Kétség kívül a szeptember a párkapcsolatokról fog szólni. Ha van azért, ha nincs azért. A Mars és a Vénusz szeptember 1.-től egészen szeptember 25.-ig egy teremtő kvadrát fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. A Férfi és a Nő párbajára vagy közös együttműködésük emelkedésére kerülhet most sor.

Egész nyáron terítéken volt a párkapcsolat, de ez a megélés és mindaz, ami ekkor feljött, sokkal inkább belső megmérettetésről szólt. Rendezések, letisztulások. Mit akarok, mit kéne már magam mögött hagyni, milyen minőségeim vesztették el hatalmukat már felettem?

Ebben a folyamatban persze bekapcsolódhattak külső segítsek. Visszatérhettek társak, régi szereplők az életünkből, vagy újak, de mindegyikre igaz volt, hogy tükröt kaptunk az elakadásainkra, sérült, beszorult részeinkre. Nagy elengedésekre is sor kerülhetett.

Ősztől ez a folyamat folytatódik, csak mélyebben és már nem csak belül, hanem kívül is. A Mars és a Vénusz jelképezi a férfit és a nőt, a köztük most létrejött kapcsolat, a kvadrát pedig, mindennapi feladatokat hoz magával. Magas minőségben ez a fényszög teremtő erővel rendelkezik, alacsonyminőségben megélve, korlátokként, feszültségekként érezhető.

Most lehetőségünk van a meglévő kapcsolatainkat magasabb szintre emelni. Azok a kapcsolatok, melyek nem képesek a most erőt próbáló, felmerülő problémákat megugrani, el fognak vérezni ebben a játékban. Nem érdemes ez ellen harcolni, mert aminek mennie kell, az úgyis menni fog a mi érdekünkben, hogy helyet teremtsünk működő kapcsolatnak.

Biztos, hogy napi szintű, kiélezett helyzetekben fogjuk egymást látni és a közös sors jövője el fog dőlni. Azok a kapcsolatok, melyek túlélik ezt a folyamatot, sokkal tisztábban, együttműködőbben fognak folytatódni.

A Mars a Vízöntőben, nem rég újraindult előre. Nyáron hátrafelé haladt és górcső alá vette a céljainkat, vágyainkat, sorsfeladatainkat. Lerántotta a leplet az illúzióinkról, hamis vágyainkról, ami nem volt igazán a miénk, csak ragaszkodtunk hozzá. Csak az maradt, ami kézzelfoghatóvá tud válni, minden másról be kellett látnunk, hogy csak a fejünkben létezett. Ennek hatásai még most is érződik, még tart, ne lepődjünk meg, ha feleszmélünk, hogy bár valamit nagyon nagyon szerettünk volna, most megvilágosodunk, hogy az mégsem a mi ösvényünk. Egyre jobban tisztul ez a kép és most, hogy újragondoltuk terveinket, sokkal lendületesebben, tudatosabban haladhatunk tovább a valódi céljaink felé. Mivel a Mars most a Vénusszal alkot kapcsolatot, aki éppen a Mérleg-Skorpió határán van, a kapcsolatok, különösen a párkapcsolatok lesznek a fő a témái ennek az időszaknak.

Annál is inkább, mert a Vénusz, az Angyal csillagképében jár és most, kivételesen hosszú ideig, egészen szeptember 1.- től egészen december 18.-ig itt is lesz. Október 5.-én a Vénusz hátrálni kezd, pontosan akkor, amikor elhagyná ezt a csillagképet, de így sokkal tovább fog töltekezni az energiájával. Talán valamit vagy valakit hátragyott? Egy biztos, idén ősszel, a szerelem olyan mélységeit is átélhetjük, ha nem félünk tőle, amilyet talán még soha. Most nagyon szoros kapcsolatot teremthetünk az angyali szférákkal, hasznljuk ki ezt a csodáltosan szép és tiszta energiát, nyíljunk meg rá és kérjünk bátran segítséget.

A Vízöntőben járó Mars, nagy erővel viszi a párkapcsolatokba a tisztító erőt és bekapcsolja a Vénusz Mérleg-Skorpió energetikáját, vagyis a mélyből feljönnek az eltemetett sérelmek, titkok, hogy azokat tisztázó beszélgetésekkel harmonizáljuk, megoldjuk. Egyéni helyzettől függ, hogy ez a harmónia úgy jöhet-e létre, ha útjaink végül elválnak egymástól vagy a problémát feltárva, egy új, magasabb szintű közös jövő felé induljunk el együtt. A Vénusz és Mars kvadrátja boríthatja a bilit, erős egymásnak feszülések, éles viták, szeretlek-gyűlöllek hatalmi harcok is kiéleződhetnek a felek között. Legyünk tudatosak és merjünk ránézni az igazságra, mennyire van erre szükségünk? Valódi a szeretet vagy csak kapszkodunk egymásba?

