0
Vallomások

Társat keresek – egy régimódi, 21. században ragadt lány hírdetése

Nem vagyok biztos pont, akit csak akkor keresel, mikor neked jó, és aki épp alkalmas lehet arra, ha egy kis törődésre szorulnál. Nem vagyok naivan hülye, aki folyton megbocsátja minden baklövésedet, és képes újra és újra jó képet vágni ahhoz, mikor újra elszúrod. Nem vagyok az, aki csendben sír, mikor a szavaiddal megforgatod bennem a kést, úgy, mintha önmagában a szúrás nem lett volna elég mély.

Nincs kőből a szívem, hogy ne hulljon darabokra, mikor századszorra futamodsz meg az érzéseid elől, puszta félelemből és önzőségből. Nem vagyok halhatatlan, hogy örökké várjak rád, és arra, mikor vállalod fel, hogy a részed vagyok, hogy szeretsz, nem csak két hetente egyszer, hanem ameddig dobog a szívünk.

Nem vagyok új bonbon sem, díszes dobozban, akit lejárt szavatossága után kukába lehet dobni, mert kívánatosabb, még nem ízlelt csokit találtál a polcon. Nem vagyok zsebből előrántott időtöltés, akit két barátnő között elővehetsz addig, amíg nincs érdekesebb préda. Nem vagyok online erotika tárház, az egyszemélyes unalmas estéidre. Nem vagyok játékszer, ígéretek hiszékeny hallgatója, tévedések elnézője, sem a remény kergetője. Nem vagyok egy a sok közül, akit szédíthetsz, húsz másikkal mellettem, miközben én csak neked szenteltem a figyelmem.

Nem vagyok férfi, hogy én udvaroljak, érdeklődést mutassak, kedvességet, türelmet adakozzak, a telefonomat bámuljam, de csak nélkülözésben toporogjak. Nem vagyok fotó album, hogy képeket küldözgessek, megfeleljek, elcsábítsalak, olyat tegyek, amit később megbánok, csak hogy engem válassz és végül még sem. Nem vagyok három az egyben Nescafé, hogy neked semmit nem kell hozzám tenned, hogy finom legyek, hogy meg add a módját azért, hogy különleges zamatomat és mindazt, amit nyújthatok neked csak úgy tálcán megkapd tőlem.

Nő vagyok, lélekkel, szívvel és rajta hegekkel. Utamat járó, néha bukdácsoló, hibázó, tévedésekből, hiszékenységemből tanuló, sok rossz tapasztalattal élő és ezért már védekező, óvatos nő. Magányos, melegségre, törődésre, szeretetre vágyó, szeretetet adni akaró, becsomagolt ajándékot rejtő érték, ebben az elfajzott, lelketlen, instant világban. Persze csak ha képes vagy észrevenni, ha te hajlandó vagy kibontani, kitartó lenni, hogy felfedezz. Csupán csak akkor láthatod, ha őszintén megérkezel, itt vagy, teljesen, nem megosztott figyelemmel, és megbecsülsz. Csak akkor, ha téged még nem kebelezett be ez a világ, és még mersz szeretni. Képes vagy hinni még abban, hogy létezik igazi szerelem valódi tartalommal. Hajlandó vagy ennek a varázslatnak a megtapasztalásáért tenni is, velem együtt.

Ebben az esetben akár álmaid nője is lehetek, az a gondoskodó, oltalmazó, megértő, biztos várad, ahova hazaérkezhetsz. Egy nehéz nap után ölelésed, támogatásod, meleg vacsorával váró konyhatündéred. Az éj leple alatt tüzes szajhád, érzéki szerelmed, vágyaidat valóra váltó istennőd. A hétköznapokban, barátod, cinkosod, jó kedvre derítőd, kalandos, bolondos, vakmerő lánykád, aki mellett te is újra gyermeki tisztasággal csodálkozhatsz rá beszürkült világodra.

De gyámoltalan, érzéseitől félő, hezitáló, csalfa, sérüléstől, kötődéstől menekülő és ezért hazug játékos nőcsábász hímeknek csak egy meg nem értett lány képében jelenek meg. A nem tömegcikként, vagy ha nem tud tovább látni az orránál, csak pont annyinak látszom majd. Nekik csak az a nő tudok lenni, akinek az elfogyasztására még nem állnak készen. Aki még sok. Az a nő, akivel nem tudnak mit kezdeni, csak egy zárkózott, bizalmatlan, megszelídítetlen kis kóstoló, aki a mai világban abszurd dolgokat remél egy férfinak hitt személytől, így ezek az urak gyorsan fel is húzzák a nyúlcipőt. Kérem, ők ne fáradjanak beljebb, ez a hirdetés nem nekik szólt, de ha te végre Te vagy, kérlek gyere közelebb, hogy észre vegyelek, már régóta téged kerestelek.

 

Kép: unsplash.com

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    %d bloggers like this: