Volt olyan, hogy ugyanazt a gondolatot mondtátok ki egyszerre valakivel? Volt olyan, hogy elfogott egy hangulat, érzés valakinek a közelében, miközben az előtte lévő pillanatban teljesen máshogy érezted magad? Ha minden gondolat energia, akkor milyen erős az emberi elme és valójában mire vagyunk képesek vele? Átélünk olyan érzéseket, érzelmeket, amelyeket szavakkal nehéz leírni. A kutyák ösztönösen tudják, ha valaki jó vagy sem. Hogyan lehetséges ez?

Az energia átalakítása

Minden gondolati energia, amit az emberek közvetítenek magukból, képesek eljutni a Föld magnetikus rácshálójához. Nem kell messzebbre mennünk ennek bizonyításához, mint észrevenni azt a tényt, hogy a globális meditáció napjain, jelentősen csökkennek az erőszakos bűncselekmények száma. Az energia közvetítése lehetséges személytől személynek. Ha képes vagy a másikra hangolódni, a másikra kapcsolódni, energiát közvetítesz neki. Ez az energia lehet pozitív vagy negatív, de mindenképpen célba ér. Biztos volt már olyan, hogy gondoltál valakire, és az illető pár percen belül felhívott, vagy találkoztál vele.

Az empaták (érzékenyek) gyorsabban, mélyebben képesek ezeket a rezgéseket felvenni, tudatosan felismerni, és tovább adni vagy fogadni ezeket az energiákat, de alapvetően, mind képesek vagyunk erre és tesszük is, ha tudunk róla, ha nem.

A növények öntudata

Mi mind vevői és átalakítói vagyunk az energiának, beleértve az állatokat és növényeket is. Számos kísérlet bizonyítja már, hogy a növényeknek is van öntudatuk és érzéseik. Ez is tovább bizonyítja, hogy mi mind kapcsolatban vagyunk egymással, mint az élő szervezetek, bár a gondolatokról és az energiák hatalmas felfedezéseiről hallgat a média, egyre több bizonyíték kerül napvilágra arról, hogy sokkal több rejlik a láthatatlanban, mint a láthatóban.

4 egyszerű apró módszer, mellyel a gondolataid megtudják változtatni a világot

Ha minden gondolat energia, akkor nincs semmi vesztenivalónk, ám sokat nyerhetünk velük!

#1. Küldj szeretetet minden embernek a Földön

Ha gondolatban időnként szeretetet küldünk tudatosan az emberek felé, az nem marad eredménytelenül akkor sem, ha nem látod egyből az eredményét. Lásd meg a jót másokban és arra fókuszálj, mikor másokkal beszélsz. Ez másokat is segíti felemelni és sokkal szeretetteljesebben fognak megnyilvánulni az életben. Ha mások negatív tulajdonságait nagyítod fel, akkor ne csodálkozz azon, hogy ők, csak ezt az oldalukat képesek számodra visszatükrözni.

#2. Küldj szeretetet az egész természetnek

Talán komolytalannak tűnhet, de ha például sétálsz valahol a természetben, küldhetsz szeretetet gondolatban az ott lévő növényeknek vagy az egész természetnek a világban. A természet elő, és mint bizonyított, fogékony tudatosságuk veszik az energiát. Ahogyan más kísérlet is bizonyította már, egy otthon nevelt növényre, ha például ráírják a szeretlek szót, sokkal egészségesebb, mint az, amelyikre negatív jelzőt írtak. Szóval gondolat segítségével emelheted a természet rezgését, ami nagyon fontos, hiszen nem csak otthonunkat adja a Föld, hanem az életünkhöz is hozzájárulnak létükkel, ennyivel érdemes viszonozni, és semmibe sem kerül.

#3. Növeld a szándékaidat meditáción keresztül

A meditáció nagyon egészséges az elménknek, szellemünknek és testünknek és hatalmas energiát vagyunk ilyenkor képesek generálni. Ha meditálunk tudatosan fókuszáljunk a szeretetre, a hálára, az elfogadásra, és azt gondolatban terjesszük ki a világra. Mind hozzá tehetünk ilyen jelentéktelennek gondolt tettel a világ jobb, szeretetteljesebb működéséhez.

#4. Többen, együtt, fókuszált pozitív gondolatokkal a világért

Az előző pontban leírt egyéni meditáció erejét a Földünkért, megsokszorozhatjuk, ha másokkal együtt tesszük ugyanezt. Ha van olyan barátod, családtagod, aki nyitott a tudatosságra, akkor szervezzetek közös meditációt. Pár perc is elég, hogy kicsit emeljétek a Föld rezgését, sokszorozott erővel együtt. Nem kell hozzá más, csak pozitív, szeretetteljes gondolatok küldése a világba.

Te hiszel a gondolatok erejében? Milyen tapasztalataid voltak már ezzel kapcsolatban?

Kép: pixabay.com

Szeretettel
signature

Hírlevél

További értékes tartalmak, újdonságok, és a havonta megjelenő Felemelő magazin! Mindez a tied, ha csatlakozol!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.