Azt mondják, hogy minden pillanatunkban ott lapul a kreatív erő és az Univerzum célja, hogy ezt segítsen nekünk megélni a lehető leggazdagabb módon, azért, hogy boldog lehessünk. Ha ez a helyzet akkor nagyon is csodálkozhatsz, miért nem jöttek be az álmaid. Mindent beletettél? Könnyebb elhinni, hogy csak a vonzási törvényei nem működnek, mint felismerni, hogy talán nem jól működtetjük ezt a képességünket.

A kreativitásod kiégett. Tudod, hogy folytatnod kell, de nem tudod hogyan tovább? Az az igazság, hogy soha nem fogod megváltoztatni, mindazt, ami történik körülötted, amíg nem változtatsz magadon és a belső hozzáállásodon, a kisugárzásodon.

Önindító gomb

Észrevetted, hogy azok az idők, amikor a dolgok jól működnek, nem mindig tartanak sokáig? Sőt semmi sem marad úgy, ahogy képzeltük?

Az új szerelem elhalványul, az a látszólag félelmetes munka, nem is tűnik már annyira félelmetesnek vagy a pénz néha bőséggel áramlik feléd, majd a semmiből egyszer csak számolod az aprópénzt.

Ahhoz, hogy a valóságos átalakulások megtörténjenek és maradandóak is legyenek, teljes nézőpontváltásra van szükségünk. Azért azt fontos megértünk, hogy az élet nem állandó, folyamatosan változik, de ha könnyedén tudunk ezzel a változással áramolni, akkor a változásnak nem kell ennyire a végletek között ingáznia.

Ha soha nem változtatod meg az elmédben futó berögzült programjaidat, az új élettapasztalatok nem tudnak sem megtalálni, sem kibontakozni előtted, mert csak a régi gondolkodásmóddal tér vissza, amivel megteremtetted őket.

Gondolj bele így, ha az álmaid, abban a gondolkodásmódodban léteznének, ahogy most viszonyulsz az élethez, akkor már megtapasztalhattad volna őket. Így működik az Univerzum. Ha más állapotban vagy, mint ami a célod, akkor nem tudtok találkozni észre sem veszitek egymást. Ha pesszimista vagy, hitetlen és közben elképzelsz egy bőséges boldog életet, amire vágysz, de nem így érzed magad már most, akkor nem fogod észrevenni még a lehetőségét sem, ennek az állapotnak. Nem vagy vele egy rezgésszinten.

Tehát, ha készen állsz arra, hogy az életed varázslatossá váljon, jelentsen ez neked békét, egészségét, gazdagságot, szeretetet vagy örömet, akkor tudd, neked kell saját magadat elindítanod felé a gondolkodásmódod megváltoztatásával. Ez az első és legfontosabb lépés, amit meg kell tenned ahhoz, hogy elérd az álmaidat.

Hozd létre azt a belsővilágot, amiben élni szeretnél

Abszolút időpocsékolás, ha megpróbálod megváltoztatni a külső világot anélkül, hogy először megváltoztatnád a belső szellemi világodat. Az egyetlen ok, amiért nem vagyunk boldogok az életben, az az, hogy a mi világunk nem úgy történik, ahogyan azt akarjuk. Na és miért? Azért, mert ennek biztonságát kívül akarjuk létrehozni.

Tehát, ha aggodalmaskodsz az életedben létrejött pillanatai miatt, hihetetlenül fontos, hogy megtanulod létrehozni a megfelelő stabil erőforrásokat az elmédben. Ez az alapja a világban látni kívánt dolgok létrehozásához.

Ellenkező esetben minden az életben véletlen lesz … és miért engeded ezt, ha valódi belső kreatív erőd van?

Minden tapasztalat, amire csak vágysz, csak akkor lehetséges, amikor elkezdesz rá úgy gondolni, mint már létező, valódi élethelyzet lenne. Ha belül nem tudod éltetni ezt az energiát, akkor a valóságod része sem lehet, hiszen nem ezt éled, nem ezt hívod a fizikai valóságodba.

Bűvöld meg az elméd

Tudatában lenni annak, hogy élő mágus vagy, segít megérteni, hogyan lehet mágnesként magadhoz vonzani a világ minden bőségét és csodálatos tapasztalatait.

Létfontosságú, hogy tudatában legyél, hogy amikor minden gondolatot a szíved álmai irányába állítasz, az Univerzum azt mondja: “IGEN” és automatikusan felhívja az összes embert és tapasztalatot, amely az álmaidhoz való eléréshez szükséges. Ugyanez igaz akkor is, amikor lehúzó erők hatalmában éled az életed. Az Univerzum nem szelektálja a hívásaid minőségét, csak fogja a jelzésedet és máris reagál rá, annak megfelelően segíti a Te teremtésed.

