Félelmek és vágyak. Mind magunkban hordozzuk őket. A számmisztika tudománya a rezgésen alapszik, miszerint minden számhoz tartozik valamilyen energetikai rezgés és ez alapján egy jellemtulajdonság. A nevünkben szereplő magánhangzók segítségével feltárhatjuk érzésvilágunk mozgatórugóit és hátráltató, gátló erőit.

Feladat: Írd le a teljes nevedet, és a magánhangzók alá keresd ki a hozzá tartozó számot. Ezeket add össze addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz. Majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést.

A, Á=1

E, É=5

I, Í=9

O, Ó, Ö, Ő=6

U, Ú, Ü, Ű=3

Példa: Virág Klaudia

9+1+1+3+9+1=24=2+4=6

1-es szívszám

Asztrológiailag a Nap száma. Férfias jellegű szám, az akarat, az önérvényesítés megfelelője. Ambiciózus embert takar, akit fűt a tettvágy. Lendületes, célratörő, vezető egyéniség vagy, aki pontosan tudja, hogy mit szeretne az életben és aki ezért nem fél elindulni és tenni érte. Kivételes egyéniség vagy, de ezt jobb, ha szerénységgel kezeled. 1-es szívszámmal a legtöbb problémánkat a hiúságunk, az egonk okozhatja. Eredeti elképzelésekkel rendelkezel, döntéseidet senki sem vonja kétségbe, a környezeted felnéz rád, vezetőt látnak benned. Megbízható, nyitott személy vagy és óriási lelkesedéssel vágsz bele az új dolgokba. Bízol önmagadban, kitartásodat mások is megirigyelhetnék, hiszen ritkán adsz fel valamit. Nem bírod a korlátokat vagy ha valaki irányítani akar. Olykor makacsságod bajba sodorhat, mert nehéz veled kompromisszumot kötni. A szerelemben már kevésbé vagy ilyen határozott jellem, nehezen fejezed ki az érzéseidet, ne várd másoktól, hogy mindig tudni fogják azt mire vágysz. Merd jobban kifejezni érzékenységedet és gyengeségeidet, hiszen Te is ember vagy.

2-es szívszám

Asztrológiailag a Hold száma. Humánus, szelíd, kedves, békeszerető, diplomatikus ember vagy, aki mindig figyel másokra és akinek a jelenléte is nyugtatóan hat a környezetére. Nem igazán vagy egy kezdeményező típus és szinte kényszeresen ügyelsz arra, hogy ne sérts meg magad körül senkit. Sokan szeretnek, családod és barátaid nagyon fontos szerepet játszanak az életedben. Bárhová is mész, könnyen beilleszkedsz, mert képes vagy mindenkivel megtalálni a közös hangot. Nélkülőzhetetlen összetartó ereje vagy a családodnak és odaadó támasza a társadnak. Különleges szellemi és érzelmi világod van, intuíciód nagyon erős. Képes vagy mások helyzetét átlátni és megértően, empátiával fordulni embertársaid felé. Ez nagyon kevés embernek megy ilyen önzetlenül, mint neked. Magabiztosságod mögött egy nagyon védtelen érzékeny személyt rejtegetsz. Sokszor kétségek kerítenek hatalmukba, önbizalom hiánnyal küszködhetsz. Mutasd meg a világnak azt, aki vagy, kicsit legyél önállóbb és ne félj kiállni az igazadért. A békesség szép dolog, de emiatt ne áldozd fel önmagadat. Kövesd a belső hangodat, mert az mindig segíteni fog neked.

3-as szívszám

Asztrológiailag a Jupiter száma. Kreatív, szerencsés, fantázia dús személyiség vagy, humoros, sokoldalú, rátermett, energikus, merész és eleven. Optimista gondolkodás jellemez téged, hiszel a képességeidben tele vagy önbizalommal. Tudod, hogy az életednek célja van és nem hiába vagy itt, hiszel abban, hogy minden rosszban van valami jó. A kommunikáció, a kapcsolatteremtés számodra nagyon fontos. Társaságkedvelő vagy, nem igazán szereted a magányt, de nem kedveled a kicsinyes embereket se, inkább megbízható emberekkel veszed magad körbe. Sokszor több dolgot is csinálhatsz egyszerre, ez hajlamossá tehet a szétszórtságra, felületességre. Jellemző rád a változékonyság, a dolgok felnagyítása, eltúlzása is, pedig valójában benned egy igazi bölcs lakik, ha jobban figyelsz néha önmagadra is, a segítségedre lehet. Próbálj mindig csak a következő lépésre koncentrálni és arra összpontosítani, ne aprózd el magad.

