0
Vallomások

Amíg nem hiszed el – Neked (részlet)

Amíg nem hiszed el, hogy szerethetnek, addig szerethet Téged bárki jól vagy rosszul, sosem lesz egyik sem a valódi igazság, csak egy torz tükre elméd börtönének. Amíg a szívedben nem hiszed el, mennyire értékes vagy, egy szerető szempár is csak meg fog ijeszteni. Nem fogod elhinni azt, amit én a szemedben látok, még nem.

Addig az élet csak oda fog sodorni, ahol még az önbüntetéseidet meg tudod tapasztalni, ahol igaz lesz a kishitűséged, a keserűséged a szerelemben, amiben egykor csalódtál. De minden történet, aminek részese leszel, törni fogja a záradat, szétzúzza megkeményedett, hitetlen szívedet. Ezek a kanyarok fognak végül visszavezetni a saját szeretetedhez. Tudod, a boldogság csak akkor tud megérkezni, amikor elfogadtad önmagadat, látod a saját értékeidet és ezeket már nem kívülről vágyod megerősíteni, nem menekülsz már önmagad elől. Akkor majd hinni fogsz a szívemnek, élni fogod azt, akit én már most is látok Benned. És akkor a zárt szíved képes lesz újra szeretni, szeretve lenni, bízni és beengedni, mert már nem riaszt meg, mi van, ha megtapasztalom ki lakik odabent. Akkor majd ráébredsz mindig is tudtam, hogy ott vagy, csak hagytalak menni az utadon.

Kép:pixabay.com

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    %d bloggers like this: