"A szenvedés addig szükséges, amíg rá nem jössz, hogy szükségtelen. - Eckhart Tolle"

Ha szeretnéd érteni, hogy mire hív a jelen pillanat, ha belefáradtál, hogy folyton ismétlődő, nehéz helyzetben találod magad, és nem érted, hogy miért, hogyan lehetne végre emelkedettebb a tapasztalásod, akkor tarts velem egy igazán mély önismereti utazásra, melyben feltárom előtted a te egyedi élettérképed energiáit, potenciális lehetőségeit, és a jelen kihívásaid mögötti blokkokat, működéseket!

Miért tud segíteni neked az, ha ismered az asztrológiai képletedet?

Végre megerősítést kaptam, nem vagyok hibás, nem éreztem rosszul, de most már tudatosabban értem, hogy mi, miért történt velem, kulcsokat kaptam a folytatáshoz, és bátorságot, hogy a jövőben merjem is követni az intuíciómat!

Mindannyiunkat szólít valami, mindannyiunkban ott rejtőzik az összes tudás ahhoz, hogy a jelen teljessége, és harmóniája, valóban a miénk lehessen. Olykor csak annyi a gond, hogy túl hangosra tekertük a fejünkben lévő gondolatokat melyek:

– Megkérdőjeleznek, elbizonytalanítanak.

– A múltból származó tapasztalatokra, mintákra, sémákra támaszkodva, félelemből késztetnek reagálásra.

– Átlépik a hatáskörüket, és átveszik felettünk az irányítást.

– És talán ami a legnagyobb hiba: Elhisszük ezeknek a gondolatokoknak, csak azért, mert hangosak, hogy igazak is. Azonosulunk velük. 

A születésünk pillanatában lefotózott égbolt, a mi élettérképünk, egyedi mandalánk és mindenkori, legfőbb súgónk. 

Ismeretében, minden sallang nélkül, pontosan megértheted, hogy a lelkednek, tudatodnak és bizony, a személyiségednek, mely életterületeken, és milyen minőségeken keresztül van megtapasztalásra váró meghívója.

Mi lenne, ha feketén-fehéren megmutatnám, hogy itt és most, mire érett meg számodra az idő minősége?

Az asztrológia nem jóslás. Jóval több annál. A tudatos ember, nem is a jövőt fürkészi, hanem a jelent szeretné egyre szabadabban megengedni. 

Az asztrológiával megérthetjük a személyes tendenciáinkat, belső programjaikat, mintáinkat, hitrendszereinket, működéseinket, és igen, ezáltal, a jövő lehetséges hatásait, is tudatosabban, önmagunkat támogatva, felkészültebben élhetjük meg.

Általa megértheted, az önismereti vagy személyes kapcsolataidból származó kihívásaidat is. Feltárhatod, és integrálhatod az árnyékos részeidet, és akár gyógyíthatod korábbi traumáidat, hogy azok ne legyenek hatással a jövőbeli teremtéseidre, tapasztalataidra. 

A Huber féle Életóra, mellyel én is dolgozom, egy olyan különleges, de kevésbé ismert prognózisa az asztrológiának, mely egyszerre hív egy mély önismereti utazásra, és emel, egy magasabb tudatossági szintre. 

Az Életóra, tűpontosan megmutatja, hogy mi az, amivel most “feladatod” van a színdarab mögött. Hogy miért találkozol bizonyos helyzetekkel, emberekkel, hogy miért érzed azt amit, és hogy mit tudsz tenni azért, hogy a tapasztalataidban a teljességet, a haladást, az elégedettséget és harmóniát tapasztald. 

Én persze csak a tudást, a kulcsokat tudom adni ehhez, a belső átalakulást te viszed véghez

"Szinte már félelmetesen pontos"

Igen gyakori mondat ez, ami az elemzések alatt elhangzik.