4-es szívszám

Asztrológiailag a Föld száma. Számodra rendkívül fontos a biztonság, a szilárd talaj, a keretek, a rend és rendszeresség, ahol biztonságosan mozoghatsz, amit már ismersz. A mindennapokban nagy szükséged van a harmóniára, a nyugalomra, egy kis  énidőre, hogy feltöltődhess. Praktikusan gondolkodó, realista, egyenes személy vagy, aki mindig nyílt lapokkal játszik. Társadalmilag elismerésre törekszel és ezért keményen, szorgalmasan dolgozol. Néha szükséged van egy kis elvonulásra egy kis magányra, de a családod körében érzed magad a legjobban. Fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad mások, igyekszel jó benyomást kelteni. A törvények és a szabályok betartása nálad kulcsfontosságú szerepet játszik és ezt elvárod azoktól is akiket a bizalmadba fogadtál. Kissé félénk, visszahúzódó lehetsz, ezért gyakran félreértenek, talán mogorvának is tartanak, pedig nagyon nagy szíved van. Picit próbálj meg nyitottabbá válni embertársaid felé. Viselkedj úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled is viselkedjenek. Hagyd magad mögött a túl sok aggodalmaskodást és bízz abban, ami éppen most van. A többivel ráérsz majd akkor foglalkozni, amikor eljön az ideje. Engedd meg magadnak néha a lazítást és engedj néha utat a benned élő gyermeknek.

5-ös szívszám

Asztrológiailag a Merkúr száma. Éppen ezért is, a szellemiség, a logika, a kreativitás és kommunikáció száma. Kalandvágyó vagy, mindig keresel magadnak egy új kihívást, figyelmedet hosszútávon nehéz lekötni. Jókedved, optimizmusod ragályosan hat a körülötted élőkre. Imádsz a társaság középpontja lenni, szereted és igényled is a figyelmet. Fontos számodra a szabadságod, a függetlenséged, mozgékony vagy, nem szeretsz egyhelyben lenni sokáig. Minden érdekel. Tele vagy tudással és tudásszomjjal és egyben Te magad vagy az információs csatorna az emberek között. Intelligens, szimpatikus személyiség vagy, könnyen teremtesz kapcsolatokat, tudsz bánni a szavakkal, jó az üzleti érzéked. Szereted azt csinálni, amihez éppen kedved van. Szerelemben nehezen kötöd le magadat egy partner mellett, mert félted a szabadságodat és erre nehezen is adsz esélyt, hogy kiderüljön mennyire szeretne valaki magához kötni, ezért inkább minél előbb útnak indulsz. A rutinfeladatok, a megszokás untat. Próbálj meg néha egy dolgot végig csinálni, ne kapj bele folyton mindenbe, várd ki a dolgok végét.

6-os szívszám

Asztrológiailag a Vénusz száma. A termékenység, a harmónia, a szépség, szépérzék, stílus, a művészi hajlamok, a szeretet, a szerelem száma. Kellemes és vonzó ember vagy, akinek folyton keresik a társaságát és akinek a tanácsaira, véleményére nagyon adnak az emberek. Gyógyító, kreatív energiáid vannak, és nagyon intuitív, érzékeny érzékelésed. Bele látsz az emberekbe, könnyen rá érzel, hogy kinek mire van szüksége. Rendkívül fontos számodra, hogy szeretteidről gondoskodni tudj, vagy segítsd az elesetteket. Jó szülő és remek partner válhat belőled. A legtöbbre mégis a harmóniát és a belső egyensúlyt értékeled. Kapcsolataidban és szinte az élet minden területén az igazságra, őszinteségre törekszel. Kerülöd a kétszínű, megtévesztő embereket, a nem tisztességes dolgokat pedig nagy ívben elkerülöd. Az egyenességet elvárod másoktól is, és szükséged van arra is, hogy visszajelezzék cselekedet helyességét. Szinte biztos, hogy valamilyen művészi hajlammal vagy megáldva, az önkifejez valamilyen formában megjelenik az életedben. Hajlamos lehetsz a pazarlásra. Az elrontott dolgokat akkor is helyre akarod hozni, amikor nem neked kéne megtenni az első lépést. Béke szereteted a büszkeséged felett áll, ez néha nemes, néha több áldozatodba kerül.

