Ezt az írás, voltaképpen egy instagram posztnak szántam(ha még ott nem követsz, ajánlom figyelmedbe), de annyira fontos nekem ez a téma, hogy úgy éreztem, ennek végre hangot szeretnék adni, egy bejegyzés formájában is, és azt hiszem, a jövőben fogok is még ilyen-olyan formában erről beszélni. Tarts velem, ha érdekel, hogy milyen árnyékos részei lehetnek az asztrológiai tudás közvetítésének!

A szavak olyanok, akár a nyilak. Ha egyszer elrepülnek, többé nem hívhatod vissza őket. George R. R. Martin

Az asztrológia világában is vannak sajnos elcsúszások, és nekem szívügyem ezen változtatni, hiszen mi magokat ültetünk el az emberekben, és nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük. 

Az asztrológus/asztrozófus fényt hozó segítő, ezért óriási felelőssége van abban, hogy az a mag, amit másokban elültet, az táplálni fogja az egyént, és inspirálni a növekedésre vagy szűkíteni és félelemben tartani. 

Remélem érzed, hogy utóbbit, egy valódi fénymunkás, nem teszi, még megmentő szándékkal sem

Tudatában van szavai súllyával és ha szükséges is a figyelmeztetés, az intelem, azt átgondoltan és emelő hatással igyekszik átadni. 

A Küldetésünk

Egy asztrológus/asztrozófus feladata az, hogy megmutassa a fény minőségét, vagyis a lehető legmagasabb energiaszintjét a képletednek. 

Megmutatni mindazt a lehetőséget, ami a te egyedi képletedben ott rejlik. Rámutat arra, hogy ha egyes részeit jelen pillanatban kibillent állapotban éled meg, akkor azt hogyan tudod kiegyensúlyozni, magasabbra emelni, hogy az életedben is a magasabb analógiáit és lehetőségeit élhesd meg.  

Egy valóban segítő asztrológus nem fog riogatni, és soha semmilyen körülmények között nem fog olyan magokat elültetni benned, amivel csak még több félelmet, szorongást fogsz teremteni az életedben. 

Egy-egy bolygóhoz, egy-egy aspektushoz több analógia is tartozik, és igen, pl a saját Marsodat, kibillent állapotban, megélheted agresszióval, harciasan, akaratosan, de egy asztrológus feladata nem az, hogy ezt a minőséget még inkább elültesse benned és azt mondja, ne is számíts többre, mert ez egy “negatív állás”.

Nincs olyan, hogy valami negatív, csak az van, hogy kibillent állapotban működtetjük.  

Ha egy asztrológus ezt látja, és az pl folyamatos konfliktusokban nyilvánul meg az életedben, akkor az ő feladata, hogy téged felemelve, megmutassa az utat, rávezessen, hogyan tudod ezt a jövőben tudatosan már magasabb minőségben működtetni. 

A lehetőség adott, mindenki számára, hogy a saját képességeit, lehetőségeit, egyre magasabb minőségben, fejlődve, tudatosan teremtse és megélje. 

Az asztrológia vagy az asztrozófia, nem jóslás(de erről majd egy másik írásban), hanem egy olyan segítő, önismereti eszköz, mellyel nem csak a saját életünket tehetjük rendbe, hanem általa, más emberek működését is sokkal jobban megérthetjük. Nem lennének felesleges konfliktusaink egymással, ha többen ismernénk és használnánk jól ezt a tudást.

De akkor mit olvasunk ki, ha nem a jövőt?  

Azt, hogy, mi az, ami most időszerű, hogy foglalkozzunk vele! Ez a szükséges tudás, amivel könnyen, és emelkedetten áramolhatunk az élettel. A dolgaink és a szellemünk akkor van bennünk és kint harmóniában egymással, ha azzal foglalkozunk, aminek éppen itt van az ideje. Ha jó termést szeretnél learatni, tudnod kell, hogy mikor, mit érdemes elültetni és azt hogyan és mivel tudod közben gondozni.  

Ehhez nyújt óriási segítséget a Te egyedi csillagtérképed. 

Régóta szívügyem, az asztrológiai tudás tiszta közvetítésének a hirdetése. 

