Személyiségünk és a másokkal való interakcióink szerint, két kategóriába soroljuk az embereket: Introvertált vagy extrovertált. Lehetséges egy kicsit mindkettő?

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az olyan ember, aki egyedül is szeret lenni?

Rendkívül lojálisak

Igaz, ezeknek az embereknek nem túl nagy a baráti köre és nem is biztos, hogy sűrűn összefutsz velük egy zsúfolt szórakozóhelyen. Ők inkább a kényelmes, hangulatosabb helyeket kedvelik és megelégszenek azzal, ha csak egy-két közeli barátjuk van, akiket igazán közel engednek magukhoz, nem szeretik a felszínes kapcsolatokat. Ha neked is van egy ilyen barátod, garantáltan biztos lehetsz benne, hogy tűzön-vízen át megtesz majd érted mindent, igazán figyel rád, úgy fogad el ahogy vagy és mindenben számíthatsz majd rá.

Nyitottak az ötletekre és rendkívül kreatívak

Csak azért, mert szükségük van némi magányra, hogy feltöltődjenek, nem jelenti azt, hogy ne lennének nyitottak a meglepetésekre, a spontán ötletekre, kalandokra és kihívásokra. Általában nagyon kreatív személyek, hiszen elég sok időt töltenek a saját fejükben. Folyton azon dolgoznak magukban, hogy megértsék a világot, éppen ezért tágabb a nézőpontjuk és hatalmas képzelőerővel vannak megáldva. Kívülről lehet, hogy visszafogottabbnak, talán unalmasnak is látszanak, de akiknek megnyílnak, azok előtt megnyitnak egy olyan világot, ami sokkal izgalmasabb a felszínnél. Minden őrültségre kaphatóak, ha azt izgalmasnak és új élménynek találják, mert imádnak lelkileg gazdagodni, magukba szívni az élet minden színét és ízét.

Egy lépéssel mindig előrébb járnak

A rengeteg nyugodt idő, amit magukra szánnak bőségesen és hasznosan megtérül az életükben. Egy problémát, egy szituációt, sokkal jobban megvizsgálnak, jobban átlátnak és ha mások segítséget kérnek tőlük, akkor nem fogunk összecsapott, nesze semmi, fogd meg jól tanácsot kapni tőlük. Képtelenek is erre, hiszen komolyan veszik a hozzájuk közel állók problémáit is és őszintén mellettünk állnak. A dolgokat teljesen más megközelítésből képesek látni és nagyon gyorsan átlátnak minden részletet, ezért sok hasznos információval, segítséggel láthatnak el minket, hogy megértsük és megoldjuk az előttünk álló akadályokat.

Barátságot kötöttek a gondolataikkal

Biztos sok olyan embert ismerünk, akik képtelen egyedül maradni a saját gondolataikkal. Bekapcsolják inkább a tv-t, a rádiót, csak hogy szóljon, csak hogy ne hallják a saját zakatoló gondolataikat. Azok az emberek, akik szeretnek egyedül lenni, ezzel szemben teljesen otthonosan és biztonságosan mozognak a saját gondolataik körében. Nincs is jobb érzés számukra, mikor ezt az időt megengedhetik maguknak, ilyenkor szárnyalnak igazán.

Tisztelik az időt. A tiédet és a sajátjukat is

Észre fogod venni, hogy az időt, mint szót, gyakran használják és a hangjukból is érződik, hogy mennyire fontos is számukra. Azok az emberek, akik szeretnek egyedül lenni, értékelik az időt és az életet, a létezés örömét. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ez az idő rendelkezésükre álljon, hogy a legmagasabb szinten és a lehető legjobban, leghasznosabban kihasználják. Így, ha időd egy részét nekik adod, azt nagyon nagyra fogják becsülni, ahogyan azt is sokkal jobban megértik, ha éppen más elfoglaltságod van. Arra is odafigyelnek, hogy amennyire csak lehetséges, az idejüket olyan emberekkel osszák meg, akik számukra is nagyon értékesek és akik mellett az életük még gazdagabb lehet.

Egészséges, megfontolt gondolkodás, örökké táguló határok

Minden idő, amit magukra fordítanak ezek az emberek hasznosan telik el. Átgondolják, hogy mi az, ami motiválja őket éppen, merre induljanak tovább és milyen lehetőségeket nem vettek esetleg észre. Fejlődés orientáltak, bár úgy tűnhet, hogy fejben élik az életüket és túl sokat gondolkodnak valójában ez párhuzamosan, egészségesen zajlik bennük és cselekedni épp annyira szeretnek, mint gondolkodni. Csupán arról van szó, hogy a lényegre akarnak koncentrálni és nem felesleges köröket futni az életben, ezért kicsit megfontoltabbak. Ha mégis hibáznak, azt sem bánják, mert szeretnek tanulni és játszani a saját határaik feszegetésével. Imádják az új kihívásokat és a megmérettetéseket, amikben elmélyülhetnek, majd fejestugorhatnak, hogy megnézzék, mire képesek még.

Te szeretsz egyedül lenni? Magadra ismertél?

Kép: pixabay.com

unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.