Sajnos, csupán a szándék, hogy törekszel rá, hogy odafigyelsz az étkezésedre és többet mozogsz, nem elegendőek ahhoz, hogy garantálják a sikeres, látható eredményeket. A súlycsökkentés kemény csata, de miután kiválasztottad a számodra megfelelő diétát és testmozgást, még öt dolgot tehetsz, amivel támogatod a fogyókúrádat.

Tudd, hogy miért csinálod

Van egy régi mondás: „Ha nem tudod, hogy miért csinálsz valamit, az olyan, mintha nem is számítana”
Veled mi a helyzet? Mi a te célod? Kell tudnod, miért akarsz változtatni az életmódodon és akkor még erősebben harcolsz majd érte. Ez a tudás a nehéz pillatokban is képes lesz majd erőt adni, hogy miért ne add fel.

Terv

Egy sikeres üzlethez tervet készítünk, pontosan, lépésről-lépésre kidolgozzuk és megtervezzük, hogy mit szeretnék elérni és milyen folyamatok mentén tudjuk majd elérni a hőn áhított célt. Készíts átfogó tervet az új életmódodról. Milyen eredményeket szeretnél elérni és a megvalósításról sem feledkezz meg, amikor kidolgozod a tervedet. Írd le azt is, hogyan fogod érezni majd magad, amikor eléred a kívánt eredményt, ez motiválni fog a nehéz percekben.

Fegyelem

A legnehezebb pillanatokban van szükség a fegyelemre és a kitartásra. Tudatosítsd, hogy miért küzdesz, mit szeretnél elérni. Az első apró eredményekből pedig meríts erőt, lelkesedést.

Ne menekülj a valóság elől

Sokan érezzük úgy, hogy ha a tükörbe nézünk, nem szeretjük azt az embert, aki visszanéz ránk. Bántjuk magunkat a külsőnk miatt. Közhelyesen hangzik, de szeresd a tested, mert az igazi változás az elfogadással kezdődik. Ha állandó harcban állsz önmagaddal, akkor az belső feszültségeket okoz majd, stresszt és ezek a tényezők nem fognak téged elvezetni a kívánt eredményhez. Egy kiegyensúlyozott belső világgal rendelkező ember sokkal energikusabb, motiváltabb.

Ne sajnáld rá az időt

Mindannyian tudjuk, hogy mindennek meg van az ára az életben, ez alól a súlycsökkentés sem kivétel. Ez a tested küzdelme. Senki sem nyerheti meg ezt a csatát helyetted. Egyesek számára a siker, az eredmény gyorsan jön. Másoknak hosszabb ideig tart, amíg szemmel látható eredményt érnek el. Bármelyik kategóriába is tartozol, tudd, hogy semmi sem lehetetlen csak akarni kell igazán.

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.