Sajnos ritka, és talán egyre ritkább, hogy az asztrológiát tanulókat, ne a hagyományos nyugati asztrológia negatív képeivel mérgezzék. 

Ezek a tanulók aztán, ezzel a tudással, rengeteg olyan magot ültetnek el a klienseikben, melyek nem csak hogy butaságok, de sajnos nagyon ártalmasak is.

– Jobb ha Te elengeded a gondolatát is a házasságnak, illetve, ha lesz is, akkor az biztosan nem lesz hosszú életű.

Mikor 7-es házas Szaturnuszra reagál a egy nyugati asztrológus. Vagy, – Nos, igen, hát ez egy negatív, nehéz fényszög, ráadásul, egy negatív bolygót érint.., kösd fel a gatyád jövő héten!

#Égbekiáltóatyaúristenhogylehetilyetmondani?! Nagyon nagy károkat okozunk ilyen és ehhez hasonló mondatokkal, miközben az a személy, éppen segítségért jött hozzunk, ad a szavunkra, jobban, mint a barátaiéra, hiszen abban a pillanatban (még ha nincs is ennek tudatában), az asztrológust maga fölé helyezi.

Van aki mestereként, guruként tekint rá az életében, mindenért hozzá fordul, bízik benne, éppen ezért sem áll jogunkban, hozzánk nem méltó gondolatokat elültetni mások gondolataiban. Mert semmi kétségünk ne legyen, ezek a mondatok mélységes nyomat hagynak, míg végül, önbeteljesítő jóslatként, az elme ezt a félelemmel és rendkívül alacsony nézőpontot megteremti az anyagban. De méltó vagy sem egy fénymunkáshoz, az isten szerelmére, ilyeneket nem “jövendölünk” másoknak! Nem vágom el az eredendő szabad akaratától sem a határtalanságától!

Hatalmas Tévhit, amit ideje lenne befejezni és főleg nem tanítani!

Nincs ilyen, hogy negatív fényszög, meg negatív bolygó! Egy bolygó, vagy egy fényszög csak van, hogy azt mi hogyan hangoljuk, hogyan játszunk rajta, az rajtunk múlik! Azért nem a fényszög, vagy a bolygó “negatív”, hanem mi nem vagyunk még annak a tudásnak a birtokában, hogy azt szebben szólaltassuk meg. Az asztrológus, ezt a tudást hivatott megmutatni! Nem a rémisztgetést.

És a fenti példák, csak egy-egy, a millió káros, és cseppet sem fénymunkához illő mondatokból, melyet egy ártatlan ember, aki segítségért fordult asztrológushoz, meg kap útravalónak. Ezek után tényleg dicsőség sikeres házasságot építeni!

Sajnos rengeteg asztrológus elfelejti, hogy mekkora felelősség az, hogy egy másik ember hozzáfordul, valószínűleg, élete egy nehéz periódusában, és az, amit ő ki fog ejteni a száján, azt a másik ember, szinte szentírásnak veszi.

Az égi birodalom tudása, ugyan hogyan lehetne negatív, rossz, nehéz?! Csak ezt szeretném, ha logikusan végig gondolnánk kedves kollegák és olvasók! Ugye, hogy ez így sehogy sem jön ki?

A magasabb rendű tudás, ami fentről utat szeretne mutatni számunkra, mégis hogyan lehet ártó szándékú?! Érezzük, hogy ez mekkora sületlenség?!

Egy ártalmas, félelmet, szorongást keltő információ, determinálja és szűkíti a másik ember lehetőségeit. Ez nem segítség. Ez minimum egy karma az asztrológusnak. Ha nagyon spirik akarunk lenni. (Én ennyire nem akarok, de a felelősség, akkor is komolyan érinti az asztrológust!) 

Ilyet nem tehetünk, ez nem méltó.

Rendkívül szomorú számomra, hogy ebből mégis rengeteg példa van. Ahogyan az általános előrejelzésekben is gyakran látom ezt a rémisztgető tendenciát. Borzalmas, hogy finoman fogalmazzak. 

