Kedves Csodanő!

Szeretném támogatni a belső utadat, és gyógyulásodat, egy különleges ajándékkal. Öröm, hogy itt vagy, és hogy a rövid betekintő elemzések után, kíváncsi vagy, mi minden rejlik még a Te egyedi lélektérképedben.  Harazdy Eszterrel való közös együttműködésem gyümölcse, hogy azzal a kivételes lehetőséggel szeretnék számodra kedveskedni, hogy most 10%-os kedvezménnyel veheted igénybe, az Asztrológiai pszichológiai elemzést!

Mit adhat számodra egy teljes elemzés

Amennyiben úgy érzed, hogy életednek ebben a szakaszában, valamivel kapcsolatban elakadtál, blokkoltnak, fásultnak érzed magad, az Integrál asztrológiai elemzés, segítségedre lehet abban, hogy mélyebben, a saját képleted szemszögéből megértsd a kibillenésed okát, és azt, hogy hogyan támogathatnád, hogy emelhetnéd a hozott, benned élő energiákat úgy, hogy azok támogassanak, és kiemeljenek a megrekedt vagy stagnáló állapotodból.

Az életóra prognózis, az általános asztrológiai elemzéssel szemben, egy egyedülálló betekintést is nyújt abba, hogy például a jelen vagy a jövő, milyen személyiségbeli fejlődést, kihívást, tapasztalatot(életterület és analógiák szerint) tartogathat számunkra.

De ennek a prognózisnak a segítségével, akár visszamenőleg is fel lehet tárni, milyen esemény, blokk, minta, vagy hiedelem okozott kibillent energiaállapotot, amit esetleg azóta is cipelünk.

Képzeld, ezek az aktív energiák, mindig pontosan tükrözik azt, amit a hozzám fordulók elmesélnek. A megélést, a kihívást, vagy olykor a nehézséget okozó tapasztalatokat, az szokta okozni, hogy az adott területet, amit éppen érint, és hozzá tartozó bolygót, vagy bolygókat, amiket aktivál, kibillentve működtetik.

Az asztrológiai pszichológiai, vagy más néven, a Huber féle integrál asztrolgia, azt mondja, hogy egy bolygó energiát, működtethetünk fizikai, érzelmi, vagy szellemi szinten. A tudatos, teljességben és harmóniában élő ember, tengelyében állva, a szellemi szintjén képes már működtetni az energiáit, és így, a tapasztalatok átalakulnak. Hogy ezt hétköznapira fordítsam számodra, egy Mars energiát, például működtethetünk úgy, hogy folyamatosan kint harcolunk, versenyzünk (érzelmi szint), vagy úgy, hogy a nyomógombot tudatosítva, nem belül, és nem is kívül harcolunk, hanem felismerjük, hogy a tapasztalati tükör megjelenése, azt az időszerűséget adja tudtunkra, hogy itt a lehetőség, az önmeghaladásra. Készen állunk rá, ha tudatosan ezt választjuk.

Az elemzés során, a teljes képletet feltárjuk, egészen az alapoktól, a magas szinten elérhető potenciálokig, majd megnézzük a jelen kihívásait, elakadásait, és végül a közeli jövő (kb 1 év) fontosabb lehetőségeit.

Mi a menete az elemzésnek és mire van hozzá szükségem

Mielőtt közösen mélyebb vizekre eveznénk, egy díjmentes, 45 perces Felfedező videó beszélgetésre hívlak, ahol megismerkedhetünk, elmondhatod, hogy mire keresel éppen válaszokat. Ehhez már, elszoktam kérni az ismert születési adatokat(Név, hely, dátom, óra, perc). Ugyan itt még nem elemzek, de figyelem a képletedet, miközben beszélgetünk és felmérem, hogy valóban tudok-e neked segíteni abban, amiért hozzám fordultál.

Ezek után kezdődik a valódi közös út, és munka. Bizony, a te részedről is.

Az elemzést kivétel nélkül, mindig képletpontosítással végzem el. Ehhez pedig szükségem lesz tőled életeseményekre. Születésedtől, napjainkig, a számodra legmeghatározóbb események megírására kronológiai sorrendben. Ez bármi lehet, ha az rád, a személyiséged alakulására, nagy hatással volt.

