Ha megtalálod az erődet, az életedet teljesen más szemszögből nézed. Már nem félsz attól, hogy mit tartogat a holnap, mert él benned egy harcos, akit nem ijeszt meg egy kis átmeneti vihar. Másként látod a világot, és tudod, hogy különleges oka van annak, hogy ennek Te is a része vagy.

#1. Megtanulsz szembenézni a félelmeiddel

A valósággal való szembenézés az egyik legnehezebb dolog, amin mind átesünk egyszer. De a tűzjárást már stílusosan teszed és élvezed. Megtanulsz szembenézni a félelmeiddel, és nem hagyod, hogy azok megállítsanak vagy megbénítsanak.

#2. Hálás vagy a kis dolgokért is

Megtalálod a belső békét, és kapcsolatba kerülsz az önszeretettel. Felismered a kedvesség igazi értékét. Sokkal hálásabb vagy az anyagi javakért vagy egyéb dolgokért, és így még többet kapsz, mint amennyit reméltél.

#3. Megtanulod, hogy több vagy, mint az elméd

Az elméd folyamatosan megpróbál becsapni és arra ösztönöz, hogy elégedetlen legyél, rettenetesen érezd magad. De mikor magadra találsz, ezen gondolatok hatalma megszűnik feletted. Te vagy az érzéseid és gondolataid mestere.

#4. Más embereket vonzol, mint korábban 

A vonzás mindig működik. Pontosan olyan emberek vesznek körbe, akik jól tükrözik a kisugárzásodat, a gondolataidat, az élethez való hozzáállásodat. Ha erős, tudatos emberré válsz, akkor automatikusan elkezded kiirtani életed toxikus elemeit. Csak olyan emberek lesznek körülötted, akik hozzád hasonlóan már másként gondolkodnak. A panaszkodás helyett, a potenciális lehetőségeket fedezik fel az életben. Sokkal jobb hatással lesztek egymásra.

#5. Nő az önbizalmad, mert már hiszel magadban

Ismered a készségeidet és a hibáidat, és mindkettőt a felszabadult hatalom forrásává változtatod. Semmi sem tud legyőzni, ha a saját oldaladon állsz.

#6. Nem törődsz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad

Ha túl sok figyelmet és energiát szentelsz az ítéleteknek, a megfelelésnek, akkor kinek az életét éled? Csak annyi időd van, amennyit kaptál. Rajtad múlik, hogy ezt az időt hogyan használod fel és minek engedsz teret az életedben.

#7. Tudod, hogy ki vagy

Aki igazán vagy belül, arra büszke vagy, hiszen a legnagyszerűbb énedet éled és már nem bírálod önmagad. Ahelyett, hogy más emberek hitrendszerei szerint határozod meg önmagad és az életedet, saját történetet kezdesz el írni. Saját bevezetőt, szabályokat használsz.

#8. Tudod, hogy egyedülálló vagy

7 milliárd ember közül ezen a bolygón, te vagy az egyetlen változata magadnak. Ez rendkívül izgalmas és csodálatos. Nem mondasz le az eredetiségedről, csak hogy mások jobban szeressenek.

#9. Elfogadóbbá válsz

Sokkal jobban érzed magad a saját bőrödben, mint korábban, mert már elfogadod önmagad. A kisugárzásod és a hangulatod megváltozik, már teljesen más energiát közvetítesz a környezeted felé.

#10. Megérted hogy minden lehetséges és megtanulsz bízni az életedben

Az a varázspálca a lelkedben soha nem fog működni, amíg nem tanulod meg használni. Addig soha nem fog vezetni téged. Amint elkezdesz bízni a saját intuíciódban, jelentősen megváltozik az életed. Amikor már bízol az életedben, azzal véget vetsz a negatív energiáknak, az akadályokat lehetőségnek látod. Nézőpontot váltasz. A határ a csillagos ég, és ebben a világban már semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd az álmaidat.

 

Kép: unsplash.com/Darius Bashar

unsplash.com/Joe Yates

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.