“Mint akit kilőttek”! Mint egy hirtelen szélvihar, egy futó zápor, vad és elsöprő, igen ők a nyilasjegyűek.

Mellettük az élet minden, csak nem unalmas, tényleg nem az! Nem is ismerik szerintem ezt a szót, vagy talán ha megejted, úgy néz rád, mintha valami másik bolygóról jöttél volna. Egy Nyilas mellett az élet nem lehet más, csak is móka és kacagás, na meg extrém. Mindegy, csak valami szokatlant csinálhasson. Valójában, nagyon nagyon sok mindent csinálna egyszerre, ebbe néha aztán bele is gabalyodik. Az egyik feladatot még szinte be sem fejezte, és már kezdi is a másikat. Széles látókörű, a részletekbe nem igazán szereti beleásni magát.

Mindig tele van ötletekkel, soha nem süllyed bele a rutinba, de szeret kicsit túlozni. Ő az örök diák, aki a kérdéseire kutatja a választ. A nyilas jegyű emberke jólelkű, segíteni szeretne, emelni másokat ötleteivel, inspiráló lényével, hozzá igazán érdemes fordulni, ha döntésképtelenek vagyunk. Ne várjunk tőle nagy érzelmi mélységeket átívelő beszélgetéseket, de határozottan új távlatokat fog nyitni elménkben a vele való eszmecsere.

Az igazi nyilas rendkívül nehezen viseli a bezártságot, a kötöttséget. Szüksége van hatalmas térre, szereti, ha otthonából is szép kilátása nyílik. Optimizmusa határtalan, lelkesedése kimeríthetetlen, remek kezdeményező, ők a ” jó fejek” számukra semmi sem nagy probléma. Kicsit a jövőben él, ő az, aki a koktélját szürcsöli egy tengerparton, és arról ábrándozik, hogy mi lehetne és gyakran nem azon, ami éppen van. Ha elvesztetted a lelkesedésedet, ha bizonytalan vagy, ő remek társ lehet abban, hogy ebből kizökkentsen. Ő szívesen adja át neked, amit már tud, nem fukar, sőt büszke lesz, és jó érzéssel tölti el, hogy adhat valamit neked, főleg tudást, hitet.

Kalandvágyó, nem csak a hétköznapokban, hanem a szerelemben is. Ő képes felemelni téged, de cserébe, fel kell vele venned a ritmust. Szívesen hódít meg, mozgósít szellemileg, érzelmileg és fizikailag. Ha viszont határokat állítasz elé, azt nem sokáig képes tolerálni. Tekintete mindig a kiteljesedést fürkészi, a megvalósítás “hogyan-ja” fűti. Egy biztos, vele olyan lenni, mintha egy örökké tartó kalandtúrán vennél részt.

Kép: pexels.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.