Kora reggel csend és béke van. 5 és 6 óra között nyugalom van, és ha megteheted, hogy magadra fordítsd ezt az időt, észreveheted, hogy ez a rendszeres kis rituálé, tényleg megváltoztatja életedet.

Ébredj korán

A napfelkelte előtti ébredés teljesen más állapotba képes hozni. A legtöbb esetben ez 5 és 6 óra közötti felkelést jelent. A korai órákban jelen lévő energiák, segítik a kreatív erők áramlását, a harmónia és a béke elérését.
Mindezek a tényezők sokkal jobban segítenek abban, hogy elérd a céljaidat, hogy jobban figyelj magadra és megtaláld magadban azt, hogy igazán mit szeretnél. A reggeli órák arra is tökéletesek, hogy töröld az esetleges mentális zűrzavarokat, amelyek akadályoznak az életedben.
Amikor a világ még nyugodt, sokkal jobban úgy érezheted Te is, hogy ez a nyugalom és kiegyensúlyozottság benned is jelen van, elérhető.

Meditálj

Nem kell feltétlenül lótuszülésben kezdened a napodat. Használhatsz irányított 10 perces könnyű meditációkat, légzőgyakorlatok úgy, ahogyan neked kényelmes.
Ezek a relaxációs technikák megemelik az energiaszinted, sokkal produktívabb, éberebb leszel és tisztább lesz tőle az elméd is egész nap. Ha rendszeresen meditálsz, rengeteg sok pozitív hatását fogod magadon észrevenni.

Szabad áramlás

Hogyan tudod segíteni életedben a szabad áramlás energiáit? Például írással. Ebben a reggeli órában, amit magadra szánsz, csinálhatsz több ilyen írásos gyakorlatot.
Például írhatsz a gyerekkori énednek. Begyógyíthatod a régi sebeket. Vagy írhatsz egy régi szerelmednek, barátodnak.
Csinálhatsz egy listát is, arról, hogy miért vagy hálás, vagy arról, hogy mit szeretnél megváltoztatni az életedben. Adj irányt az életednek és engedd ki a gőzt. Gyakorolhatod úgy is ezt az írást, hogy csak gondolkodás nélkül kiírod magadból az éppen aktuális érzéseidet. Ne törődj azzal, hogy a mondatoknak van-e értelme, pont az a lényege ennek a gyakorlatnak, hogy ne gondolkodj, csak add ki magadból, ami benned van. Ha ebbe belemerülsz, sokszor olyan elnyomott érzések is a felszínre törhetnek, amik eddig rejtve akadályoztak, visszahúztak téged abban, hogy haladj az életben.

Legyen egy szándékod aznapra

Írj le magadnak egy megerősítést, tűzz ki egy aznapi célt vagy akár egy olyan idézetet, ami neked erőt ad. Nézegesd egy pár percig és aztán vidd magaddal, tedd látható helyre a munkahelyeden.
Amikor elolvasod, ránézel, segít fog megnövelni a rezgésedet, sokkal emelkedettebb állapotban leszel és pozitív energiával tölt fel. És mint tudjuk, ez az állapot szükséges ahhoz, hogy még több bőséget, pozitív lehetőségeket vonzzunk magunkhoz.

Te milyen praktikákkal emeled magad tudatosan, hogy elérd a céljaidat? Ha van még ötletedet, oszd meg kommentben.

Kép: unsplash.com/Julia Ceasar

unsplash.com/Mikita Karasiou

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.