Mindenkinek van egy fő irányvonala az életében, amire hívást érez. Ki jobban, ki kevésbe, de olykor elkapjuk a fonalat, megérzünk belőle valamit és csalogat. Nem tudjuk miért, talán nem is tisztán látjuk még, de idővel egyre jobban letisztul mi az, amire leszülettünk.

A számok sajátos rezgéssel rendelkeznek. Minden számnak jelentős energiája van, szerepe, hatásköre, tulajdonsága. A születésnapunk pontos ideje, sosem véletlen, hiszen ez a dátum megadja az alap rezgésünket, jellemvonásokkal tölt fel minket. Most a számok és a hozzájuk rendelt Taro nagy arkánum lapjaival szeretnélek fogalmilag közelebb vinni a feladatodhoz.

A Tarot kártyák azért is csodálatos, mert képvilága nagyon beszédes. Nem, tévedés, ha azt hisszük róla, hogy a Taro nevetséges jóskártya. A Taro valójában az emberi fejlődés szakaszairól mesél és a pillanatunk lehetőségeiről. Egy fajta beavatás, ezért nagyon hasznos lehet annak, aki a saját önismeretében, személyes fejlődésében elakadt, segítségre szorul vagy egyszerűen irányt keres az életében.

Minden, mindennel összefügg az életben. Az asztrológia, a számmisztika, a Taro vagy akár a Symbolon is egymásra építhetőek és megértésükkel segíthetnek közelebb kerülni önmagunkhoz.

“A születési kártya” az egész életen át tartó feladatot szimbolizálja. Gondolkodjunk nagyban, amikor a végeredményt olvassuk. Ez csak egy összegzése, rövid meghatározása annak a személyes, nagyobb feladatnak, ami csak a miénk. Ha jó úton vagyunk, így is segítség lesz és érezzük majd, hogy igen, “-valami ilyesmit érzek én is” még ha nem is tudjuk még ezt pontosan, hogyan fogjuk megvalósítani. Ha pont az ellenkezője vagy negatívan éljük meg, akkor máris tudhatjuk, mi a feladat, hogy az egyensúlyt visszaállítsuk.

Feladat a következő: Vegyél egy papírt, add össze a születés napod számjegyeit, amíg egy számot nem kapsz. Pl: 1988. 11. 17 így fog kinézni: 1+9+8+8+1+1+1+7=36=3+6=9

Majd olvasd el, a kapott számodhoz tartozó leírást!

1. Mágus/Merkúr

A lélek kézben tartja erőit, tudatos, erős, tudja, hogy mikor, hogyan nyilvánuljon meg. Nem él vissza veleszületett hatalmával, de mindenből a legjobbat hozza ki és mindent véghezvisz, amit kitűzött magának. Erős vezető, de soha nem öncélúak a törekvései. A legmagasabb jóért, a közös ügyekért dolgozik.

2. Főpapnő/Rák

A lélek itt inkább befelé fordul, nagyon intuitív. Képes hallgatni a megérzéseire. Tudja mikor kell beszélni és mikor jobb hallgatni. Érzelmei olyan szélsőségesen változhatnak, mint a Hold. Ennek a kártyának a magasabb képessége a látnok, a jó beleérző képesség, jó intuíciók. Az ilyen embernek meg kell tanulnia felhoznia a mélyből ezt a veleszületett képességét és egész életében jól működtetni, megbíznia a saját érzéseiben, ami mindig meg fogja neki súgni a helyes irányt.

3. Uralkodónő/Vénusz

A lélek feladata itt a maradandó alkotás, a teremtés. Belső biztonság megteremtése. Anyai kérdések és az anya archetípus. Úgy érezhetjük, hogy egyik legfontosabb feladatunk, hogy jó anyává váljunk, nem csak gyermekünk számára, hanem az egész világot átölve, biztonságot, melegséget sugározva. Az érzékiség, a vágyaink megélése és kifejezése létfontosságú, valamilyen formában működtetnie kell az egyénnek. Ez a fajta szerelem, nem csak az anyaságban, hanem művészetben is kifejeződhet, vagy egy gondoskodó kapcsolatban.

4. Uralkodó/Kos

A lélek úgy érzi, hogy az életének alakulása csak is az ő felelősége, nem támaszkodhat másra. Ha még ezt nem éljük, akkor folyton kívülről várjuk a megoldást. Még nem tartjuk kézben a saját erőinket, a saját életünket, ezért az életünk szétfolyik, folyton kicsúszik minden a kezünkből és körülöttünk semmi sem sikerül vagy nehézkesen. Erkölcsiség, hűség, egyenesség, ebben az életben ezek a témák szembe fognak velünk jönni, talán pont azért, mert a léleknek is van ezzel személyes dolga.

5. Főpap/Bika

A lélek legfontosabb témája ebben az életben a belső hit, a dolgok mélyebb értelmének megismerése. Egy beavatás, amin keresztül az élet egy magasabb szintű tudás birtokába juthat. Olyan helyzetek, kapcsolatok, amiket nem kerülhettünk el, mert ezek szükséges átalakító erők voltak a fejlődésünkben. Az önmagunkba vetett hit és bizalom megtanulása.

6. Szeretők/Ikrek

Az egyensúly megtalálása, merni dönteni, határozott igen-t mondani. A lélek folyton úgy érezheti, hogy ketté szakadt. Döntéseket kell hoznia. A szív és az ész örökösen harcol benne, ezek szorongásokat okozva az egyénben. Az út az lenne, hogy elérjük a stabilitást, a teljességet azáltal, hogy nem bizonytalanodunk el folyton, ha választottunk, hanem hiszünk abban, hogy pont ott vagyunk, ahol éppen most lennünk kell.

7. Diadalszekér/Rák

Az lélekben óriási tetterő és bizonyítási vágy van. Maga mögött akarja hagyni a régi kereteket és új szintre emelkedni. Amikor képes az ellentétes belső erőit összekovácsolni, hatalmas erővel elindul és legyőzhetetlen lesz. Ez az út csak akkor göröngyös a léleknek, ha nem képes önmaga felett uralkodni, ha nem tud önmaga mesterévé válni.

8. Erő/Oroszlán

Sok kihívás várhat a lélekre amíg meg nem tanulja erőit kordában tartani. A szív és az ész egyensúlyát megtalálni, ahol már nem rombol, nem erőszakos akaratos, hanem egy nyugodt belső erőre teszünk szert. Az ösztönerőink kézben tartásának gyakorlásáról szól ez az élet. A vágyak és szenvedélyek harmonikus kifejezéséről és nem követeléséről. Teljes szívvel kiállni valami vagy valaki mellett.

9. Remete/Szűz

A mester archetípusa. Az anyagi világ kevésbé fontos itt már a lélek számára, őt már magasztosabb elvek és a szellemi világ vezérlik. Az egyén útja a teljeség felé vezeti, a megvilágosodáshoz, miközben másokat is emel maga körül. Az a feladata a léleknek, hogy befelé figyeljen és hogy mindazt a tudást, ami benne van, kilépve barlangjából átadja másoknak. Tanítson, segítsen, gyógyítson. Fényt kell gyújtania, vinnie a lámpást az emberek előtt. Fontos, hogy ne akarjon mások helyett cselekedni, csak nyissa ki az ajtót az emberek előtt. Mindig maradjon hű önmagához.

Rád mennyire volt igaz?

Kép: pixabay.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.