Sokszor csak elég egy kis megerősítés, vagy egy kedves gondolat valakitől, ami segít, hogy tovább haladjunk vagy elgondolkozzunk eddigi hozzáállásunkon az élethez. Az ilyen tágító gondolatokat meglovagolva, nagyot fordíthatunk a személyiségünkön és az életünkön. Az apró, jelentéktelennek tűnő mondatok, felismerések, olykor váratlanul találnak meg minket, talán nem véletlenül.

#1. Minden erő, amire szükséged van jelen pillanatban ahhoz, hogy elérd a célodat, már a birtokodban van, ha felnyitod rá a szemedet. Semmi olyat nem kapunk az élettől, amit ne lennénk képesek elbírni és megoldani, ha a csüggedés helyett arra fókuszálunk, hogy mi az, amin képesek vagyunk változtatni.

#2. Nincs olyan dolog, amit ne érhetnél el az életedben. Az egyetlen akadályt Te állítod az utadba azzal, ha nem hiszel eléggé önmagadban.

#3. Szeresd magad annyira, hogy nemet tudj mondani olyan dolgokra, amik már nem visznek előre. Nincs szükséged külső megerősítésekre, sem lehúzó romboló erőkre, amik csak az energiádat és az önértékelésedet csorbítják. Mondj igent azokra a dolgokra, amik képesek lelkesíteni és amik lendületet adnak az életednek.

#4. Az élet egy folyamatosan változó áramlás. Egyes napokon úgy érezheted veszítettél, máskor a fellegek felett jársz. Ha elfogadod az élet ritmusának törvényét, akkor a szükségszerűen bekövetkezett negatívnak vélt tapasztalásaid is értelmet nyernek.

#5. Ne büntesd magadat. Mindig pontosan annyit teszel, amire akkor, abban az adott helyzetben Te képes voltál, ahogyan mások is.

#6. Fókuszálj az életed szépségeire, ne a hibákra. Fókuszálj arra, ami az életedben működik, és amitől jól érzed magad, amiért hálás lehetsz, ne a hiányra és ne azokra a dolgokra, amik nem működnek.

#7. Hatalmasabb erőd van, mint gondolnád. Ha képes vagy észrevenni a jó tulajdonságaidat, eltörpülnek mellettük a gyengeségeid. Senki sem tökéletes, de törekedhetünk arra, hogy többet hozzunk ki önmagunkból.

#8. Te tanítod meg másoknak, hogyan kell veled bánni azzal, hogy önmagadat adod. Ha maszkokat viselsz, ne keserítsen el a környezeted válasza ezekre a maszkjaidra. Ezek nem Téged minősítenek, nem rólad szólnak, csak arról, mit kell levetned, hogy szabadabb, boldogabb lehess.

#9. Senki sem veheti el tőled az erődet az akaratodon kívül. Ha a hatalmadat, értékedet más ember kezébe adod, máson van a fókuszod, csupán annyi a dolgot, hogy visszaveszed. Szerethetsz valakit úgy is, hogy magadhoz hű maradsz és nem függsz más ember visszajelzésétől.

#10. Nem az határoz meg Téged, hogy mások mit gondolnak rólad, hanem az, ahogyan Te gondolkodsz magadról. A környezeted ezt csak megerősíti.

#11. Ne várd el, hogy mások elfogadjanak, amíg Te nem békültél ki egyes részeiddel és nem fogadtad el magadat úgy ahogyan vagy.

#12. Ha szereted magadat, és hiszel benne, hogy megérdemled a boldogságot, akkor az univerzum arra is válaszolni fog. Ahogyan arra is, mikor azt gondolod, hogy neked semmi sem sikerül, és nem vagy szeretetreméltó.

#13. Az életed értéke nem az eredményeidben keresendő, nem is a vagyonodban, vagy a teljesítményedben, hanem önmagadban. Minden más csak figyelemelterelés, kompenzáció a félelmeid ellen.

#14. Az élet mindig visszatükrözi amit érzel. Ha nem tetszik amit látsz, vizsgáld meg az érzéseidet, gondolataidat önmagaddal kapcsolatban és változtass rajtuk. Ha így teszel, a tükörkép is megváltozik.

#15. A megbocsátás erény és különleges képesség. Semmi szükséged sincs arra, hogy haragot cipelj magadban valami olyan miatt, ami már megtörtént. Csak a Te életedet fogja károsítani. Azon már nem tudsz változtatni, ami megtörtént, azon viszont igen, hogy felülemelkedsz a sérelmeken és nem hagyod, hogy ez a jövődet is mérgezze.

#16. Nem azért születtél, hogy kételkedj magadban. A születésed ajándék, létjogosultságod van, megkaptad hozzá az útlevelet, mert amiért itt vagy, azt képes vagy véghez vinni, már rég megelőlegezték neked ezt a bizalmat. Akkor Te miért nem hiszel önmagadban?

#17. Észrevetted, hogy amikor teszel egy lépést a pozitív önértékelésed irányába, amikor egyszerűen csak jól érzed magad, tudod hogy jó vagy, és képes vagy valamire, akkor az egész univerzum rohan, hogy ebben támogasson, megerősítsen és még több bőséggel ajándékozzon meg? Kipróbáltad már? Ha működött, miért hagytad abba?

#18. Méltó vagy a boldogságra, méltó vagy a bőségre, a fantasztikus életre. Az egyetlen személy, akit erről meg kell győznöd, az Te magad vagy. Az élet mindig is a Te oldaladon állt, azt támogatta, amiben Te hittél.

Neked van olyan felismerésed, ami megváltoztatta az életedet? Öröm, ha megosztod kommentben.

Kép: stocksnap.io

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.