Ha úgy érzed, hogy az élet az utóbbi időben túl kemény volt hozzád, akkor ezek a mantrák talán neked is segíthetnek a gondolataidat felemelni és más szemszögből rálátni a problémáidra.

#1. Soha ne higgyük, hogy a jelenlegi körülményeink véglegesek. Az élet minden percben változik.

#2. Az élet mindig most kezdődik. Nem, holnap, sem azután. Minden percben új esélyt kapunk az élettől.

#3. Nem vagy áldozat. Lehet, hogy megtámadtak, lehet, hogy megbántottak, de nem győztek le. A bántalmazó személy, vagy helyzet, gyengébb, mert még mindig itt vagy. Hagyd, hogy ez a tapasztalat a rombolás helyett építsen.

#4. Még ha kemény is az élet veled, mosolyogj. A mosoly nem mindig jelenti azt, hogy boldog vagy, hanem azt, hogy nagyon erős.

#5. Mikor abba hagyjuk az önsajnálatot, felfedezzük az erőnket.

#6. Az mondják a bölcsek, hogy az ima legmagasabb formája a hála. Ahelyett, hogy kérsz, sóvárogsz az után, ami most még nincs, vedd észre, és köszönd meg az életnek azt, ami már van.

#7. Gondolj arra a sok lépésre, amit már megtettél, a sok tapasztalatra, esélyekre, véletlenekre az életedben. Ez már önmagában is egy csoda. Ezt tartsd szem előtt, tudd, hogy a terved, az utad, most is folyamatban van. Minden nagy sikerhez szükség van kitartáshoz és némi erőfeszítéshez.

#8. Néha, hogy holnap sikeres légy, ma valami áldozatot kell hoznod. Ne hagyd, hogy a félelmeid a rossz döntésektől megakadályozzanak a mozdulásban, a döntéshozatalban. A félelmeid végén van az a személy, aki lenni akarsz, indulj el felé.

#9. Ha csak a problémáimra tekintek, mindenhol azt fogom látni, és egyre jobban legyűrnek. Ha azokat az apróságokat is képes vagyok meglátni, aminek éppen örülhetek, a problémák egyre jobban elveszítik felettem a hatalmukat.

Neked is van jól bevált megerősítésed? Oszd meg kommentben.

Kép: stocksnapi.io

unsplash.com/Sam Manns

 

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.