Mindannyian találkoztunk már ezekkel a nőkkel. Ők az a típusú nők, akik bevilágítják a szobát és magukra vonják a férfiak tekintetét. Bár igaz, hogy néha a fizikai szépség is szerepet játszik a férfiak kívánatosságában, ezek a nők ettől többel rendelkeznek. Első sorban ellenálhatatlan kisugárzással.

#1. Hisznek a nevetés erejében

Nem sok dolog van, ami vonzóbb egy szívből jövő nevetéstől. A nagyon kívánatos nők nem veszik túl komolyan az életet. Ahelyett, hogy könnyedén megsértődnének vagy beleragadnának a drámába, inkább a nehéz helyzetekben is megkeresik a derűt és az okot, amiért még nevethetnek.

#2. Nem keresik a figyelmet

Bár úgy tűnhet, hogy egy reflektorfény követi őket, biztosan nem kértek meg rá senkit! Ez a fajta nő olyan energiát sugároz, amely az embereket vonzza, de soha nem akar görcsösen a figyelem középpontjában lenni. Természetességétől, könnyedségétől és bájától, mégis minden szem rá irányul.

#3. Ők felelősek a saját életükért

A legkívánatosabb nők tudják, hogy nincs szükségük senkire, csak maguk határozzák meg életük útját. Ha eldöntik, mit akarnak, akkor azt véghez is viszik, nem beszélnek a levegőbe, határozott céljaik vannak. A saját hibáikból pedig nem félnek tanulni.

#4. Érzelmi és értelmi intelligenciájuk is magas

Egy okos nő vonzó. Egy olyan nő, akinek különleges és egyedi felfogása van az életről, még vonzóbb. Az érzéseit ismeri és nem rejtegeti mások elől, szabadon éli.

#5. Kivételesen kommunikálnak

A mély, intelligens beszélgetés nagyon kívánatossá tesz egy nőt. A legkívánatosabb nők nem csak beszélni képesek, hanem képesek figyelni is a másikra, új távlatokat nyitni a másik előtt és segíteni megoldani a felmerülő konfliktusokat, problémákat.

#6.Megtalálták a szenvedélyüket

A szenvedély hihetetlenül kívánatos, és az a nő, aki ezt képes az életben is élni igazán vonzó a másik nem számára! A karrierje, a hobbija vagy bármi más, amiben hisz, amit imád, olyan erővel ruházza őt fel, aminek lehetetlen ellenállni.

#7. Empatikusak másokkal szemben

Az empátia nagyon kívánatos karaktertípus. Ha egy férfinak szüksége van egy kis lelki támaszra, akkor az ezek a nők lesznek az elsők, akik tanácsot, segítséget és bátorítást nyújtanak.

#8. szellemileg nagyon erősek

Akkor is, ha az életük egy sima vitorlázás volt, akkor is, ha a múlt tele volt fájdalommal, ezek a nők végül megtaláltak a megoldást arra, hogy múltbeli tapasztalataikat felhasználva erősebbé váljanak a jelenben. Ahelyett, hogy a múltban élnének, az itt és most pillanatában léteznek, miközben egyszerűen kezelik a kihívásokat.

#9. Magabiztosság és önbizalom

Kétség kívül az önbizalom, a pozitív kisugárzás a legvonzóbb egy nőben. Nincs vonzóbb, annál a nőnél, mint aki tudja, hogy mennyire értékes és békében él önmagával. Ez a test, lélek, szellem harmóniája, ami minden másnál szexisebb.

És szerinted mitől vonzó igazán egy nő? Írd meg a véleményedet kommentben.

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.