És valóban, a rengeteg célzottan folytatott, Életóra kutató munkáim alatt is leteszteltem már, hogy mennyire pontosan látszik, hogy ez a prognózis, milyen pontosan kapcsol be minket, függetlenül attól, hogy ismerjük a képletünket, vagy sem.

Ezt persze nem úgy kell elképzelned, hogy teljesen belelátok az életed aktuális, személyes történetébe, hanem úgy, hogy pontosan azok a témák, életterületek és kihívások foglalkoztatják a hozzám fordulókat, amit elsőre, én is látok minden háttér információ nélkül, pusztán az Életóra jelenlegi állásából és fényszögeiből

Ahogyan a személyes kérdések is – amiket az elemzés alatt feldolgozunk közösen -, mindig szorosan összefüggnek az aktuális Életóra állásával, és a horoszkóp fajsúlyos energiáival.

És amikor tükröt tartok a te legbensőbb, fejedben, lelkedben zajló párbeszédre, vagyis elmondom, hogy milyen működésekkel nyilvánulhatnak meg az egyes energiák, milyen tudatos vagy tudatalatti motivációval, félelemmel, blokkal jelenhetnek ezek meg benned, szintén gyakran elhangzik, a következő mondat: “- Hihetetlen, hogy ez mind, látszik a képletemben! ” 

De ez nem varázslat, és nekem sincs gondolatolvasó képességem, pusztán pontosan körbeírható analógiákról, van szó. Megfelelő szakértelemmel, a kibillenés megértésével, az ego félelmeit, indítékait és így működését is lehet dekódolni, az ismert energiákon keresztül.  

Megértelek, mert hosszú ideig, az én fejemben is hangos, ítélkező, és borús hangulat tombolt

Életem meghatározó része volt mindig is a spiritualitás, és az önismeret. Tudatos felkészülést, monitorozást és belső feltárást végeztem, hosszú hosszú éveken át. Különös hangsúlyt fektetve az emberi ego működésének megértésére. Szenvedélyes területemmé vált a Tudat felszabadítása és a Tudattalan energetikai játszmák feltérképezése. Azért is kutattam, tanultam, éberen figyeltem és tapasztaltam, hogy önmagamat feltárva, majd felszabadítva, másoknak is segíteni tudjak. 

 

Belső tapasztalásaim útján, sokszor voltam én is nagyon mélyen.  A lélek mély sötét éjszakájának végső áttörését végül, egy csillagképben rejlő üzenet megértése hozta el számomra. 

Engedheted, hogy az erőid magad alá gyűrjenek, és uraljanak, vagy a tudat erejével, kézben tartod őket. Van választásod, mindig. 

Hogyan kezdődik a közös utunk?

Egy első, kötelezettség mentes ismerkedéssel.

Egy 45 perces, ingyenes felfedező hívásra invitállak, ahol picit megismerkedünk, elmondhatod, miért fordulnál hozzám, és felmérjük közösen, hogy valóban rám, az asztrológiai elemzésre van szükséged.

Itt még nem elemzek, de már személelem a képletedet, ezért már ehhez a beszélgetéshez is szükségem lesz a születési adataidra (Név, hely, dátum és ismert óra, perc) 

Ha megyünk tovább együtt..

Akkor tiéd lesz a következő lépés. 

Ahhoz, hogy elkészíthessem az elemzésedet, pontosítanom kell a képletedet. Ezt minden esetben megteszem. Akkor is ha a családban jól emlékeznek az születési óra percedre, ha ki lett kérve korházból, és akkor is, ha már korábban más asztrológus pontosította képletedet. Csak azért tudok felelősséget vállalni, és arról beszélni hitelesen, amit én is pontosítottam.

Ehhez pedig, szükségem lesz az életeseményeidre. Minimum 10 olyan meghatározó életesemény, kronológiai sorrendben, ami valóban nagy hatással volt rád, a személyiségedre. Ez bármi lehet, tényleg bármi, az a fontos, hogy számodra valóban fontos volt, valóban akkor és ott, valamiért, valahogyan mélyen megérintett. 

