0

Integrál Asztrológiai Pszichológia

Lélekterápia

Spiritualitás

Legfrissebb bejegyzés:

Ha boldogságra vágysz, hagyd magad mögött az elégedetlenséget

Nem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy már nem szoktam felülni az elégedetlenség körhintájára.Olykor még észreveszem magamon, amikor egy kicsit lankad az éberségem, hogy megengedem magamnak azt a luxust, hogy önsajnálatba essek. Már nem nevezem hibának sem, csak mosolygok, amikor nyakon csípem. Megdörzsölgetem a szemem, hogy tisztábban lássak és visszaterelem magam a jelenbe.

Volt idő, amikor sportot űztem abból, hogy azon keseregtem magamban, hogy mi minden lehetne másképp, mint ahogyan van, vagy éppen mi az a gondolat, amivel voltaképpen, tudatosan marcangoltam önmagam. Szerettem hemperegni a “szegény én” mocsarában és ez a felismerés egyike volt a legnehezebben beismert játszmáimnak. Sok játszmám volt és még van is.

Talán nagyobb sikersztori lenne, ha azt mondhatnám, hogy egyszer csak megvilágosodtam és elhatároztam, hogy változtatok a hozzáállásomon. És bár egy bizonyos nézőpontból így is volt, mégis, az igazság az, hogy ezt a leckét, utólag értettem meg igazán. Egyszerűen, csak rossz végről égetem a cérnám.

Bejegyzés folytatása

Hogy biztos ne maradj le az új bejegyzésekről

Iratkozz fel a hírlevélre!

  Ne aggódj, adataidat bizalmasan kezelem és ha a jövőben nem szeretnél már értesítéseket kapni tőlem, a leíratkozásra bármikor lehetőséged van a hírlevelemen keresztül!

  Az adatkezelési Szabályzatot itt olvashatod el

  Facebook Oldal

  Tollpihék - Virág Klaudia

  A Tollpihék Facebook oldalán, nyomon követheted a friss bejegyzéseimet, posztjaimat. A követéshez kattints az alábbi linkre:

  Tollpihék – Virág Klaudia 

   

  Facebook zártcsoport

  Emelkedő

  Miről és Kinek szól az Emelkedő zártcsoport?

  Az emelkedő zártcsoportban, első sorban lélekterápiával, tudatos önismerettel, asztrológiával és asztrozófiát érintő témákkal találkozhatsz. 

  💯Ez a csoport azoknak szól, akik már elindultak egy belső önismereti úton (akár haladóként, vagy teljesen kezdőként). Azoknak, akik szeretnének felülemelkedni a félelmeken, a beakadásokon, önprogramokon. 

  Azoknak is szól, aki szeretnék megérteni, hogy ezek az önműködő mechanizmusok miért és hogyan kapcsolnak be. 

  Hasznos lehet számodra a csoport, ha belső konfliktusokkal, sorozatosan ismétlődő leckékkel, akadályokkal találod magad szembe és nem találod a megoldást. Ha nem érted az összefüggéseket, az üzeneteket az életedben, amire a világod tükörképei próbál megtanítani Téged.

  ❌Nem szól azoknak, akik mindezekre a kérdésekre még nem keresik a válaszokat. Akik még kifelé mutogatnak és akik nem gondolják azt, hogy az átütő erejű minőségi változás az életükben, nem önmaguk őszinte szembenézésével és megismerésével kezdődik.

  Vagyis, ebben a csoportban, nem fogunk arról elmélkedni, hogy a Te Bélád vagy Ágicád, miért nem szeret Téged, miközben Te olyan sokat tettél már érte. Nem fogunk együtt azon sopánkodni, hogy a világ miért lett olyan amilyen. Miért nehéz ma elköteleződni, bízni egymásban, és hasonló cosmos “bölcs” kérdésekre válaszokat keresni, tulajdonképpen önsajnálatban fürödni. 

  Ez a csoport Rólad és a működéseid megismeréséről, gyógyításairól szól, nem a világ megváltoztatásáról, vagy az abban zajló torzulásokról. Itt MAGadon dolgozol, bentről kifelé haladva és nem fordítva.  Ha még azon szeretnél másokkal diskurálni, hogy vajon miért olyan elcseszett ez a világ, akkor itt nem fogod jól érezni magadat, mert ez a csoport azoknak szól, akik már megértették, hogy a változás önmagukkal kezdődik. 

  💞A zárt csoport mivolta, nem a kirekesztés céljából jött létre, hanem azért, hogy a tagok számára biztonságot teremtsen az őszinte megnyílásra és az egymás felé tett bátor, nyitott kapcsolódásra.

  Éppen ezért, a csatlakozás előfeltétele, hogy a három belépő kérdésre válaszolj, valamint, elfogadd a közösség házirendjét. Csak és kizárólag, mindhárom kérdés megválaszolása és a házirend elfogadása után tudlak beengedni.

  Továbbá, a felvételt, havonta fix létszámhoz kötöttem, hogy ezzel is erőssítsem a szűrést, és hogy védjem a bent lévő tagok biztonságérzetét. 

  💓A zárt csoport segít kapcsolódni olyan emberekkel, akik hasonló félelmekkel, belső konfliktusokkal, nehézségekkel néznek szembe, vagy olyan dolgokon mentek már keresztül, amivel most éppen Te is harcolsz önmagadban. 

  Hiszem, hogy könnyebb lehet az úton, ha érzed, hogy nem vagy egyedül a Téged érintő problémáddal.

