Napóleon Hill mondta- gondolkodj és gazdagodj – mert a vágy, a lelkesedés, a hit és a hálával kapcsolatos elkötelezettség révén, egyszerűen hozzáférhetünk a tudatalatti elménkhez. Számít, hogy milyen gondolatokat ültetünk el magunkban, mert ezek a csírák, előbb vagy utóbb, de biztos, hogy életre kelnek. A test-lélek szelem egysége csodálatos dolgokat képes teremteni az életünkben.

Van egy folyamat, amely a várakozás pozitív magjait elülteti a tudat alattiba. Ha például a szándékaidat egy személyes naplóba leírod, azzal megerősíted a világegyetemre vonatkozó állításodat és az megmutatja neked a megnyilvánulását a belső szemeddel.

#1. kulcs

A kijelentés, egy pozitív kijelentés, a jelen feszültségben és a tudatos elmében elfogadva, olyan, mint egy mag, melyet teljesen elnyeli a tudatalatti kertje és az ott, növekedésnek indulhat.

Megerősítés: “Minden érzékemet felébresztek minden egyes új napfelkeltével és szeretettel, könnyedséggel üdvözlöm az új eget.”

#2. kulcs

Az ígéret, egy személyes elkötelezettség, a cselekvés, tett, esemény vagy viselkedés megteremtéséhez.

Az én ígéretem:“Ezt a napot is úgy fogom élni, mintha ez lenne az utolsó, és minden új lélegzetemet, szívverésemet jól kihasználom és hálás vagyok érte.”

#3. kulcs

A vizuális cél, szándékokkal, végeredmény elvárással csak a hitünk által válhat válósággá.

Céljaim: “A kreatív gondolatok minden magját hittel ápolom, reménnyel, minden álom és látomás értékében.”

#4. kulcs

A szemléltetés az elme szemében, egy lenyomatot képező szellemi kép, és szüntelenül megismétlése, azt jelenti, hogy a képzelet a valósághoz kapcsolódik.

Saját elképzelésem: “Látom, a csodálatos kék ég és a napsütéses életem minden aspektusát.”

#5. kulcs

Az elismerés és a hála kifejezésének vagy az igazság létezésének elismerése

Az én elismerésem: “Köszönet és dicséret, mindazért, amivel hálás szívem felkeltette az összes ajándékot, amelyet a kreatív energia, korlátlan univerzuma nekem ad.”

#6. kulcs

A hit, az elfogadás vagy beleegyezés mentális attitűdje, anélkül, hogy az igazság garantálása érdekében szükséges szellemi tudás bitokában lennék.

Meggyőződésem:“Az elmém felerősödik a pozitív gondolatok folyamatos ismétlése révén, és tudom, hogy a legjobbra számíthatok.”

#7. kulcs

A belső személyes kép (pozitív vagy negatív), amelyet a lényem, itt és most megtapasztal.

Én magam:Pozitív erőteljes vagyok, olyan tehetségekkel áldottak meg, amelyek megérdemlik, hogy elismerést kapjanak”.

Választhatsz egyet egy napra vagy akár az összeset elmantrázhatod reggel, meditációval, vizualizációk segítségével, hálás szívvel, hogy kapcsolódj a belső forrásodhoz és ezzel már kora reggel egyensúlyt teremts a bensődben. Így a pozitív vibrációdat, már kora reggel a legmagasabb rezgésre emelheted.

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.