Nem, nem kell homokba dugni a fejét egy asztrológusnak, és nem a túl pozitív attitűdről van szó, hanem arról, hogy mindig van az emelkedésre lehetőség, mindig van választás, és egy asztrológusnak azt az utat kell a klienseinek, olvasóinak megmutatnia, hogy egy adott minőséget, mivel, hogyan tud most a leghasznosabban, magas szinten megélni. 

De hiszen pontosan azt a szintet éli, akkor miért ne lenne valós, hogy bizonyos aspektusok negatívak?!”

Szeretettel írom, és nem bántóan, de a tény az, hogy a legtöbben nem vagyunk elég tudatosak az életben. Nem ismerjük a saját érzéseinket, tele vagyunk sebekkel, hiedelmek, torz mintákkal, rengetegszer projektálunk. Az iskolában sajnos nem tanítják, a lélek és a szellem egységét, sem azt a spirituális tudást, hogy felismerjük, mi miért, és hogyan jelenik meg a valóságunkban. Nem erre a tudásra kondícionálnak minket, és erre a befelé figyelő önismeretre, tudatosodásra, nem is biztos, hogy mindenkinek szüksége van(vagy nem ilyen mértékben), mert egyszerűen nem ezért van most itt. Erre a lelkünk vagy készen áll, sőt, ebbe az irányba terelt minket fokozatosan vagy nem.

A tényeket tekintve, elmondható, hogy a legtöbben még felfedezőek vagyunk, de mindenképpen azt, hogy ez a tudás, a legtöbbször nincs ott készen bennünk. Éppen ezért, elég nagy valószínűséggel, azt a gitárt, első körben, kicsit ügyetlenül fogjuk pengetni és ez teljesen rendben van. A hangzása sem lesz olyan, ami kellemes a füleinknek. Ergo, persze, hogy asztrológusként, vagy bármilyen segítőként, azt fogom látni, hogy az egyén, éli azokat a “negatív” analógiákat, hiszen még nincs meg számára a tudás, hogy hogyan játszon a gitáron mindenki számára – beleértve önmagát is – élvezhetően, harmonikusan.

Egy olyan ember, aki valamilyen segítőhöz fordul, egyébkent sem azért kér támogatást, mert harmónia van benne, és körülötte, hanem általában azért, mert már nagyon összecsaptak a feje felett a hullámok. 

Szóval, amikor eljön, és én bemérem, hogy az egyes “akkordokat”, ő most, eddig a pillanatig, hogyan volt képes megszólaltatni, akkor biztos lesznek olyan hangok, melyek hamisak még. De ez a tény, nem egyenlő azzal, hogy egy általánosított, és kizárólagos negatív jelentéssel ruházzam fel azt a hangot, az ő életét meg egyenesen bűn! A feladatom pont az, hogy megmutassam, – Nézd csak, hagy így pengeted, akkor máris szebben fogja berezegni a teret. 

“-Olvastam, hogy nehéz napok elé nézünk, és így is lett!”

Nemrégiben volt ezzel kapcsolatosan egy másik felismerésem is, méghozzá az, hogy miért van mégis ezekre az előrejelzésekre nagyobb igény, vagy ha nem nagyobb, de láthatóan több reakció, mint az olyan írásokra, melyekben nincs ego simogatás, de van helyette valódi útmutatás.

Először is, a kollektív tudatosság hiánya miatt lesz legitim és utólag visszanézve is valós, az olyan asztrológiai előrejelzés is, ami inkább vészjósló vagy félelemkeltő. Hiszen, ha tudatosság, és helyes önismeret nélkül élünk, akkor nem meglepő módon, a bolygókhoz társított analógiákból, csak az alacsonyabb rezgésszintet érjük el, és ez alapján képezzük le a valóságunkat, mindaddig, amíg nem változtatunk, nem rezegtetjük fel magunkat.

Az ember szeret szenvedni, hiszen az egónak ez az ismert terep, és az olyan előrejelzésekben, írásokban, melyekben a riogatások, a várható nehézségek, és krízisek kapnak inkább főszerepet, azok kényelmesebbek az egónak, benne tartanak egy energiajátszmába, sőt, vissza is igazolja később az áldozati szerepünknek, hogy -Tudtam én, hogy velem, semmi jó nem történhet! – És ezzel huss, el is szállt a lehetőség, hogy kiszálljunk a karma köréből, és szintet lépjünk.

