Egy rendkívül érzékeny nő, tisztában van környezete minden rezdülésével és annak mély jelentéstartalmával. Ő át lát a szitán – mondhatnánk. Nem csak egyedülálló képessége van arra, hogy mások érzéseit érzékelje, hanem képes át is venni azokat, ezért sokkal több megértésre van szüksége tőlünk, mivel ezek az emberi érintkezések jobban megviselik őt a hétköznapokban.

Nagyon empatikus és tudja, hogyan lehetne a dolgokat úgy megváltoztatni, hogy mindenki boldog legyen. Egy ponton túl viszont, az ő egyik feladata pontosan az lesz, hogy megértse, nem menthet meg másokat és mindenkinek be kell járnia a saját fejlődési útját.

Ha egy érzékeny nővel van dolgunk, vannak dolgok, amiket jobb, ha elfogadunk és megértünk vele kapcsolatban. Különleges, egyedi érzelmi világa csak akkor színesítheti meg kis világunkat, ha nem akarjuk megváltoztatni őt és hagyjuk hogy az legyen, aki.. Egy csodálatos érzékeny nő.

Gyorsabban kell haladnod

Egy érzékeny nőnek sokkal több időre van szüksége, hogy feldolgozza a történéseket maga körül. Nem azért, mert lassú felfogású lenne, sokkal inkább azért, mert, minden apró mozzanatot, mondatot, történést átfuttat az érzékelésén. Minden őt ért benyomást az érzésein keresztül kell, hogy dekódoljon, analizáljon, majd azt rendszerezze.

Ebben nincs nagy üzlet

Egy érzékeny nőnek sokkal erősebbek az intuíciói, a figyelme, az érzékelése nagyobb távlatokban gondolkodik és figyelme jobban kiterjed mindenre az átlagembereknél. Sokszor meghökkenti is a környezetét azzal, hogy valami olyan dologba fog, amit mások előre leírnak ő mégis látja benne a potenciális lehetőséget és végül a sikert is bezsebeli.

Tudom hogy érzel

Ezt ne neki.. Nem, nem tudod, hogy érez. Soha nem is fogod megtudni. A közelében sem leszel annak a végtelen számú érzelmi skálának, amivel ő a történéseit megéli és feldolgozza. A szomorúság bagatell jelző, ahhoz képest, ahogyan ő érzi magát egy kudarc után és az öröme kifejezéséhez még nem létezik olyan szó a világon, amivel azt legalább körül lehetne írni. Álljunk mellette, azt érezze, de ne higgyük és főleg ne hangoztassuk, hogy tudjuk, mit érezhet!

Túl érzelmes vagy

Ezt inkább ki sem fejtem mekkora hiba vele szembe. Te meg túl érzéketlen vagy, hogy őt megértsd és elfogadd, ő pontosan ettől a „képességétől” különleges, ha nem ilyen lenne, nem is ő lenne.

Nem kell tökéletesnek lenned

Neked lehet, hogy nem, neki igen. A perfekcionizmus az egyik legtökéletesebb módja egy érzékeny nőnek, hogy kifejezhesse, mennyire képes törődni másokkal vagy a számára fontos ügyekkel. Ezt pedig ő képtelen félszívvel csinálni. Igazából semmit sem tud félszívvel csinálni.

Ez a szag nem is erős!

De az, ha már ő mondja. Az ő öt érzékszerve a miénk működésének a négyzetének a négyzetével kifinomultabban dolgozik. Higgy neki, jót akar.

Miért tart olyan sokáig az étkezés?

A főzés és az evés egy érzékeny nő számára egy érzéki élmény. A finomságokat lassan, apró falatokban is képes elfogyasztani, csak azért, hogy tovább tartson. Szeret mindent hosszasan kiélvezni, ami pozitívan hat az érzékeire.

Tényleg szükséged van egy újabb szünetre?!

Igen, tényleg. Meg kell, hogy értsük, hogy ő az öt érzékszervén keresztül sokkal több információt dolgoz fel egyszerre, így többször van szüksége egy kis pihenésre, feltöltődésre, hogy újra teljes figyelemmel képes legyen százszázalékosan jelen lenni. És ugye emlékszel arra, hogy mit gondol arról, hogy nem kell tökéletesnek lennie.. ?!

Túl komolyan veszed azt, amit nem kéne

Igen, ő egyszerűen ilyen. Számára minden fontos, és nehezére esik félvállról vennie valamit. Hidd el, tudja ő is, hogy sokszor ő maga nehezíti meg a saját életét azzal, hogy képtelen lazítani, és néha csak elengedni a dolgait. De egy biztos, ha ő valamiben melletted áll, vagy az mondja segít neked, az nem egy levegőbe mondott ígéret lesz csupán. És ezért nagyon hálásak vagyunk neki.

Túl sokat gondolkodsz

Ó! Még annál is többet, mint hiszed! Képtelenség kikapcsolni az agyát és talán nem is kell, hiszen annyi remek ötlete, gondolata van, amiket kár lenne nem kibontakoztatni, hiszen végül mindenki jól jár. Nem mellesleg, számára fontos, hogy valami inger érje, mindig történjen valami, és a fejében biztos, hogy nem unatkozik.

Te magadra ismertél? Kiegészítened még valamivel? Vagy elmondanád a saját tapasztalatodat? Írd meg kommentben.

Kép: stocksnap.io

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.