Szolgáltatásaim bővítéséhez, és megreformálásához kérem a segítségedet! Nagyon sokat dolgozom a háttérben azon, hogy mind szakmailag, mind tartalomgyártóként fejlődjek és értékálló, minőségi segítséget nyújthassak!

Szeretném jobban megérteni a problémáidat, az elakadásaidat, átlátni a munkafolyamatokat, és ezek alapján a jövőben új szolgáltatásokat bevezetni, illetve a régieket megújítani, hogy aktuálisan hasznos és releváns segítséget kaphass tőlem.

Ez az én ajándékom is most neked, ha élsz vele…

Egy lehetőség, hogy elmondhasd, és tanácsot kérj abban, amiben elakadtál, vagy ami éppen foglalkoztat, problémát okoz az életedben, miközben te is segítesz nekem és a részese lehetsz az utam ezen szakaszának!

Meghívlak egy 60 perces, díjmentes, Asztrológiai-önismereti konzultációra!

 

Csak te kellesz hozzá

Ha úgy érzed, hogy jól esne egy kis beszélgetés, egy más perspektívából való rálátás a problémádra, várlak szeretettel egy online beszélgetésre! A konzultációnak nem feltétele, de hasznos lehet a közös munkánk során, ha tudod a pontos születési idődet. Ugyan, ez a beszélgetés nem egy asztrológiai elemzés lesz, hiszen a pontosítás hiányában(ami egy teljes körű elemzés előfeltétele), nem is tehetem ezt meg, de azért a problémádon keresztül, megnézzük az egyes bolygóid energiáit is és kibontjuk, amennyire lehet, és amennyire szükséges.

 

Mit gondolsz, jól esne most egy ilyen beszélgetés? Ráadásul minden kötelezettség nélkül? 

Akkor sok szeretettel várom a jelentkezésedet, az alábbi űrlapon keresztül! A tárgy mezőben tüntesd fel kérlek, hogy “Támogató jelentkezés”. 

Izgatottan várom a beszélgetésünket! 

Klaudia