Emberek vagyunk, néha lehet olyan napunk, amikor egy kedves szó, egy mosoly is sokat lendíthet rajtunk, hogy tovább menjünk. Bár fontos, hogy megtaláljuk a saját belső forrásunkat, amihez visszatérhetünk, hogy abból erőt merítsünk, olykor jól esik egy kis apró segítség is a külvilágból. Hiszel a véletlenekben? Én nem! Csak egy csekély kis apróság, de megeshet, most pont ennyire van csupán szükséged. Válassz 1-18- ig egy számot, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet!

#1. Ne hibáztasd magad tovább, mindig mindenki pontosan azt teszi, amire akkor képes volt, ami a pillanatban időszerű és szükséges. Lehetsz éppen te az áldozat vagy a látszólagos bűnbak, valójában minden tettünk a szeretetből született. Ami most rosszul esik, azért később talán hálás leszel, mert előre mozdított.

#2. Nem hiheted el, hogy mennyire csodálatos vagy, értékes, és szeretetre méltó, amíg nem fedezed fel. Amíg ezt kívülről próbálod visszaigazolásoktól megerősíteni, addig ezt az igazságot sosem teszed magadévá.

#3. Nem azért születtél, hogy kételkedj magadban. Azért születtél, mert meghatározott feladatod és célod van, amit csak te tölthetsz be. Mi az, ami igazán boldoggá tesz? Mi az, ami miatt gyakran hozzád fordulnak, vagy ami visszatérő téma az életedben? Mi az, amiben a legjobb vagy? Na az te személyes feladatod! Ezt azt utat kell követned és a képességeiddel emelni a világot vagy a környezetedet. A hogyan, a megvalósítása már a fantáziádra van bízva, de ha elindulsz érte, fogsz segítséget kapni ebben biztos lehetsz.

#4. Az önigazolás nem a külső erényekben található, hanem a belső erőd méltóságában és bölcsességében. Nincs szükséged felhalmozott anyagi javakra, sikerre, mindezek csak figyelemelterelő eszközök és üres célok, hogy aztán újra és újra elégedetlen legyél önmagaddal. Az igazi jóváhagyás a szívedben történik, és ezt elég egyszer őszintén megadnod önmagadnak, hogy valódi békére lelj.

#5. Fókuszálj a szépségre, a jóságra és ne a hibákra. A hiány helyett azt tartsd a szemed előtt, ami működik, ami van, és minden elérhetővé válik.

#6. Egyes napokon nyersz, máskor veszítesz. Amikor elfogadod, hogy ez is az élet része, már a veszteség sem lesz kudarc, csak egy átmeneti állapot, amiből okulhatsz és amit szintén a magad javára fordíthatsz.

#7. Nem kell cipelned azt a terhet, ami már megtörtént. Nem kell magadat megbetegítened keserűséggel és haraggal. Amikor azt mondod, hogy nem tudsz megbocsátani valakinek, ismerd fel, magadnak nem tudsz megbocsátani. Bármi is legyen a teher, nem, baj, csak ismerd el, legyél magadhoz őszinte. Az ember mindig a mutatóujjával mutat a másikra, miközben a valódi igazságot a három magunk felé fordított ujj rejti. Ha már a probléma igazi gyökerét tudatosítottad, a gyógyulás is elkezdődhet.

#8. Ha csak egy pillanatra látnád, milyen hatalmas erő birtokában vagy, soha többé nem kételkednél már önmagadban. Emlékezz arra, hányszor kerültél a földre és hányszor kezdted újra. Csak addig van szükséged a kishitűségedre, amíg nem ismered fel, hogy milyen erős vagy.

#9. Ne hagyd hogy mások határozzák meg, hogy ki vagy és ne érdekeljen, hogy ki mit gondol rólad. Te vagy, aki eldönti, hogy mit gondolsz magadról. Belőled indul ki a visszatükröződő szeretet és minden rólad alkotott ítélkezés.

#10. Te tanítod meg másoknak, hogy hogyan bánjanak veled. Te mutatod meg nekik, hogy mit viselsz el és mire mondasz nemet. Éppen ezért a jó hír az, hogy a külvilágodban várt változás nem függ másoktól, a te kezedben van a kulcs.

#11. Ha igazán belegondolsz, nincs semmi amit ne érhetnél el. Az akadályok csupán a fejedben léteznek. Lépj ki onnan és fedezd fel, hogy a lehetetlen is lehetséges.

#12. Ha szereted magad és elhiszed, hogy méltó vagy az élet bőségére, arra az Univerzum épp olyan szorgosan fog válaszolni, mint arra, amikor bántod, sanyargatod magad és nem hiszed el, hogy megérdemled a boldogságot.

#13. Az élet mindig azt tükrözi vissza, amit önmagaddal és a világgal kapcsolatban érzel. A megoldás a problémáidra az, hogy önmagadhoz visszatalálj és begyógyítsd a sebeidet. Ne a külvilágnak igyekezz még jobban megfelelni, és ne ott próbálj meg változásokat kierőszakolni. Ez az út nem hoz számodra tartós boldogságot, csak még több ellenállást. Belülről kifelé haladj, ha igazi változást szeretnél.

#14. Az önbecsülés arról szól, hogy igent tudsz mondani a szíved igazságára és nemet, ha az nem ezt az igazságot támogatja. Minden más igyekezet, a félelem és az ego játéka, hogy megfelelj másoknak. Ez egy olyan állapot, amikor te hagyod jóvá, hogy a boldogságod másoktól függjön. Vedd vissza a hatalmadat, amit mások kezébe adtál.

#15. Az igazi szabadság nem arról szól, hogy felrúgod a szabályokat, hiszen ezeket a szabályokat, korlátokat, az emberi elme alkotta csupán. Minden létezhet egyszerre és nincs szükséged arra, hogy félelemből irányítsd, kontrolláld az életedet. Az elfogadásban és megengedésben, a végtelen szabadság titka rejlik, amit az emberi elme sokszor nem is képes igazán felfogni.

#16. Szeresd magad annyira, hogy nem mondasz igent olyan dolgokra, melyek már nem szolgálnak téged. Nem tartozol magyarázattal, amikor önmagad miatt a nemet mondasz.

#17. Néha már minden készen áll körülöttünk. Te talán azt kérdezed, mit tegyél? Hogyan és mikor? Miközben az élet csak azt várja, lépj. Minden más már készenlétben vár arra, hogy elhozza neked a változást. Szinte már sóvárog, könyörög és bíztat az a kis hang, hogy merd meglépni, mert annyira szeretnének segíteni, de addig nem tudnak, amíg te nem lépsz. Neked csak azt az első lépést kell megtenned, amit a szíved mélyen pontosan érzel. Ne gondolkodj, csak lépj.

#18. Amikor elengeded az ellenállást, az irányítását, hogy szerinted hogyan kéne történnie a dolgoknak, majd belépsz az elégedettség érzésébe, a vihar elcsendesül és életed hullámai kisimulnak. Ha már nem harcolsz, nem lesz mi ellen harcolnod.

Kép: unsplash.com/Caleb Frith

unsplash.com/Szilárd Tóth

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.