Mint tudjuk, sokszor a tettek többet mondanak minden szónál. Néha könnyedén dobálózunk nagy szavakkal, miközben valódi tartalom nincs mögötte. Ha igazán ki szeretnéd fejezni az érzéseidet, nem szükséges kimondani a bűvös szót, hogy a párunk tudja, tényleg fontos számunkra. Összeszedtem pár kedves gesztust, hogy szavak nélkül is célba érjen a szereteted.

Boldog meglepetés

Az egyik legjobb módja annak, hogy kedvesed tudtára add, hogy szereted őt, ha időről-időre megleped őt. Ez a gesztus megmutatja a másiknak, hogy akkor is gondolsz rá, amikor éppen nincs veled. Vásárolsz? Nézd meg, találsz-e valamit, aminek tudod, hogy nagyon örülne a párod. Nem az a lényeg, hogy túlzásokba ess, elég, ha a kedvenc desszertjével megleped.

A kis részletek

Ne feledkezz meg a kisebb részletekről, mint a korai ébredés, hogy készíts egy finom reggelit a szerelmednek vagy amikor tudod, hogy fontos napja van a munkahelyén, felhívod őt, hogy felajánld a segítségedet. Megkérdezheted, hogy miben tudnád megkönnyíteni a napját. Ezek a kis dolgok, olyan érzéseket és gondoskodást nyújtanak a kedvesednek, melyek valóban az egyik legédesebb és legkedvesebb módja annak, hogy tudasd vele, mennyire fontos neked.

Érzések kimutatása

Az egyik legjobb módja annak, hogy több szeretetet mutass a társadnak, ha engeded, hogy a világ tudjon rólatok. Ez egy kis romantikus gesztus, amely megmutatja partnerednek, hogy büszkén vállalod. Mikor sétáltok az utcán megfogod a kezét vagy átöleled, amikor egy kávézóban ültök.

Hallgasd meg és figyelj rá

A szerelmesek mindig beszélnek, de a legtöbbjük, alig hallgatnak igazán egymásra. Szinte mindig átakarjuk venni az irányítás, nem csak a kapcsolatban, a kommunikációban is. De ne felejtsd el, hogy kapcsolatban vagy és mindkét fél véleménye számít. Tényleg hallgasd meg a partnered és a nézeteit, tartsd tiszteletben a véleményét. Mondhatod, hogy szereted a másikat, ha igazán nem érdekel, hogy mi van vele. Az igazi bensőséges kapcsolat alapja a kölcsönös egymásra hangolódás és figyelem.

Legyél erős támasz a bajban

A szerelem nem mindig a szeretetről és a boldog pillanatokról szól. A nehéz pillanatok mutatják meg igazán, hogy mennyire számíthatunk egymásra és mennyit bír el a kapcsolatunk. Ha igazán szereted a társadat, akkor ösztönösen azt érzed, hogy szeretnél mellette lenni és támogatni jóban és rosszban. Akkor is, ha csak annyit tudsz tenni, hogy meghallgatod őt. Mutasd ki, hogy társad mindig, mindenben számíthat rád.

Te hogyan mutatod ki a szeretetedet?

Kép: unsplash.com

unsplash.com/Neon Brand

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.