Évszám, maga a történés, és hogyan akkor mit éreztél. Ez mind szükséges ahhoz, hogy pontosítani tudjam a horoszkópodat, és hogy lássam, éppen milyen minőségben működteted a bolygóidat. Természetesen, mindent bizalmasan kezelek, de annyit osztasz meg, és úgy, ahogy neked jól esik. Ettől függetlenül, gyakran mondom, és mára már, sokan tapasztalták is, hogy ha ezt igazán őszintén megírod, a lelked már ettől is megkönnyebbül, elindul egy gyógyulás.

Ha mindent megírtál, akkor pedig maximum 3, nem eldöntendő kérdés, ami éppen foglalkoztat

Pontokba szedve, hogy mit kérek majd tőled emailben:

  • Ismert születési adatok (Név, hely, dátum, és óra perc)
  • Születésed körülményei (komplikációk, várt gyermek voltál vagy sem)
  • Minimum 10 életesemény
  • Maximum 3 kérdés
  • Számládhoz szükséges adatok (Név, cím)

Mit nem ad ez az elemzés:

  • Kész pirulát, ami mindent megold. Egy ez beavató és támogató önismereti utazás. Szemléletmód váltást, felismeréseket, gyógyító megértést és kulcseszközöket ad például a “hogyanra”, de a gyakorlatba való átültetés, a belső transzformációt, te végzed el.

  • A valódi asztrológia Nem jóslás. Tendenciákat, lehetőségeket, analógiás megéléseket lát, de tied a szabad választás, hogyan kelted végül életre, aszerint, hogy hogyan működteted az energiáidat, és ennek fényében, milyen földi tapasztalásokat teremtesz magadnak.

Mikor kerül sor a konzultációnkra

A jelentkezések sorrendjét, az életesemények beérkezésétől számítom. A Felfedező beszélgetésünk után, minél előbb kapom kézhez az életeseményeidet, annál hamarabb tudom elkezdeni a pontosításodat és elemzésedet. Kérlek ne ijedj meg az emlékezéstől, hidd el, az agyad képes rá. Ezt a folyamatot segítheted azzal, ha tudatosan nyitsz rá magadnak teret, és nem akarod egyszerre megírni az egészet. Haladj visszafelé, pl úgy, hogy először csak az elmúlt 5 évedet vizsgálod át, aztán az előtte lévő 5 évet, és így tovább.

Amikor a pontosítással végeztem, akkor fogok újra jelentkezni, hogy megbeszéljünk egy időpontot az újabb videó hívásunkra. Ez már az asztrológiai konzultációnk lesz, mely 2, 5 órát ölel fel.

Mivel interaktívan mutatok neked mindent az asztrológiai programon, képernyőmegosztással, ezért fontos, hogy ehhez a híváshoz, mindenképpen laptopról/számítógépről csatlakozz, hogy jól láss mindent. A beszélgetésünk hanganyagát, érdemes valamivel rögzítened, így nem kell jegyzetelned, jelen lehetsz. Nagyon sok lesz az információ, hidd el, jó lesz később is visszahallgatni. 🙂

Amennyiben nem tudod felvenni, semmi baj, ha jelzed, én készítek felvételt, és utólag elküldöm, természetesen, a képleteddel együtt.

A pontosítás, az elemzés, és a 2,5 órás konzultáció, az ajándék 10%-al, számodra most 18.900 Ft-ért biztosítom, amennyiben jelzed, hogy Harazdy Eszter programján keresztül csatlakozol hozzám.

A számládat, majd csak akkor fogom küldeni, ha már mindennel kész vagyok, és a konzultációs időpontunkat is lefixáltuk. Az egyenlítés pedig, a konzultáció előtti 24 órában lesz csak esedékes.

Ha érzed a hívást, mert úgy érzed, hogy ez az elemzés most jól jönne, akkor az alábbi email címen fel is veheted velem a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk, a Felfedező hívásra viragklaudia@tollpihek.com

Remélem, hamarosan megismerhetjük egymást, és hozzásegíthetlek ahhoz, hogy visszatalálj a teljességedhez!

Szeretettel,

Klaudia