A pillanat, amikor megkérdezed: “Meg fog történni, nem fog megtörténni?” Vagy azt mondod: “Ez nem lehetséges” akkor ez az a pillanat, amikor demagnetizálod az elmédet, jobban mondva az ellenkezőjét teremted, mint amit szeretnél. A kétségeidnek, az életedbe vetett hitnek fontos szerepe van a teremtéseidben, hatnak rá. A félelmeiddel késlelteted és megakasztod a vágyaid megérkezését.

Ez általában nem “kezelői hiba”! Te vagy az operátor, aki létrehozta a hibát.

Az érzés a titok

Jó érzés. Úgy gondolod, hogy nyitott vagy arra, hogy minden nap jól érezd magad függetlenül másoktól vagy a körülményeidtől? Nem arról beszélek, hogy ezt az érzést magadra kéne erőltetni. Hanem arról, hogy választod az örömöt és felülemelkedsz tudatosan a problémákon vagy hagyod, hogy azok maguk alá temessenek?

Talán megkérdeznéd, miért olyan fontos ez? És hogyan érezhetnéd jól magad, ha tényleg komoly gondjaid vannak? Mindkét kérdés jogos, de amíg nem látod be, hogy a választás joga is a tiéd, minden percben, addig a körülményeidet fogod okolni a rosszkedved miatt és ez nem fog előremozdítani. Lemondasz az életed felelősségéről. Ez hárítás. Attól még, hogy rossz dolog történt veled, választhatod a pillanatban, hogy amikor valaki rád mosolyog, kedves veled, azt észreveszed, csakhogy egy kis példával szemléltessem, hogy mit értek választáson. Ha egy rossz napod után, találkozol a legjobb barátoddal, panaszkodni fogsz vagy megengeded a jelenednek, hogy a barátoddal eltöltött idő, örömteli érzésekkel emeljen kicsit? Tudatosan így tudjuk magunkat feltornázni a negatív hangulatból a pozitív hangulatba.

És hogy ez miért fontos? Mert az érzéseid, tudatod alapján történik a vonzás. Ez a mágnes. Ha jól érzed magad, egyre több dolgot vonzol magadhoz, ami miatt még jobban érezheted magad. De ha ezeket a lehetőségeket elutasítod nem is próbálod magad jobban érezni, akkor a rossz érzelmi állapotodat élteted és növeszted.

Tanuld meg a gondolataidat irányítani

Szinte mindent megkapsz, amit az életben szeretnél, ha megtanulsz tisztán gondolkodni.

A vonzás törvényének legsikeresebb tudatos, használói felfedeztek egy módot arra, hogy hogyan irányítsák a gondolataikat, hogy az elősegítse vágyaik beteljesülését. A végeredményre gondoltak, nem vesztek el a részletekben és nem abból indultak ki, nem ahhoz mérték a lehetőségeiket, hogy éppen mi a valóságuk.

Például, miután úgy döntesz, hogy új otthont keresel, az első gondolat ne arról szóljon, hogy hol, mekkora legyen vagy mennyibe kerüljön. Egyszerűen tudd, hogy mi az ideális otthon számodra.

Úgy gondolkodni, mintha a vágy már igaz lenne, a számodra lehető legmegfelelőbb módon, és nem kell azzal törődni, hogy az hogyan fog megvalósulni, engedd meg hogy minden lehetséges út megnyíljon.

Ne aggódj azon, hogy a dolgok hogyan történnek meg

Nem sokan gondolunk arra, hogyan működik a motor az autóban, és nem is kell. Ha valahová elakarunk jutni, csak elindulunk. Nem gondolunk arra, hogyan működik a villamos energia, amikor felkapcsoljuk a lámpát, és ugyanúgy nem kell megmagyarázni, hogyan fog történni valami az életedben, csak tudd, meg fog történni!

Ha már tudod, hogy az álmodat biztosan eléred, akkor valójában az álmoddal máris kapcsolatot létesítettél, életre keltetted. A hogyan fog megtörténni helyett, azt kérdezd meg magadtól, hogy “Mit kell tennem?” “Mit akarok?” Milyen eredmény fog boldoggá tenni? ”

Figyeld meg, ha ezeket a kérdéseket felteszed az univerzumnak, akkor jön rá válasz, kibontakozik az esemény, egy út, amire rá kell lépned, amivel élned kell, mert ez fog elvezetni a célodhoz.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy az egyetlen kérdés, ami számít, az az, amely az elmédre fókuszál, vagyis az, hogy azt tudd pontosan, hogy mit akarsz. Mi az az eredmény, amire elkötelezett vagy. Ez a titok, amelyet a feltalálók, a művészek és a szerzők, évszázadok óta használnak. És ez tényleg működik.

Te mit teszel az álmodért? Mersz elindulni érte?

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.