A nemek tánca ez. És saját nemünk minőségét, most lehetőségünk van felemelni egy magasabb szintre, ahol nem az ego irányít. Saját nőiségünk és férfiasságunk próbája. Éppen ezért, a végeredmény attól is függ, hogy ezeket a minőségeket, milyen szinten működtetjük magunkban.

Már él bennünk a vágy egy igazi kapcsolódásra, a kérdés az, hogy valóban meg is érkeztünk a társ szerepébe? Ne ijedjünk meg, ha ezek a kérdések feljönnek és megkérdőjelezik bennünk az alkalmasságot egy kapcsolatra. Nagyon sok minden történt az elmúlt időszakban a kis belső világunkban, legyünk önmagunkkal türelmesek és csak figyeljünk, mi jön fel. Az ilyen kétségek szépen megmutathatják a titkot (Skorpió), amit eddig nem vettünk észre, mert annyira a mélyben volt, hogy tulajdonképpen tudat alatt, mi mivel szabotáltuk eddig azt, hogy valakivel igazán kapcsolódhassunk. Vagy az is lehetséges, hogy

A nyáron magunkévá tett belső stabilitásunknak köszönhetően, sokkal könnyebben és bölcsebben fogjuk venni az esetleges akadályokat, nehézségeket. Tisztábban (Vízöntő) rálátunk majd a működéseinkre és persze a tásunkéra is. Érzelmileg nagyon megerősödtünk és sokat fejlődtünk az elmúlt időszakban. Teljesen máshogy tekintünk önmagunkra és emiatt könnyebben engedjük el azt, ami már nem szolgálja a fejlődésünket. Ez nem jelenti azt, hogy meg sem érint, de sokkal tudatosabbá válhattunk az elmúlt hónapokban. Érettebbek lettünk. Nagyon mélyre mentünk és ha jól dolgoztunk, akkor a nyár, sok régóta cipelt tehertől szabadított fel minket.

Tudjunk megbocsátani magunknak és a társunknak. Szeretettel elengedni vagy emelni, elfogadni egymást. Ettől az erőtől lehetséges az is, hogy végre felvállaljuk önmagunkat és kimondjuk, amit eddig nem mertünk és éljük végre azt az embert, akit eddig magunkban rejtegettünk, elnyomtunk. Nagyon megváltoztunk és a társ itt kapcsolódik a történethez. Lehet, hogy a változással kinőttük egymást, már nincs mivel gazdagítanunk egymást, már megtanultuk a leckét. Ne szorongassuk az ilyen kapcsolatot, csak mert félünk az ismeretlentől. Bízzunk abban, hogy ami ezután jön, az egészen más lesz, mint amit korábban megtapasztaltunk.

Ha a közös út, még így is tartogathat megegyező kapcsolódási pontokat, akkor emelkedhetünk együtt. Az is lehetséges, hogy egy régóta tartó csiki-csukis kapcsolat, pont ettől a belső átalakulástól lesz végre élhető. Ha sikerült a nyáron közelebb kerülni önmagunkhoz, és lehámoztuk magunkról a felesleget, meggyógyítottuk magunkban a hátráltató, múltbéli sérüléseinket, akkor így vagy úgy, de a társkapcsolatainkban is most szintet léphetünk. A mérleg valamerre biztos, hogy dőlni fog és ha ez az elengedés lesz, a bánat közepette, ne felejtsük el, hogy ez még szükséges ahhoz, hogy új, szabadabb, igazibb énünk, megtalálhassa azt a személyt, akivel már közösen, magasabb szinten kapcsolódhasson.

A nyári tisztulás után, itt az idő. hogy a gyakorlatban és éljük, akivé váltunk és végre merjük felvállalni a valódi lényünket, mondjuk ki az igényeinket, mutassuk meg a világnak, hogy kik vagyunk. Ahogy azzá válunk, akik igazán vagyunk, minden átrendeződik körülöttünk és a Mars meg fogja adni ehhez a felvállaláshoz az erőt. Egész nyáron ezért töltekezett, ezért hátrált, tisztított, hogy most mindent beleadva elinduljunk az igazságunk útján.

Tegnap jött velem szembe egy csodálatos bölcsesség, amit szeretnék veletek megosztani, mert az előttünk álló időszakban, ez most sokat segíthet!

„Amíg szerepeket játszunk, addig a szerepeinkhez találunk társat. Ha ahhoz, akik valójában vagyunk nem tud valaki kapcsolódni, akkor nem mellettünk van a helye.” – Csillagokkal üzen-Ő

Mindenkinek békés, tisztázó helyezeteket és emelkedést kívánok erre az időszakra!

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

Te mit gondolsz?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .