Vannak olyan emberek, akik könnyebben függnek bizonyos dolgoktól, mint mások. Egyesek drogfüggők, míg némelyek szenvedélybetegek lehetnek. Mivel az állatövi jegyek a személyiségünk és jellemzőink legjelesebb mutatói, bemutatom a hat legfontosabb jegyet, amelyek addiktív személyiségi vonásokra hajlamosabbak.

Ikrek

Az Ikrek azok az emberek, akiknél a szenvedélybetegségek gyorsabban kialakulnak, mint bármely más jegynél. Függővé válhatnak bármitől – az anyagtól, a dolgoktól, az emberektől stb. Általában szenvedélyük olyan dolgokról szólnak, amit a hétköznapi emberek különösnek találnának. Lehetnek olyan gyűjtők, akik különféle dolgokat gyűjtenek abszolút öncélra vagy felhasználásra. Nagyon jók abban, hogy szenvedélyüket fenntartsák. Legtöbbször ez a függőség ártalmatlan és haszontalan, de kiderülhet, hogy nagyon bosszantó a partnerek számára.

Bika

Nagyon makacs emberek, és ha valamit a fejükbe vettek, akkor minden áron meg fogják valósítani. A motivált Bikát nagyon nehéz kezelni, mivel nem engedi, hogy bármi az útjába álljon. Ha ismersz ilyen Bika jegyű embert, akkor tudnod kell, hogy miről beszélünk. Ügyelni kell arra, hogy ne alakuljanak ki olyan káros szenvedélyek az életükben, amelyek az életüket, egészségüket kockáztatni tudja. Például az alkohol vagy a kábítószer, mert hajlamosak az önpusztításra.

Mérleg

A kapcsolatfüggők. Bizonytalan emberek, éppen ezért, könnyen függővé válnak. Általában anyagi dolgoktól függenek és hajlamosak materializálódni. Sokszor megszállott módon.

Skorpió

Skorpió soha nem érti igazán a függőséget, mint fogalmat. Nem gondolják túl rossznak vagy károsnak, ami további függőséghez vezet. Az ezekről való lemondás, nagyon nehéz feladat számukra, hiszen nem is ismerik fel a függőségüket. Képesek elmerülni a függőségükbe úgy, hogy azt észre sem veszik. Ha tudsz olyan Skorpióról, amely nem ismeri a saját függőségét, de úgy gondolod, hogy problémái lehetnek, próbálj meg vele beszélgetni és elmagyarázni neki, hogy ha esetleg nem tud káros helyzetéről.

Halak

Ők a legnagyobb függők. Az alkohol és a kábítószerek könnyen elcsábítják. Mivel uralkodó bolygója a Neptunusz, amihez minden illúzió, káprázat, elragadtatás és addiktív jellemvonás is tartozik, ez nem is meglepő. Az érzéseik olyan mértékben lehúzhatják őket a mélységbe, hogy sokszor a segítséget sem képesek már elfogadni.

Bak

Szerencsejáték és hatalomfüggők lehetnek. Mivel szeretnek irányítani mindent és mindenkit. Ez lehet az egyik legnagyobb keresztjük. Képtelenek lazítani és elengedni a gyeplőt.

Kép: stocksnap.io

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.