Lelki társunk megtalálása sokak számára egy romantikus fantázia. Egy olyan eszményi kép, vágyakozás, amiről úgy hisszük talán nem is létezhet és ha igen, felmerülhet bennünk, hogyan ismerhetjük fel, hogy vajon tényleg az igazival találkoztunk? A találkozást megelőzi az önismeret, hogy egyáltalán tudjuk, hogy kit keresünk, de talán még ennél is fontosabb, hogy felismerjük, addig nem találhatunk rá a másik felünkre, amíg mi magunk nem vagyunk önmagunkban egészek. Lássuk, mik azok az árulkodó jelek, ami azt mutatja, hogy az igazival állsz szemben!

#1. Biztonságban érzed magad

Vele el tudsz lazulni, mert mellette képes vagy önmagad lenni és nincs szükséged maszkokra. Lát téged, és Te is őt, egy szempillantás alatt egymásra tudtok hangolódni. Olyan mintha ezer éve ismernétek egymást, mintha végre hazaérkeztél volna.

#2. Vele a csend is jó

Az egyik legbiztosabb jele annak, hogy a lelki társaddal találkoztál, mikor nem tartasz attól, hogy éppen nem beszéltek semmiről, mert a pillanat szépsége, a jelen élvezése, a másik közelsége, pusztán a csend is tökéletes mellette. Már szavakra sincs szükség, csak érzitek, hogy jó érzés együtt lenni.

#3. Beteljesült kapcsolat

Ez nem egy se veled se nélküled szenvedés, ennek van jövője, mert mindketten akarjátok és felvállaljátok egymást. Ez nem jelenti azt, hogy most már minden felhőtlen lesz, és szirupos szerelem, ezért a kapcsolatért is dolgozni kell, a különbség az, hogy mindketten egyformán hajlandóak vagytok a közös boldogságotokért tenni és fejlődni.

#4. Az érzés maradandó

Ez nem egy fellángolás, ami ahogy jött, úgy tova is száll. A kezdeti idill után érkező kisebb-nagyobb problémák is csak még szorosabbá teszik a köztetek lévő köteléket. Számíthattok egymásra, többre sarkaljátok egymást és jobb emberré váltok egymás mellett.

Te találkoztál már ilyen érzésekkel?

Kép: pexels.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.