0

Szívérintő

Lélekterápia

Spiritualitás

Legfrissebb bejegyzés:

Mindenkinek van egyéni küldetése?

Olyan jól hangzik ez az egyéni küldetés, olyan magasztos, hősies, az ego számára kiváltságos színben tündöklő fogalom. Szerintem olykor túlmisztifikáljuk ezt a kérdést. Én hiszem, hogy mindannyian utánozhatatlan, és egyedi láncszemei vagyunk az életnek. Ha már itt vagyunk, az egységet, a saját egyedi ragyogásunkkal, személyes képességeinkkel tesszük teljessé, de talán nem pont úgy, ahogyan azt az egonk túlgondolja.

Meglehet, hogy olykor azzal is belső feszültséget növesztünk önmagunkban, hogy túlidealizáljuk a személyes küldetésünket és leértékeljük a valódi képességeinket. Nem kell mindenkinek feltalálnia a spanyol viaszt, új világokat felfedeznie, vagy éppen megmentenie a világot a forradalmi eszményeivel, hogy maradandóan és értékesen hozzájáruljon a létezéshez. A szebb jövőt, a hétköznapinak hitt apróságokkal is megteremthetjük. Életszerű helyzetekben, példamutató hozzáállással, a szeretet nevében cselekedve, sokszor nagyobb hatást gyakorolsz a környezetedre, sőt nem túlzás azt állítani, hogy a világra is.

Az önismeret útjára lépve, főleg, ha ezt az utat átitatja a kezdeti new age spiritualitás, szinte mindenkit, kivétel nélkül, elér az a vágy is, hogy megszeretné váltani a világot. Hogyan ez miben nyilvánul meg, annak egészen szélsőséges spirituális egos kibontakozásai is vannak. Én is megéltem. És imádtam ezt a korszakot, ki nem hagynám most sem, szükséges tapasztalat volt az ébredésem során.

Bejegyzés folytatása

Hogy biztos ne maradj le az új bejegyzésekről

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ne aggódj, adataidat bizalmasan kezelem és ha a jövőben nem szeretnél már értesítéseket kapni tőlem, a leíratkozásra bármikor lehetőséged van a hírlevelemen keresztül!

Az adatkezelési Szabályzatot itt olvashatod el

Facebook Oldal

Tollpihék - Virág Klaudia

A Tollpihék Facebook oldalán, nyomon követheted a friss bejegyzéseimet, posztjaimat. A követéshez kattints az alábbi linkre:

Tollpihék – Virág Klaudia 

 

Facebook zártcsoport

Teadélután

Voltál már teaházban? Vagy teáztál már együtt a legkedvesebb barátaiddal, úgy, hogy közben elmerültetek a lélek birodalmába, akár az élet nagy kérdéseibe?

A Teadélután csoport, első sorban azért jött létre,  mert szerettem volna egy olyan támogató közösséget, ahol bátran beszélhetünk a félelmeinkről, elakadásainkról, felmerülő kérdéseinkről vagy éppen csak a jelenünk kihívásairól és szépségeiről.

A Teadélután,  a Tollpihék blogom lélekterápiás műhelye, ahol az én jelenlétem is sokkal személyesebb. Itt én is megosztom  az aktuális érzéseimet, gondolataimat tanulságaimat, és nehézségeimet. Őszintén kitárulkozom és elmesélem, én hogyan éltem meg a félelmeimet és nekem mi segített, vagy mi segít éppen most is. Elmondom, hogyan sikerült valódi változást elérnem az életemben, hogy hogyan lett igazán kiegyensúlyozott az egykor háborgó és félelmekkel teli, viharos lelkem.

Talán másnak is segíthet, ha érzi, hogy nincs egyedül.

Nézünk olykor csillagokat meg zodiákusokat, csak hogy a fent-lent állapotot is összehangoljuk. Mi miért van, kívül, vagy éppen bent. Tudatos önismeret. Meg miegymás. Meg ami éppen jön vagy amilyen témát feldob a csoport. Ami Téged, most érdekel. Értékes és hasznos.  Gyógyító balzsam a közösségnek, a fejlődés és felszabadulás nevében.

És aki szeretne, pár kérdés megválaszolása után, csak is ezután, csatlakozhat, remélem aktívan, mert hát ugye, ez lenne a Teadélután közösségének szíve és lelke, a kapcsolódás, tapasztalat megosztás.

Ha úgy érzed, hogy Te is csatlakoznál, látogasd meg a csoportot az alábbi linken. 

Tollpihék – Teadélután

Asztrológiai Pszichológia elemzés

 Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, elkadtál az önismeretben, visszatérő mintákkal, félelmekkel, nehézségekkel küzdesz, vagy egy olyan periódusát éled az életednek, melyből nem találod a kiutat, lehet, hogy számodra is segítséget nyújthat az Integrál szemléletű asztrológia elemzés. 

Az asztrológia ezen ága, sokkal több az általános nyugati asztrológia jellemrajzainál vagy “jóslásainál”. A Huber féle asztrológiai pszichológia(API), pontosan rámutat, az éppen aktuális élethelyzetekre, feladatokra, és az elakadt mintáinkra, energiáinkra. Figyelem, az asztrológia ezen ága, nem jövendölésre alkalmas. Nem célom megmondani, hogy mikor találod meg az igazit, vagy hogy mikor nyered meg a lottó ötöst. Ez egy mély önismereti tükör. 

Segítséget azok számára nyújt, akik nyitottak az önismeretre és tudatosan magasabb szinten  szeretnék működtetni a bennük rejlő potenciális lehetőségeket, képességeket. 

Az elemzés részletesebb menetéről és a jelentkezéshes szükséges feltételekről, bővebben ide kattintva olvashatsz.