A mai napon az Oroszlánban járó Nap, együtt áll az Oroszlán csillagkép legfényesebb csillagával, az Oroszlán szívével, a Regulussal.

Az Oroszlán, fejével hátranéz a múltba, a Rák csillagképéhez, így ma miénk lehet a szeretettel teli megértés, hogy bizonyos dolgok miért történtek úgy, ahogy. Összeállnak a puzzle darabkák és nagyobb bölcsességre tehetünk szert.

Mikor ez a megértés a miénk lesz, az elengedés is természetesen megy végbe bennünk. Most képesek lehetünk felülemelkedni egy régóta cipelt, dédelgetett belső konfliktuson.

Ha felmerül egy érzés, világosságot kap benned egy helyzet, engedd meg, hogy megmutassa magát teljes egészében. Légy rá befogadó, ne menekülj el előle, mert a folyamat végén olyan megkönnyebbülést tapasztalhatsz, amire már régóta vártál.

A Hold, közben a Nyilas csillagai alól adja a plusz lelki erőt, bölcsességet, hogy az igazságot ismerjük fel és a valódi céljainkat kövessük. Érdemes este kicsit ráhangolódni erre az energiára és erőt meríteni belőle. Belső korlátokat bonthatunk le. Valahogy minden kicsit könnyebbnek tűnhet, mint korábban, új ötleteink támadhatnak. Az ilyen pillanatokat érdemes megragadni és kicsit időzni benne, töltekezni belőle, mert igazán ilyenkor vagyunk egységben önmagunkkal. Az ego is csendesebb, ezért sokkal könnyebb meghallani a belső sugallatainkat.

Engedd el a neheztelést és megkapod a rálátás ajándékát, hogy mennyire tökéletesen illeszkedik minden, mindenhez.

Csodálatos megélést, sok felismerést kívánok!

Kép: pixabay.com

Kép: pixabay.com

unsplash.com/Cody Black

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.