Csak egy út van. Nem létezik, nem is lehet más út, mint a szíved útja. Minden látszólagos késleltetés, akadály, reménytelenné vált helyzet, egyazon út részei, a Te utadé, de ezek sokszor csak hátra nézve nyernek értelmet. Ha nem állsz meg az útjelzőknél, ha nem ragadsz bele a gödrökbe, nem botlasz meg a kavicsokban, ha ezt is szeretettel fogadod, miközben mész ezen az úton, meglátod magasabbról, hogy kihagyhatatlan állomásai az utadnak.

A szeretet útja mindig igaz, sohasem hiába való, sohasem elfecsérelt idő, ez az út az egyetlen út, amin járnod kell. Ha valami a Tied, nincs más opció, mehetsz jobbra vagy balra, esetleg egy hosszabb kerülő úton, akkor is oda fogsz érni és ezek az útelágazások szükségesek, hogy végül eljuthass oda, ahová vágyakozol.

Látszólag feltartóztathatnak, időnként elvesztheted a reményt, de a hitedet, a szíved igazságában soha. Egyszerűen tudnod kell, hogy miért indultál el. Bízz az utad minden porszemében, hogy ezek a részei, csiszolási folyamatai a vágyaidhoz vezető útnak. Érted van, mert kérted, mert akarod, ne legyél hálátlan, ne vond kétségbe, hogy ezek nem tartoznak hozzád, hogy már nem elérhető a cél. Pont azért történik, mert elakarnak vezetni a szíved kívánságához.

A falaid lebontása, a szíved megerősítése, a hited megszilárdítása, a Te feladatod ezen az úton. Megingathatatlanul hidd, akkor is, főleg akkor, amikor úgy érzed letértél, elvesztél, hogy még most is ezen az úton vagy. Ez is hozzá tartozik, de nem lehetsz máshol, csak azon az úton, ami a Tied. A csodát, a győzelmet Te fogod megteremteni azzal, hogy mész, haladsz és vállalod az utad minden pillanatát, nem csak várod, hogy valaki beteljesíti. Abban nem lesz fejlődés, abban nincs élvezet, annak az értékességét nem tudod majd kellően megbecsülni. Senki más nem mehet rajta végig helyetted. Ne gondold, hogy a veszteség, a visszaesés nem ugyanennek az útnak a része, hogy nem szükséges tapasztalat ez is, hogy eljuss a szívedbe. 

Ezek az órák a hit és a bizalom próbáié, hogy mersz-e hinni és bízni az utadban. Abban, hogy pontosan ott vagy, ahol éppen most a legtöbbet tanulhatsz, amivel egy újabb lépéssel közelebb kerülsz az álmaidhoz, miközben megszabadítanak a saját láncaidtól, az általad teremtett korlátoktól. Ha szereted és bízol az utadban, ha bizonyossággal a szívedben élvezed minden lépésedet, nem csak a végállomáshoz akarsz minél hamarabb megérkezni, akkor az úton sokkal többet fogsz kapni, mint amiért eredetileg elindultál. Ne félj, ne csüggedj, inkább élvezd ezt a kalandot. A szíved igazsága nem terelhet máshová, csak a saját utadra. Csak ahhoz a vágyhoz vezet, ahhoz a szeretethez, ami a szívedben, a legreménytelenebb órákban is rendületlenül énekel, hidd csak el, hogy most is felé igyekszel.

Kép: pixabay.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.