Egy jó kapcsolathoz meg kell tanulnunk feltétel nélkül szeretni egymást. Ez jól hangzik, mégis gyakran esünk abba a hibába, hogy porszem kerül a gépezetünkbe és akarva-akaratlanul, elvárásokkal indulunk neki egy kapcsolatnak. Mégis hogyan és mit tesznek azok a párok, akiknek sikerült kiküszöbölniük ezeket a problémákat és őszinte, mély kapcsolatot építettek fel?

Az igazság az, hogy a kulcs a közös munkában rejlik. Ezek a párok a kapcsolatukon együtt dolgoznak. Bárki megtapasztalhatja ezt a fajta mély kapcsolatot, mindaddig, amíg a felek készek dolgozni is érte.

Megosztod az életedet a másikkal

A mélyen összekapcsolt párok megosztják egymással az életük apró pillanatait. A “Milyen volt a napod?” mellett őszinte érdeklődéssel, figyelemmel részt vesznek egymás életében. Sokszor már rutinná válik a fentebb említett kérdés és azok, akik igazán mély kapcsolatot szeretnének fenntartani, azoknak ettől többet kell tenniük egymásért. Azok a párok, akik között nincs mély kapocs, gyakran egyedül álmodoznak a kapcsolatban. Sosem beszélgetnek közös tervekről, közös célokról, csak egyénileg szeretnének növekedni.

Nem félsz a csendtől

A mélyen összekapcsolt párok tudják, hogy a kapcsolat messze túlmutat a beszélgetésen. Ahhoz, hogy lelkileg is intimkapcsolat alakuljon ki a felek között, időre van szükség. Mindkét félnek szüksége van arra, hogy a saját nézőpontjukból feldolgozzák a kapcsolatot és arra is, hogy képesek legyenek megadni egymásnak is erre az időt és a teret. Élvezik a kapcsolatuk csendes időszakát, nem erőltetik a kapcsolat kibontakozását, természetesen hagyják kibontakozni az egyes lépcsőfokokat. Nem kényszerítik a beszélgetést vagy a kapcsolatot. Ha mély kapcsolatba kerülsz valakivel, akkor kellemes lesz vele a csend is.

Kíváncsi maradsz a társadra

5, 10 vagy akár 30 év múlva, a mélyen összekapcsolt párok továbbra is kérdéseket tesznek fel és újra és újra képesek felfedezni egymást. Ahelyett, hogy azt feltételeznék, hogy már mindent tudnak, arra törekszenek, hogy még több mindent megértsenek a másik személyiségéből. Ezt a fajta beszélgetés, feltárás, csodálatot vált ki a felekből.

Öröm, ha megosztod a személyes tapasztalatodat kommentben.

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.