Ha megkérdeznéd magadtól, hogy sikeresnek tartod magad, mi lenne a válaszod és miért? Sokan azt hisszük, hogy a siker egyenlő az anyagi javakkal, színvonalas élettel, menő állással, pedig ez koránt sincs így.

Lehetséges, hogy sikeres légy akkor is, ha nem nyaralsz éppen Balin, mert nem szórhatod annyira a pénzed, de megvan mindened amire, éppen szükséged van. Ha nem magas pozícióban dolgozol, de szereted a munkádat, mert azt csinálhatod, amit szeretsz. Sok embernek még annyi jó sem adatik meg az életében, ami számunkra természetesnek, hétköznapi dolognak számít.

Itt van 7 kérdés, amik közül, ha egyre is igennel tudsz válaszolni, akkor sikeresebb és szerencsésebb vagy, mint hitted.

Van közeli barátod?

Ha van közeli barátod nagyon szerencsés vagy. Az Oxfordi Egyetem tanulmányai szerint, a közösségi médián keresztül több száz vagy több ezer ismerősünk lehet, de a legtöbben ezekből egy maréknyi embert nem tudnak felmutatni, igaz barátként. A szoros barátságok az egészségesebb és hosszabb élettartamhoz is hozzájárulnak.

Megválaszthatod, hogy milyen emberek vegyenek körbe?

Ha a körülötted lévő emberek olyanok, akikkel szeretsz együtt lenni, akkor nagyon is sikeres ember vagy. Ha olyan emberek vesznek téged körbe, akik felemelnek, motiválnak, pozitívan hatnak rád, akkor jó helyen vagy. A sikeres emberek, sikeres embereket vonzzanak. Ha nem tudjuk megválogatni a társaságunkat, ha olyan emberekkel kell lennünk akaratunkon kívül, akik visszahúznak, például a munkahelyünkön, akkor próbáljunk meg tudatosan elhatárolódni, amennyire csak tehetjük. Számít, hogy milyen emberek vannak hatással az életünkre.

Van elég pénzed pozitív döntésekhez?

Ha van elég pénzed, hogy azt is tedd, amit szeretnél, ne csak azt, amit muszáj, az azt jelenti sikeres vagy. Ha nem csak a számládra futja, hanem egy-egy hobbidra, kedvtelésedre, egyéb céljaid befektetésére is félre tudsz tenni, akkor talán nem is olyan rossz a helyzeted, mint amilyennek hiszed.

Egy kisebb kudarcra tudsz úgy tekinteni, mint egy erősítő gyakorlatra?

A kudarc egy olyan tapasztalat, amit nem a siker útján nem tudunk kihagyni, mint tapasztalat. De ez valóban csak egy tapasztalat, sokszor akár csak egy próba. Ha kilépsz a világba, biztos, hogy néha elesel, a kérdés csak az, hogy erre, hogy reagálsz. Fel tudsz állni és még nagyobb erőbedobással újra próbálkozni, vagy teljesen elveszi a kedvedet a folytatástól?

Tudsz adni?

Képes vagy adni másoknak vagy csak elveszel? Adni az tud, akinek van. Szeretetet, segítséget, támaszt, adományt, bizalmat, jóságot és még sorolhatnám. Ha Te képes vagy mások felé fordulni önzetlenül, akkor sokkal gazdagabb vagy, mint hitted.

Képes vagy másokat felemelni?

Az egy dolog, hogy Te sikeres vagy, de másokat is feltudsz emelni a magasba? A hitelességed, a példád, emelő erő mások számára? Tudsz alázatos lenni és ha a helyzet úgy kívánja, másokra is gondolni, nem csak magadra? Ha igen, akkor benned már most sokkal több van, mint az átlagemberben.

Olyan célod van, ami megmagyarázhatatlan erővel hív?

Sokan még csak azt sem tudják mit szeretnének az életben, csak napról napra élnek, vegetálnak. Céltalanok, nincs bennük tűz, ami hajtaná őket valami felé. Aztán ott vannak azok az emberek, akiket szenvedélyesen hív egy álom, egy eszme, egy út. Az ilyen emberek legyőzhetetlenek és bár rájuk is várhatnak akadályok, előbb vagy utóbb elérik az álmaikat, mert hisznek magukban és hisznek az álmukban.

Elhiszed már, hogy milyen szerencsés vagy? Te miért lehetsz még hálás az életnek? Öröm, ha megosztod a saját élményedet, tapasztalatodat kommentben.

Kép: unsplash.com

 

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.