Azért küzdünk, hogy egészséges, tartós kapcsolatban éljünk végre? Mit csinálunk mégis rosszul, hogy ez nem jön össze? Az asztrológia segíthet rávilágítani arra, hogy az egyes állatövi jegyek tulajdonságai hogyan szabotálják az esélyünket egy boldog párkapcsolat kialakulására. Figyelem! A napjegyek csak  egy általános és töredékenyi információval segíthetnek nekünk. A teljes és valós kép, ettől sokkal összetettebb egy asztrológiai elemzésben.

Kos

Nehezen köt kompromisszumot, mivel szeret a saját feje után menni, így nem igazán lehet őt irányítani. Ha önszántából megtesz valamit a másikért akkor az szívből jön, de rákényszeríteni nem lehet semmire.

Bika

A folyton kétkedő. Intenzíven udvarol és ugyanerre a figyelemre van szüksége a párjától is. Őrülten féltékenyek is tudnak lenni, a társuk minden lépéséről tudni akarnak.

Ikrek

Túl elfoglalt. Amíg új a kapcsolat, addig nagyon intenzíven jelen van, aztán egyre jobban unatkozni kezd, ahogy kiismeri a párját. A változatosság iránti igénye annyira nagy, hogy nagyon nehezen köteleződik el egy kapcsolat mellett.

Rák

Hangulatingadozásai és bizonytalan énképe a Rák ember számára is nagy teher. Mégis, neki nagyon sok szeretetre és megerősítésre van szüksége egy kapcsolatban. Minden nap. Ezt nem mindenki bírja hosszútávon megadni neki.

Oroszlán

Egy Oroszlánnal való kapcsolatban nincs mi, csak Ő. Szeret középpontban lenni, nem csak társaságban, hanem egy kapcsolatban is. Figyelemre, csodálatra vágyik. Ha elkezdesz beszélni valamiről, biztos, hogy félbe szakít, hogy elmondhassa az ő hasonló történetét. Gyakran elnyomja a partnereit.

Szűz

Erős kritikája pillanatok alatt tönkre teheti a legszebb románcot is. Sajnos ő ilyen, ami a szívén, az a száján. Nagyon maximalista és a párjától is elvárja, hogy mindent tökéletesen csináljon. Ennek nem mindenki tud vagy már nem is akar később megfelelni.

Mérleg

Nagyon nehezen hoznak meg egy döntést. Szinte már őrjítő, hogy mennyire ingadozó. Nincs határozott véleménye, ha azt mondod kék a fű és zöld az ég, elfogja fogadni a nézőpontodat. Mindent, csak azért, hogy harmónia legyen közöttetek. Ez nagyon kedves tulajdonság, csak sokszor unalmas.

Skorpió

A kiszámíthatatlan Skorpió nem szereti a langyos vizet, szóval, ha nincs dráma, majd ő csinál. Emiatt nagyon nehéz vele. Ő mindent kiszed a másikból, teljesen feltérképezi, amíg ő egy örök titokzatos rejtély marad, ez egy darabig édesen őrjítő vágyat kelt a másik nemben, de később a távolságtartása már fárasztó lesz annak a félnek, aki szeretne közelebb kerülni hozzá.

Nyilas

Nagyon nehezen köteleződik el valaki mellett. Nem szereti a korlátokat, szeret minél több új dolgot megélni, kipróbálni. Ha nem tartasz vele? Így jártál, különösebben nem fogja zavarni, hiszen tudja, rengeteg hal úszkál még a vízben.

Bak

Nagyon zárkózott. Hatalmas falakkal veszi körbe magát, nehezen enged közel magához valakit. Nagyon bizalmatlan és félénk, retteg a sérüléstől, ezért sok türelemre, odafigyelésre van szüksége, hogy megnyíljon. Ezeket a falakat sokszor annyira magasra emeli, hogy gyakran idő előtt elmegy a kedvük a betolakodóknak, hogy megmásszák.

Vízöntő

Képtelen a kompromisszumokra, mivel gyűlöli a korlátokat. Az összes jegy közül, ő az, aki a legnehezebben teszi le a voksát valaki mellett. Minden fajta érzelmi kérdést nyomásnak, tehernek érez, amitől futva menekül, mert nem akar felelősséget vállalni semmiért és senkiért. Független, szabad és köszöni szépen ő inkább tovább áll, ha úgy érzi hogy a másik megpróbálja kisajátítani.

Halak

Néha túlzottan melankólikus, negatív. Egy pozitív ember számára, egy Halak ember kicsit kimerítő lehet. Ő egy nagyon érzékeny, intuitív, álmodozó ember, aki néha kifolyik a kezünk közül. Megfoghatatlan. Rengeteg megerősítésre van szüksége és sokszor igényli az irányítást is. Fel kell ébreszteni a kis álomvilágából, mert közben lehet, hogy elmegy mellette az élete. Az önsajnálata és a túlságosan mimóza lelke is tönkreteheti az egyébként jónak induló kapcsolatot.

Kép: unsplash.com/Matheus Ferrero

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.