Az életesemények nemcsak a pontosítás miatt fontosak, hanem azért is, mert ezen keresztül fogom azt is felmérni, hogy milyen szinten élted és éled most a horoszkópodat. 

Ezért a következőképpen kell kinézni: Évszám, mi történt ott, és nagyon fontos: mit éreztél akkor

Hogy ezt milyen terjedelemben írod meg, rád van bízva, szívesen fogom olvasni! Sőt, sok visszajelzés alapján mondhatom, egy jól megírt életesemény, önmagában is értékes, és mély önismereti élményt adhat. 

Ha egy eseménynek emlékszel a pontos dátumára, azt is leírhatod, de ami fontos, az a pontos évszám (Nem “nagyjából” és nem “ebben az időszakban”), konkrét évszám. Az emlékezésben sokat segíthet az elmédnek, ha nem egyszerre akarod megírni, és mondjuk 5 vagy 7 évenként haladsz visszafelé. 

Ha mindent összeírtál (min. 10, lehet több, kevesebb ne), akkor kérlek írd még össze azt a maximum 3, nem eldöntendő kérdést is, ami éppen foglalkoztat, és a számlázáshoz szükséges adataidat (Név, cím)

Ezután jövök én

Miután elküldted nekem emailben, a viragklaudia@tollpihek.com címre az eseményeidet, kérdéseidet, és számlázási adataidat, a jelentkezések sorrendjében el fogom kezdeni a képleted pontosítását. Hogy minél előbb sorra kerülj, az annak is a függvénye, hogy milyen hamar kapom meg tőled az életeseményeket.

Mikor kész vagyok a pontosításoddal, jelentkezem és megbeszélünk egy időpontot, a nagy online konzultációnkra.

Az elemzés, 2,5 óra, egy kis szünettel. Interaktív, bemutatom a képletedet, de közben beszélgetünk, kérdezhetsz, én is kérdezlek. Mindent mutatok neked élőben, megosztom a képernyőmet, ezért kérlek, hogy erre a videó hívásra, laptopról/számítógépről jelentkezz, hogy mindent jól láss. 

Az elemzés utolsó részében, átadom neked a közeljövő legfontosabb hatásait(életóra, direkciók, tranzit), lehetséges megéléseit, de nem jósolok, nem determinálok. Meghagyom a szabad teremtésedet, ezért csak körbeírom, hol várható új energia, és hogyan állhatsz hozzá tudatosan. 

És hogy igazán jelen lehess, ha szeretnéd, készítek hangfelvételt, amit utólag, a képleteddel együtt, elküldök neked

Nagyon sok lesz az információ, ezért jó lesz máskor is visszahallgatni. 

Különlegesen értékes tudást kapsz

Talán te is érzed, hogy ez egy megfizethetetlen beavatás. Ha igazán bölcsen használod fel a kapott tudást, ismeretet, akkor nem túlzás, hogy sorsfordító erő birtokába jutsz. Egy olyan komplex rálátás, megértés lesz innentől a tudatod könyvtárába, mellyel változtatni tudsz az életed minőségén.

A pontosítás, az elemzés, és a 2,5 órás konzultációnk 25.000 Ft, melyet a nagy konzultációnk előtti 24 órában szükséges kiegyenlítened. Én is csak két nappal előtte küldöm majd, de kérlek figyelj rá, hogy előtte 24 órával kiegyenlítsd, mert ezzel lesz számomra is végleges a jelentkezési szándékod. 

Kezdjük el a közös önismereti utazást!

Ha maradt még benned kérdés, írj nekem az alábbi email címen: viragklaudia@tollpihek.com vagy foglalj már most egy időpontot a Felfedező hívásra, hogy elindulhasson a közös folyamatunk!

Visszajelzések