  Támogató és emelő közösség, melynek legfőbb célja, hogy belső szabadságra, kibillenthetetlen harmóniára lelj. 

  Ezekre számíthatsz tőlem a csoportban:

  🌿A Tollpihék blogon, a saját tapasztalataim útján szerzett felismerésekről, gondolatébresztőkről olvashatsz. 

  💫Az Emelkedő csoportban, egy sokkal személyesebb jelenléttel szeretném megmutatni önmagamat és azokat a gondolataimat, felismeréseimet, gyakorlatba beépíthető módszereimet, melyek segítettek nekem a saját fejlődésem útján, igazán felszabadultan, önmagam belső békéjére és boldogságára lelni. 

  🙋🏻‍♀️Jelentkezem videókkal, ahol egy adott témáról beszélek majd, vagy kérdez-felelek formájában válaszolok egy-egy felmerülő problémára.

  Adok gyakorlati és elméleti feladatokat. Tematikus témákat, melyeket az átláthatóság kedvéért, hashtaggel látok el, illetve bizonyos témákat, a Leckék felületén is megtalálsz majd mélyebben kifejtve. 

  Természetesen a csillagok és bolygók, kozmikus energiáinak segítségét felhasználva is segíteni foglak, hogy tudatosan lásd önmagad és kihasználd az életedben időszerű, aktuális fejlődési lehetőségeket. 

  Szeretném megmutatni az asztrológiai pszichológia olyan ágazatát, amiről hiszem és tapasztaltam az évek során, hogy tudatosan használva, óriási segítség, támpontunk lehet az önismeretünk útján. 

  Néhány ízelítő poszt, amire még biztosan számíthatsz tőlem:

  ✨#introhétfő – ahol minden hónap első hétfőjén, az új tagok bemutatkozhatnak, hogy a közösség megismerhesse őket és könnyebben tudjunk kapcsolódni egymáshoz. 

  ✨#hálavasárnap – Egy gyakorlat, mely heti rendszerességgel lehetőséget ad Neked, hogy tudatosan beépítsd a nézőpontváltást a hiányról, a bőség állapotára. 

  ✨#támogató – melyben egy adott problémát járunk körbe. Célja, hogy megosszuk a saját tapasztaltainkat, hogy az adott témában, kinek mi segített. 

  ✨#kihívás – önműködő programok tudatos átírásához, stabilabb énkép kialakításához és egyéb szellemi növekedéshez

  ✨#felismerőgondolat – melynek célja, hogy egy minket ért felismerést megosszunk a közösséggel, mert talán más számára is emelő gondolattá válhat. 

   ✨#hasznos – saját felismerések, önelemzést segítő gyakorlatok, meditációk, érdekes előadások, cikkek, könyvbejegyzések

  ✨#felmérő – melynek célja, hogy megismerjem az aktuálisan érintő problémádat, elakadásaidat. Nekem segítesz vele, hogy aztán Neked segíthessek! 

  ✨#égi bölcselet – Heti/havi rendszerességgel megjelenő poszt, hogy tudatosan tudj élni a Téged emelő aktuális energiákkal. 

  🥇Az Emelkedő csoportban a tagok elsőbbséget élveznek minden általam publikált tartalommal, eseménnyel és újdonsággal kapcsolatban. Biztos, hogy lesznek olyan tartalmak, események, lehetőségek, melyek csak itt jelennek meg és más felületen nem, vagy csak tömörebb, érintőleges formátumban. 

  🎗Végezetül, engedd meg, hogy felhívjam a figyelmedet és szót ejtsek a saját felelősségedről, ami egy jó közösség létjogosultságát élteti és értékessé teszi. 

  A témák, a gyakorlatok, módszertanok és a valóban építő tartalmak megosztása, az aktív közösségen is múlik. Hiszen tudjuk, hogy egy fecske nem csinál nyarat alapon, a csoport energiája is akkor lehet dinamikusan fejlődő, ha a tagok benne nyitottak és van igény a kapcsolódásra, a gondolatok megosztására, hogy mindezeket tovább emeljük, együtt, egymásért, közösen. 

  A változtatások jogát fenntartom.

  Várlak szeretettel Téged is az Emelkedő zárt csoportjába, melyet a lenti csatlakozás gombbal érhetsz el. 

  Csatlakozás az Emelkedő zártcsoportba

  Asztrológiai Pszichológia elemzés

   Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, elkadtál az önismeretben, visszatérő mintákkal, félelmekkel, nehézségekkel küzdesz, vagy egy olyan periódusát éled az életednek, melyből nem találod a kiutat, lehet, hogy számodra is segítséget nyújthat az Integrál szemléletű asztrológia elemzés. 

  Az asztrológia ezen ága, sokkal több az általános nyugati asztrológia jellemrajzainál vagy “jóslásainál”. A Huber féle asztrológiai pszichológia(API), pontosan rámutat, az éppen aktuális élethelyzetekre, feladatokra, és az elakadt mintáinkra, energiáinkra. Figyelem, az asztrológia ezen ága, nem jövendölésre alkalmas. Nem célom megmondani, hogy mikor találod meg az igazit, vagy hogy mikor nyered meg a lottó ötöst. Ez egy mély önismereti tükör. 

  Segítséget azok számára nyújt, akik nyitottak az önismeretre és tudatosan magasabb szinten  szeretnék működtetni a bennük rejlő potenciális lehetőségeket, képességeket. 

  Az elemzés részletesebb menetéről és a jelentkezéshes szükséges feltételekről, bővebben ide kattintva olvashatsz.