0
Vallomások

Rabul ejtő érzések

Nem számítottam Rád, meglepett az érkezésed, a pimaszul rabul ejtő, fürkésző, kedves tekinteted. Szürke egemre szivárványt, napfényt varázsoltál, hosszú idő után, magányos szívembe melegséget, bizalmat árasztottál. Egy együtt töltött éjszaka után, búcsúcsókkal, és egy öleléssel útnak indultál.

Új fejezet voltál, új érzés, sok gondolat, egy izgalmas felfedezés. A bennem megbújó kétség, önmagam iránt érzett hitetlenség. Egy férfi voltál, akire felnéztem, magamat melletted, olykor kevésnek éreztem. Mit adhatnék én annak, kinek látszólag mindene meg van?

Érdekelhet-e Téged egy egyszerű szív, egy ábrándos lány különös lelkivilága? Felfedeznéd velem, hogy az élet maga a csoda? Ismerős ismeretlen, mond találkoztunk-e már valaha? Hogy lelkem rezdült lelkedre, vajon ezt jelenti, vagy csak a képzeletem csalt csapdába?

Ábrándokat, ígéreteket szőttünk egymástól távol a viszontlátást várva, de a hazaérkezésed öröm helyett, csak bánatomnak volt melegágya. Én tápláltam a fejemben azt, amitől féltem, s mikor az valóra vált, tudtam, felesleges bármit is kérdeznem.

Fájdalom voltál minden reggel, esténként egy csendes könnycsepp a párnámon. Egy küzdés, egy elfojtott gondolat, harag és hiány. Egy mondat a fejemben, újra és újra. Egy tátongó lyuk a mellkasom közepén. Egy beteljesületlenül maradt éjszaka. Egy tűzijáték, ami hamar véget ért és én még néztem volna.

Most egy tapasztalat vagy. Olykor szomorú, máskor örömteli, időnként visszatérő csalfa remény, hogy egyszer újra látlak. Egy álmodozás, a szobám ablakából. Éjszakánként egy hulló csillaghoz suttogva elmondott kívánság, egy szűnni nem akaró féktelen vágy. Egy szívdobbanással kísért mosoly az arcomon, mikor átsuhansz a gondolataimon. Elfogadás és megértés, hogy minden csak is a megfelelő pillanatban érkezhet. Türelem és megengedés, hogy ha Te is akarod, lehet beteljesülés.

Nem kell többet, sem mást ígérned a pillanatnál, csupán annyi kell, ami a meséből valóra is válhat. Ma már szelíden, nyitott szívvel várlak, és ha végleg távozol, megtanultam, nem kell sírnom, utánad.

 

Kép: pixabay.com

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    %d bloggers like this: