Ahogy a különböző divat trendek is folyton változnak vagy a múltból újraírjuk őket, úgy a szépségszakmában sincs ez másképp. A szépségápolás nagy mesterei is tudják, hogy minden évtizednek meg van a maga jellegzetessége, ami újra divatba jön kicsit úgy, mint régen, vagy kicsit másképp, de egy-egy terület kihangsúlyozása az arcon, újra hangsúlyt kaphat, vagy teljesen új divatőrületként kap szárnyra. Talán már nehéz is követni, sokszor olyan gyorsan változik mi a ciki már és mi a menő. Még szerencse, hogy ezen az ágon belül is vannak olyan trendek, melyekkel sosem nyúlhatsz mellé.

A kevesebb, néha több

Nude smink. Egy kis alapozó, pici pír, egy kis szempillaspirál, esetleg egy lágy gyöngyházas szemhéjpúper vagy egy kis natúr rúzs. Ezzel sosem hibázhatsz! Az év bármelyik időszakában megállja a helyét.

Vörös rúzs

Az örök divat. Sok nőnek van pár téves gondolata és félelme a vörös rúzzsal kapcsolatban. Az első, hogy nem mindenkinek áll jól. Nem igaz! Mindenkinek jól áll, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. A másik, hiba, hogy a vörös rúzs, határozott, karaktert ad az arcunknak, ezért óvatosan emeljünk ki mást is az arcunkon erősen, ha már vörös rúzst használunk. Lehetünk merészek, főleg, ha a személyiségünk engedi, csak a jóízlés határán belül.

Igéző tekintet

A szem lélek tükre, ahogy szokták mondani. A szemedet ízlésesen kiemelve sosem hibázhatsz. A tusvonal, hol eltűnik a trend korszak történelmében, hol újra felbukkan, de a fekete, sűrű szempillák hatásának varázsa sosem fog kimenni a divatból. Ha egyébként nem is sminkeled magad és nem követed az éppen aktuális trendeket, akkor is használd bátran a szempillaspirált minden nap.

Szájfény

Egy kis csillogás az ajkaidnak, mindig feldobja és ragyogóbbá teszi a kisugárzásod. Az átlátszó szájfénnyel nem kell félned, hogy nem hozzád illő színnel emeled ki természetes bájodat.

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.