2018 február 4.-én lépünk a kínai asztrológia szerint a (Jang Föld) Kutya évébe, de hivatalosan csak február 16.-án veszi kezdeti az új kínai esztendő (tavasz fesztivál). A fő téma, amit ez a Holdév elhoz nekünk, a szilárd alapok lefektetésről fog szólni. Az előző évben, a Kakas évében lebonthattuk a korlátainkat, megcsillogtathattuk valódi egyéniségünket. Lázadtunk az elavult rendszereink ellen és jó esetben felszabadítottuk magunkat a saját korlátozó láncaink alól. A Kutya évében szétnézünk, mi az, ami megmaradt, ami stabil, amihez hűségesek maradhatunk vagy amiért valóban érdemes kitartóan még dolgozni, megerősíteni, esetleg teljes szívvel elköteleződni mellette.

A Földes Jang energiájú Kutya éve az életünk biztonságos, szilárd alapköveit jelképezi. A rend, a bizalom, a hűség és a kitartás témáiban újra és újra felmerülő élethelyzeteket kapunk majd az élettől. Ahogy az is kérdés lesz, hogy még mindig örömödet leled abban, amit éppen csinálsz vagy új irányok felé húz már a szíved? A közösségben való részvétel igénye is megnőhet bennünk, kapcsolódásokból sem lesz hiány. Nagy sikereket érhetünk el, ha idén megtanulunk összefogni másokkal.

Az elmúlt évben beindított ügyeket, most stabillá tehetjük, de jó előre tudni, hogy a Kutya évében sok kitartásra lesz ehhez szükségünk, nem lesz minden olyan gyors, mint ahogyan szeretnénk, de az biztos, hogy végül az eredménye sokkal tartósabb lesz az életünkben.

A Kutya a szerelemben a valódi társát keresi, de döntenie nehezére esik. Ebben az évben mégis lehetőséget kaphatunk magánéleti problémáink megoldására, ha hajlandóak vagyunk nyíltan beszélni egymással és a félénkségünket, bizonytalanságunkat magunk mögött tudjuk hagyni. A szerelemben több romantikára vágyunk majd, visszajelzésekre a párunktól, de jó, ha idejében rendbe tesszük azt magunkban, hogy a másik nem azért van jelen az életünkben, hogy az önképünket fényezze. Ne tőle várjuk, hogy az önszeretetünk, a személyiségünk ezen bizonytalan része a párunk szeretetétől legyen végre stabil. A Kutya évében a feltétel nélkül szeretet gyakorlása kiemelten fontos szerephez jut.

A Kutya évében több igényünk támad az elcsendesülésre is, az elvonulásra a terveink, céljaink újraértékelésére. A kreatív energiáink is felcsaphatnak, így minden olyan művészi önkifejezés támogatott, amit mindig is szerettél volna kipróbálni, de eddig nem merted. Most kezd el, a siker garantált, legalább is az önbizalmadnak és a lelkiharmóniádnak biztosan jót fog tenni, ha valami új hobbiba kezdesz és maradandó dolgot alkotsz.

Kihívásokban sem lesz hiány és ezek a helyzetek a személyiségünket fogják megerősíteni. A Kutya éve mindig önismeretben gazdag év, ahol megtanuljuk, hogy hogyan hozzuk ki magunkból a maximumot és nem csak másokhoz, hanem első sorban magunkhoz kerülünk közelebb egy érdekes belső úton keresztül. Összességében ezek az erők egy maradandóan sikeres év ígéretét jósolják.

Kép: pexels.com

unsplash.com

Szeretettel
signature

Hírlevél

További értékes tartalmak, újdonságok, és a havonta megjelenő Felemelő magazin! Mindez a tied, ha csatlakozol!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.