A 2021-es év, az 5-ös rezgésével, rengeteg változást hozott az életünkben és talán még ennél is többet indított el a lelkünkben. Az a sok impulzus, a folyamatosan és sokszor gyorsan változó események, tapasztalatok, rugalmasságra, nyitottságra és ezzel együtt, tágulásra tanított meg minket. Ha jól lovagoltuk meg az előző évet, rengeteg mindennel gazdagodtunk.  Mondjuk ki nyíltan, szinte biztos, hogy nem volt egy unalmas évünk. 2022 számmisztikailag, emeli a tétet, és nem kér tőlünk nagyobbat, mint azt, hogy találjunk vissza a középpontunkba. 

Nézd, meg mennyi mindenben szélesedett a látóköröd az elmúlt évben. Hányszor kellett újra gondolnod a terveidet, hányszor voltál képes átlépni a komfortzónádat, mennyire sokszor fedeztél fel magadban valami újat, akár egy olyan részedet, amiről korábban nem is tudtál. 

Sok mindennel lettél mára több. Az elmúlt két év, megedzett, és ha tisztességesen végig csináltad a gyakorlatokat, ha nem sumákoltad el, akkor még a látszólagos nehézségekből is, végül győztesen, gyarapodva szálltál ki, de mindenképpen egy életreszóló tapasztalatokkal, melyektől mára, egy teljesen más ember néz vissza rád a tükörből. Lehet, hogy néha úgy érezted, kihúzták alólad a szőnyeget, de amilyen hirtelen történhetett ez, olyan hirtelen érkezett a megoldás is. Elkezdtél bízni az életben, az áramlásban.

Rengeteg dolgot tanulhattál ezekben az években, az életed minden területén, és most itt az ideje, hogy picit összeszed ezt a sok tudást egy csokorba, hogy harmóniát teremts a lelkedbe. 

Az 5-ös szám rezgése a helyváltoztatás is, a kimozdítás energiája, hogy ne ragadj bele semmibe. A jövünk megyünk, kicsit itt is lenni, kicsit ott is. Picit innen is tanulni, picit onnan is. Vegyél észre több nézőpontot. A hírt, a tudást magunkba szívni és át is adni. A hirtelen változások, segítettek a merev, olykor talán már beszűkült, nézeteiden és érzéseiden lazítani. Ellenállóbb, nyitottabb, szabadabb, sokkal rugalmasabb lettél. 

A 6-os szám, 2022-ben most már arra kér, hogy most, hogy végre lazítottál a röghöz kötött gondolataidon, a zsigeri szintű, megkövesedett programjaidon, itt az idő, hogy megtanuld jól meghallani a szíved szavát is. 

A várt harmónia, a szíved dallamában rejlik

Ebben az évben, sokkal több lehetőség kaphatsz arra, hogy megtapasztalhasd a valódi szépséget, az örömöt, a békét, a kreatív energiáidat, a harmóniát és nem utolsó sorban, a szeretetet. De. Ehhez szükséges feladat lesz, hogy bátran nyisd ki a szívedet.

A zárt szív, fél, bizonytalan, hitetlen. Oda nem tud beférkőzni a boldogság, a jó kedv, az élet apró örömei, mert a félelemtől felvértezve, mindent is kirekeszt, védekezik.

Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt. – Wass Albert.

Az örömöt, a harmóniát, a szépséget, csak nyitott szívvel vagy képes megtapasztalni, és első sorban, magadban kell, hogy mindezt életre keltsd, hogy ráhangolódj tudatosan. Ezután tudod majd kint, a külvilágban is újra észrevenni, hogy mennyi sok szeretet, öröm és szépség vesz körül téged is. Te vagy az életed origója, és a szíved állapota fogja megteremteni a valóságodat. Belőled indul el, és nem várhatod kívülről, az majd csak a következménye lesz a te belső stabilitásodnak. Ez mindig is így volt, de ebben az évben, most igazán magadévá teheted ezt az igazságot.

Hangold rá magad tudatosan a szeretet és a harmónia állapotára. Nyílj meg tudatosan a benned élő végtelen nyugalomnak és harmóniának. Lásd meg az egyszerűségben a nagyszerűt, a jót, a szépet, az örömöt. A figyelmed irányított fókusza, most hatványozottan fogja felnagyítani mindazt, aminek a szívedben energiát szentelsz, amit éltetsz. 

Ha választanod kell, csak hallgass a szívedre

Ebben az évben, lehetséges, hogy többször is szembetalálod majd magad olyan helyzetekkel, melyekben úgy érzed, hogy választanod kell. Ahol élesen szembe áll majd egymással az eszed és a szíved. Az észérvek a tiszta érzéseiddel. Szerintem nem sok helyzet van, amire, ez ne lenne érvényes, de idén, mindennél fontosabb, hogy tanulj meg hallgatni a szívedre, és bízni benne. Nem fog cserben hagyni.

Az fog előre vinni, ha mered végre követni a szíved hívó szavát. Ez a folyamat fog végül egy teljesen új szintre emelni, ahogy megtanulsz egyre jobban bízni önmagadban, az álmaidban, a szíved igazi vágyaiban és mered azt választani, azért kiállni, és egy kicsit sem kevesebbel beérni. 

Ami segíthet az évben, az minden olyan tevékenység, hobbi, ami kikapcsol, ami beindítja a kreatív energiáidat. Zene, tánc, rajz, kézművesség, ami hozzád közel áll, most ezek mind emelik benned a 6-os szám rezgését. Ne lepődj meg, ha idén, akkor is nyitottá válsz a művészetekre, ha korábban egyáltalán nem érdekelt.

Ha egy ideje már fontolgatod, hogy saját vállalkozásba kezdesz, vagy egy kreatív ötlet megvalósításán dolgoztál, akkor ez az év segíthet, hogy igazán produktív legyél és szárnyalj. 

A család fontossága, a gyermekvállalása kérdése, az otthonunk, a baráti összejövetelek, és úgy általában, a személyes kapcsolataink is nagyobb hangsúlyt kaphatnak egy 6-os évben. 

Ez az év alkalmas lehet arra, hogy megszilárdíthassuk azokat a kapcsolatainkat, melyek igazán fontosak, melyekben élhető a harmónia, a növekedés, de akár arra is lehetőséget adhat ez az év, hogy lezárjuk az olyan társas kapcsolatainkat, melyek már régóta nem szolgálják a fejlődésünket, hogy ezáltal is visszanyerhessük a belső egyensúly állapotát.

Otthonunk felújítása, csinosítása, a harmonikus légkörkör megteremtése itt is érvényes lesz, és lehet, hogy most kapunk kedvet, hogy az utóbbi idők változásainak nyomait, az otthonunkba is belecsempésszük. 

Bármely életterületünkön is tapasztaljuk meg a 6-os rezgését, a kulcsszó, a megoldás, a hangsúly, a harmónia lesz. Törekedni az egyensúly megteremtésére, az öröm befogadására és árasztására, mindig a szív szavát választva

 Örömteli évet kívánok!

Képek:

Jben Beach Art fotója a Pexels oldaláról

Sebastian Voortman fotója a Pexels oldaláról

cottonbro fotója a Pexels oldaláról

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.