Kedves Tollpihék Olvasó!

A megújúlás energiáit kihasználva, a jövőben, számos változást szeretnék létrehozni az oldalon.Sokkal specifikusabban és hatékonyabban szeretnék segíteni azoknak, akik az önismeretük útján elkadtak, vagy nehézsegekkel küzdenek. Rengeteg új ötlet van már most is a fejemben, hogy valódi értéket és gyakorlati tanácsokat adhassak neked ezen az úton.

Számomra nagyon fontos, hogy Te, aki olvasod a bejegyzéseimet és a cikkeimet, releváns, hasznos tanácsokkal gazdagodj, ami segíthet abban, hogy lelkileg és mentálisan is egy szabadabb, teljesebb, termékenyebb életet élhess.

Hogy minél tisztábban lássam, hogy Te miért vagy itt, mit keresel, mire van szükséged, milyen területei érdekelnek az önismeretnek, készítettem egy kérdőívet.

A Kérdőív nagyon sokat segít nekem abban, hogy jobban megértsélek, hogy jobban tudjak kapcsolódni hozzád és mindezek által, olyan tartalmakat tudjak neked gyártani, melyek segíthetik a fejlődésedet, a félelmeid és nehézségeid hátrahagyását.

A kérdések olykor mélyek, aki már egy ideje lépdel ezen az úton, annak talán kicsit könnyebbek.
Kérlek, ez ne szegje a kedved a kitöltésétől, mert ha igazán bátran, nagyon őszintén és nyitottan válaszolsz, akkor már ezek a kérdések is belső felismerésekhez vezethetnek Téged.

A csillagozott részek kötelező mezők, ezek nélkül nem fogod tudni nekem tovább küldeni a kérdőívet.
Annyit adj ki magadból, amennyi jólesik. Ha csak szűkszavúan, tőmondatokban szeretnél hozzájárulni a kérdőívhez, azt is nagyon értékelem!
Ha úgy érzed, hogy egy-egy kérdést jobban kifejtenél, vagy bármit hozzá tennél, nyugodtan tedd meg, nagyon fogok neki örülni!

Nem kell aggódnod, a kérdőív kitöltése, a jövőben nem kötelez Téged semmire, és maradhatsz anonim is(A név mezőbe elég, ha csak egy kitalált nevet, becenevet írsz, vagy üresen hagyod a rublikát).

Hálásan köszönöm a részvételedet!

Klaudia

 

 

Pl: Még csak most kezdtél el vele foglalkozni, csak olvasgatsz mert érdekel a téma,komolyan fejlődni szeretnél,esetleg már több technikát is kipróbáltál vagy részvettél előadásokon, hogy mélyebbre áss stb.
Mi az, amivel a legjobban küzdesz? Pl: úgy érzed nem vagy elég jó, szorongsz, félsz közel engedni magadhoz másokat stb.
Pl: én ehhez kevés vagyok, félek a környezetem reakciójától stb.
Lehet ez egy gondolat, egy érzés, egy konkrét életterület, vagy szituáció
Pl: elengedés, érzelmi függés, veszteség feldolgozása, ego, önszeretet, érzelmi blokkok és minták feloldása, szorongás leküzdése, tudatosság stb.
Akár konkrét cikk, vagy kategória, rovat téma