillanatában egyszerre kapod meg a megértést nyugalmát és a meghaladás képességét. 

Mert legtöbbször, önmagában az igazság, a megértés, tényleg felszabadít. Nem szükséges, hogy azt kidolgozd magadból, ilyen-olyan praktikákkal, terápiával, elég ha nem csapod be tovább önmagad és őszintén ránézel az érzéseidre. A világosság és a rálátás, pontosan elég ahhoz, hogy dönts arról, hogy szükséges-e azt továbbra is cipelned magaddal, vagy itt és most megteheted, hogy meghaladod azt. 

Képek:

Photo by Steinar Engeland on Unsplash

Photo by Yoann Boyer on Unsplash

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.