7-es szívszám

Asztrológiailag a Neptunusz száma. Téged sokan félreértenek. A legtöbb ember számára a jellemed megfoghatatlan, ködös. Tele vagy fantáziával és gyakran úgy érzed nem kapsz elég figyelmet ezért még inkább az álmaidba menekülsz. Vonzódsz a nem e világi dolgok, a spirituális, okkult tudományokhoz. Szívesen vagy egyedül és szeretsz magadban filozofálni az élet nagy kérdéseiről. Életedben a mélységeket kutatod, vonzódsz a titkokhoz az ismeretlenhez. Különösképpen érdekel az emberi viselkedés, a lélek rejtelmei. Nehezen alakítasz ki kapcsolatokat, főleg hosszútávúakat. A magad kis világában jobban szeretsz elmerülni, befelé forduló alkat vagy. Nagyon jó megfigyelő vagy, kiváló analizáló képességekkel megáldva. Rossz hangulatodban kissé szőrszálhasogatóvá, kötözködővé válhatsz. A stresszt sokkal nehezebben viseled, mint a többi ember, ezért érdemes lenne valamilyen számodra megfelelő relaxáló vagy meditációs tevékenységet elsajátítanod. Életed célja a feltétel nélküli szeretet megértése. Érzéseidet nagyon nehezen tudod kimutatni, ezért gyakran hűvösnek, megközelíthetetlennek láthatnak mások. Belelátsz mások lelkébe és ezt a képességedet jó lenne kihasználnod valamilyen gyógyítói, tanácsadói szerepkörben, ahol másokat segíthetsz. Fogadd el magadat, hogy másokat is el tudj fogadni. Nyílj meg, annak a hatalmas szeretetnek, ami benned van, és szórd ki a világra, szükség van rá.

8-as szívszám

Asztrológiailag a Szaturnusz száma. A karma, az idő, a beteljesülés és a felelősség száma. Komoly, zárkózott, szívós ember vagy, szellemileg és lelkileg is nagyon erős. A hatalom kérdéseivel adódhatnak problémáid, esetleg kibillenéseid. Fontosnak érzed magad, hajlamos lehetsz mindent feláldozni a siker érdekében és szereted irányítani a dolgokat. Mindenből képes vagy sikert, pénzt csinálni. Életed értelmét a célok adják, ezek nélkül úgy érzed elvesztél, értelmetlen játékot űzöl csupán. Képes vagy hatni az emberekre, de a hatalmaskodásod miatt vigyázz, hogy ezzel ne élj vissza. Akkor lehetsz igazán boldog, ha azt a jólétet, azt a bőséget, amit elérsz, képes leszel mások életére is kiterjeszteni, valami még nagyobb jót létrehozni, ami mindenkinek bőséget, elégedettséget hoz el az életébe. Ha a dolgaid nem mennek jól, hajlamos lehetsz a bosszúra, önzővé és zsugorivá válni. Ebben az esetben akár mindent el is veszíthetsz, ezért érdemes észben tartanod, hogy mindig a közös jóért cselekedj önzetlenül, akkor feloldhatod a karmádat, ami lehúz, ami nem hagy előre törni. Ha így teszel, életedben nagy sikereket érhetsz el, jelentős dolgokat vihetsz véghez. Elismerésben, gazdagságban lehet részed, de ezzel soha nem élhetsz vissza, mert amint megteszed, újra elveszítesz mindent és kezdhetsz mindent a nulláról. Azt kapod, amit másoknak adsz. Hatalmadat jó ügyekbe fektesd és akkor jutalmad sem marad el.

9-es szívszám

Asztrológiailag a Mars száma. Igazi idealista, romantikus, szenvedélyes, segítőkész, ösztönző, bölcs ember vagy. Megérzéseid sosem csapnak be. Te vagy az, akire mindig lehet számítani. Úgy érzed, ismered az élet értelmét, a világ működését, mégis nehezedre esik felülemelkedni rajta és időnként elveszel, lebegsz ebben a térben. Nagyon magas intelligenciával vagy megáldva, kiváló tanácsokkal meglátásokkal rendelkezel, de a gyakorlati életben nem találod a helyed. Egész életedben az igazságra, az őszinteségre a tökéletességre törekedtél és mikor látod a világ hibáit, az teljesen elveheti az életedbe vetett hitedet. A párkeresésben is a maximalizmusra törekszel, ezért gyakran küzdesz a magányosság érzésével. Rá kell döbbenned, hogy nincs olyan, hogy tökéletes és előbb magadat kell szeretned és elfogadnod, hogy másokat is feltétel nélkül szerethess és bízhass bennük. Tanulj meg önmagaddal elfogadható kompromisszumokat kötni. Hajlamos lehetsz másokat kioktatni és mások helyett cselekedni. A legmagasabb ideákat tűzöd ki magad elé, egész életedben azon dolgozol, hogy önmagadnak és a környezetednek bizonyíts. Meg kell értened, hogy életedben minden boldogságtól Te zárod el magadat az elvárásaiddal. Fogadd el magadat, az életet a most pillanatának nemes egyszerűségével és megnyílik előtted minden kapu. Tiéd lehet minden végső felismerés és boldog beteljesülés, ha hagyod, ha hiszed, hogy már most is megérdemled.

Rád mennyire igaz?

Kép: pexels.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.