Gyakran elfelejtjük, hogy a születés és a halál között sok minden van. A tényleges dolgok. Túl sokan élünk úgy, hogy csak vegetálunk az életben, a munkában és a családban, miközben elhanyagoljuk önmagunkat és a saját boldogságunkat háttérbe szorítjuk. Az élet egy kaland, amely tele van fordulatokkal, jókkal és rosszakkal, ha már címkézni akarjuk, de pont ettől változatos és különleges.

Itt van egy kis lista azokról a dolgokról, amiket elfelejtettél az életről, miközben a lelked könyörög, hogy emlékezz rá. Eljött az idő, hogy a kezedbe vedd az életedet és elkezdj igazán élni.

Élj magadért

Ez kissé önzőnek tűnhet, de egy percig sem az. Ez az életed. Rajtad áll, hogy olyan dolgokat hozz létre magad körül, ami boldoggá tesz. Ha nem vagy boldog, akkor mi az igazán fontos? Van ettől fontosabb dolog az életben?

A boldogság belső munka

Túl sokan még mindig kint keresik a boldogságot. Emberekben, tárgyakban, külső örömforrásokban. Boldogságot találhatsz kint is a nagy világban, de ez a fajta boldogság csak ideiglenes lesz. Az örök boldogsághoz mélyen befelé kell tekinteni és megtalálni. Ezt a boldogságot ha egyszer megleled, sosem veszíted majd el.

Vállalj több kockázatot

Az élet nem csak a munkahelyről, az otthonról, a családról, a gyerekekről és a szórakozásról szól. Lépj ki a komfortzónádból. Tedd meg azt a dolgot, amit mindig is akartál. Menj bele! Igen, ez kockázatos, izgalmas is és talán még egy kicsit veszélyes is. De ez az, amit majd ha nem teszel meg, később bánni fogsz. Növekedj, próbálgasd a szárnyaidat bátran.

Mind egyek vagyunk

Emberek jönnek és mennek az életedben. Bizonyos embereket csak rövid ideig kapunk ajándékba. A középiskolai legjobb barátod nem biztos, hogy a legjobb barátod lesz az 50-es vagy 60-as éveidben is. Néhány ember, akivel találkozol, megharagszik rád, néhányan szeretni fognak, de mind okkal kerülünk egymás életébe. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy egymástól valamit megtanuljunk, segítsünk egymásnak fejlődni, tükröt tartsunk egymásnak. De a felszín alatt, mind egyek vagyunk. Más-más történettel, de mégis ugyanazok.

Az életedet Te alakítod

Nincsenek véletlenek. Minden történés, valamilyen meghatározott okkal jön létre az életünkben, és a legtöbb ilyen véletlen, a gondolataink eredménye. Megvan az erőnk, hogy megteremtsük, amit ebben az életben szeretnénk. Lehet, hogy ez túl misztikusnak tűnik vagy egyenesen badarságnak, de gondold csak végig, hányszor volt már, hogy ha valamiben hittél, valamit igazán akartál és megtetted érte, amire éppen képes voltál az végül valóra vált? Nem háríthatod a felelősséget másra a rossz körülményeid miatt. Mindig, minden helyzetben meg van a hatalmad, hogy változtass az életeden.

Nem vagyunk sokáig itt, nem is tudjuk, mikor jön el az idő, amikor el kell mennünk, ezért hozd ki a maximumot minden pillanatból. Ha valami nem működik úgy, ahogyan szeretnéd, javítsd meg, változtasd meg vagy bontsd le. Tőled függ minden, ne add más kezébe a saját életedet.

Öröm, ha megosztod kommentben a saját tapasztalatodat.

Kép: pixabay.com

unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.