A külvilágra adott reakcióid teszik a napodat nagyszerűvé vagy elviselhetetlenné. Hiszed vagy sem, ez mind a fejedben dől el. Ha úgy döntesz, hogy haladsz az áramlással, engedsz a lehúzó gondolataidnak és hagyod, hogy rossz dolgok történjenek, akkor elkerülhetetlenül meg is fognak azok történni. De ha úgy döntesz, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed, és arra törekszel, hogy észrevedd a pillanatban, jóságot, akkor bármi is történt veled korábban, a világegyetem korrigálni fog és a bőséget hozza el az életedbe.

Az egész, amiről szó van, az egyszerű fizika. Mind megtanultuk, hogy a testeknek, energiája van. Ez az energia az ember esetében úgy néz ki, mint egy vibráció, melyet az elméd és a tested generál folyamatosan.  Más szavakkal, vonzza azt, amit kibocsájt, amit keres. Éppen ezért nem mindegy, mire van igazából beállítva a keresőd.

A kisbetűs rész

Nem, nem fog működni, ha nem vagy egységben a szíveddel és az elméddel. Nem elég, sőt nem is fog úgy menni, ha csak a szívedben akarsz valamit nagyon, de közben az elmédben tele vagy kétségekkel, hitetlenséggel, félelmekkel, elfojtásokkal. Ilyen esetben, a félelem lesz az erősebb és az lesz a húzó erő, az lesz a mágnes.

Minden, amitől félsz, vagy ami ellen harcolsz, ellenerőt, feszülést okoz majd. Például pozitívan akarsz gondolkodni, mert azt hiszed akkor minden jó lesz. Nem lesz. Nem tudod és nem is kell magadra erőltetni, hogy a megoldást, a jó dolgokat vedd észre az életben, ne pedig a bajt, a fájdalmat. Erre magadtól kell megérned, hogy neked így tényleg jobb. Magadtól kell megértened, hogy hogyan és miért választhatsz, hogy nem muszáj mindenen keseregned, hanem másként is tekinthetsz a világra.

De egy másik példával élve, lehet, hogy nem tudod elfogadni az adott helyzetedet, és azért ellenállsz, Akarod hogy vége legyen ennek az időszaknak, de nem vagy hajlandó elfogadni azt, amit már kaptál, ami már a jelen. Így nem lehet tiszta lappal tovább lépni vagy jobb dolgokat teremteni. Ilyenkor sajnos, a félelem fog vibrálni nagyobb erővel és az ellenállásod, ezért azt fogod bevonzani amitől félsz, vagy amiből már nem szeretnél többet kapni.

Változtatni és tiszta lappal kezdeni a vonzásodat, csak úgy tudsz, ha előbb elfogadod ami van, ami már megtörtént. Amivel nem vagy békében. Elfogadod, hogy most nem kaptad meg a hőn áhított munkát. Elfogadod, hogy Pisti még sem gondolta komolyan veled ezt a kapcsolatot. Most ez a jelen, a tovább lépés, bármilyen fajta változás, más megtapasztalás, csak ezután következhet.

Csak az elfogadás után tudsz abba az állapotba kerülni, ahol már tiszta lappal, minden zavaró ellenerő nélkül tudsz új dolgokat bevonzani.

A hozzáállásod, a hangulatod és az energiád nagy szerepet játszik abban, hogy meghatározd, merre tart az életed

Különös figyelmet kell fordítanod arra, hogy milyenek a gondolataid, amikor jelentős döntéseket készülsz hozni.

Ha a vibrációdat magasabb frekvenciára emeled, vagyis a pozitív energiáidat megrögzötten az álmaid megjelenítésére koncentrálod, akkor az már erőfeszítésről, küzdésről fog árulkodni.

A vonzásnak bizalmon alapuló, könnyed teremtésről kéne szólnia. Egy belső nyugalmi állapotról, hogy tudod, bármiért is indultál, az a megfelelő időben és helyen, a szükségesen megtett, de nem túlzott lépések után, megérkezik hozzád. Ellenkező esetben a vibrációd görcsössé válik, ami így vonzás helyett taszítóan hat a világban.

„A célok és vágyak egészséges megjelenítése és vizualizálása, motivál a megvalósításában, de igazán csak akkor, ha közben titokban már nem félsz, hogy nem éred el.”

Például, ha negatív a hozzáállásod, és valójában nem hiszel magadban, hogy valaha is megkapod a kívánt munkát, amire annyira vágysz, akkor valószínűleg nem is fogod. Nem azért, mert nem vagy elég jó a pozícióhoz, hanem azért, mert negatív gondolatokat küldesz ki a világba, amelyek vonzzák a nem kívánt eredményeket. Ez mind a fejedben van. Minden rajtad múlik. Így működik a vonzás törvénye. Külső világod a tudatosságod közvetlen tükröződése.

A hasonló, a hasonlót vonzza elve alapján, ugyanazt fogod bevonzani, amilyen te vagy. A pozitív emberek, vonzzák más pozitív emberek társaságát. Azok, akik szeretik a sportot, vonzzák azokat, akik szintén sportrajongók.

Az új partnerünk is sok esetben hasonló lesz hozzánk. Tűpontosan, a lelki állapotunk tükörképe, válasz reakciója lesz. Minden esetben, még akkor is ha csalódsz benne, vagy nem a terveid szerint alakul a kapcsolat. Akkor is, ha azt mondod, ő volt aki hibázott. A dolgok, melyek zavarnak benne, vagy amiket benyomott rajtad, azon érdemes neked is mélyebben elgondolkodnod, mert ha őszinte tudsz lenni önmagadhoz, nagyon sokat tanulhatsz belőle.

Mindent összevetve,  legyél az az energia az életedben, amelyet vonzani akarsz, amiből többet szeretnél

Ha valóban jobb energiát szeretnél áramoltatni az életedben, akkor itt az idő, hogy rendbe tedd a gondolataidat, az önértékelésedet, és az önmagaddal ápolt kapcsolatodat. Ezután tudatosan ellenőrizd a gondolataidat, hiszen ez az elméd kifejezési módja, vagyis, ez lesz a vonzásod irányadója. Csakúgy, mint egy hanghullám, a gondolatod is hatalommal bír az egész világegyetemben. Egyetlen gondolat, tovább juthat a jövőbe, vagy visszatérhet a múltba.

Mindezt szem előtt tartva, elengedhetetlen, hogy a gondolatainkat tudatosan ellenőrizzük. Ez abban is segít,  hogy a saját energiád ugyanolyan frekvencián legyen, mint a vonzani kívánt energia. Az éberség, megtanít felelősen döntéseket hozni, tudatosan részt venni a saját életünk alakulásában.

Az egyik legfontosabb dolog, amit szükséges megtanulni az életben, az az, hogy hogyan és mire használjuk a saját energiánkat.

A hangulatod, a körülötted lévő érzelmi légkör, a mágnesed. Ez a légkör, a te belső gondolataidból születik meg, mely a külső világra is hatni fog. Ez az energia burok lesz a te személyes, egyéni mágneses eszközöd, és a jelenlegi állapotod szerint vonzol be vele minden azt életedbe. Mindent, ami szellemi, lelki és fizikai szinten éppen azonos veled. A valódi változásra, amelyre törekszel, csak akkor kerülhet sor, ha a saját ritmusodat szinkronizálod a világegyetem ritmusával.

Te mit üzensz a világnak a vonzásoddal?

Virág Klaudia

Képek: pexels.com

Szeretettel
signature

Hírlevél

További értékes tartalmak, újdonságok, és a havonta megjelenő Felemelő magazin! Mindez a tied, ha csatlakozol!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.