Ezzel szemben, a támogató, valóban segítő írásokban, tetszetős lehet, hogy ugyan nem rémisztgetnek minket zord kilátásokkal, de ahogy elérünk ahhoz a részhez, ami arról szól, hogy az emelkedésünk érdekében, most mi az időszerű, mint feladat, máris lankad a lelkesedésünk. – Ja, tenni is kell érte?! Ráadásul ehhez változtatnom kéne?! Akkor inkább visszadőlök a kényelmes kanapéra. – És kezdjük is gyártani a kifogásokat, hogy miért nem fektetünk időt, energiát, önmagunkba, hogy harmonikusabb legyen az életünk. Jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a kényelemnek milyen ára van.

Vegyél nyugodtan tartós tejet

Nem az a küldetés, hogy elmondjuk, jobb ha jövő hétre nem veszel tartós tejet, mert bár lehet, hogy ez is benne LEHETNE, de mi pont azért tanultunk képletet olvasni, hogy “lehozzunk” egy segítő fény tudást, hogy másokat segíteni, támogatni tudjuk az emelkedésben. 

Miért rémisztgetnélek előre, determinálva Téged egy még le nem játszott történettel, hogy el fogsz esni?! Szükségszerűen, nagyon óvatosan, időnként, figyelmeztethetlek, de miért is irányítanám a figyelmedet a félelem energiájára?

Miért, ha helyette arra hívhatom fel a figyelmedet, hogy ha most majd “erre és erre” figyelsz, ha ezzel most “így és így” élsz, akkor egy óriásit ugorhatsz! És talán a legfontosabb különbség, hogy én eleve bizalmat szavazok Neked, hogy képes vagy megugrani a változást, a fejlődést, vagy állni, akár a próbát is. Hiszek benned és eszközöket adok a kezedbe, hogy ezt az utat eredményesen, tudatosan végig tudod vinni egyedül.

Nem jósolom meg előre, mielőtt Te bárhogyan is döntenél, hogy jövő kedden, hogyan fogja az élet kihúzni alólad a talajt, mert én nem az elesésedet vagyok hivatott támogatni, hanem az emelkedésedet! Ez az én feladatom, nem az, hogy az alacsonyminőségekre irányítsam a fókuszodat! 

Minden segítőnek az a feladata, hogy a fényt vigye, és mutassa az utat felfelé, a fejlődés irányába. 

Asztrozófiát, nem csak azért volt régi vágyam tanulni egyszer, mert így érzem valóban teljesnek ezt a fajta égi tudást, hanem azért is, mert tényleg a fényt képviseli. Talán követsz te is egy-egy asztrozófust, akik nagyvalószínűséggel, szintén a csillagtudás attyától, a drága Paksi Zoltántól tanultak.✨

Az ő írásaikban, sosem olvasol negatív, rémisztgető intelmekről, előttünk álló nehéz időszakokról. Mindig az emelésre, a fejlődésre fókuszálnak. Nem véletlenül.

Nagy öröm, hogy még nekem is megadatott, hogy személyesen, lassan két éve, én is Zolinál tanulhatok asztrozófiát, csillagbölcseletet.

Innen köszönöm asztrológus tanáromnak is, Gosztonyi Timeának, hogy megismerhettem a Huber féle asztrológiai pszichológiát, és akitől szintén olyan tudást, eszközt kaptam, mely méltón képviseli a segítő szándékú fénymunkát.??

Kérlek téged is, jó szándékkal, legyél rá tudatos, kitől, mit engedsz be, és ha úgy érzed, az nem az a minőség, ami téged valóban emel, segít, előremozdít, akkor inkább engedd el, állj odébb.?

A figyelmünk fókuszát, a saját teremtő energiánknak az irányát, mindig hatalmunkban áll tudatosan kijelölni.?

Képek: Unsplash és Pexels

Videó: Davis Arenas videója: https://www.pexels.com/hu-hu/video/tenger-no-felhok-gyaloglo-11652129/

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.