Vannak időszakok, amikor kifejezetten áldott állapot az egyedüllét, aztán ezt is meg lehet unni. A sokszor kimerítő társkeresés, végül unalmassá is válik. Belefáradunk a szokásos körökbe és ettől csak még inkább bezárunk. Itt van 11 új kihívás, ami feldobja a randizási szokásaidat és megtanít újra nyitott lenni.

#1. Hagyd, hogy a barátnőd irányítson a társkereső oldalakon egy hétig

A legjobb barátod úgy ismer, mint senki más és csak is a legjobbat akarja neked. Ne félj átadni neki a staféta botot az online térben. Lehet, hogy ő meglátja a potenciált valaki olyanban, aki mellett Te elmennél és ki tudja, talán még jól is elsülhet.

#2. Menj el, egy menő kulturális eseményre, minden második héten

Első sorban kimozdulsz, élményekkel gazdagodsz és nem utolsó sorban, megadod a lehetőséget, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Egy előadáson vagy egy fesztiválon sokkal könnyebb és meghittebb beszélgetést kezdeményezni másokkal, mint egy hangos szórakozóhelyen. Tegyük fel, hogy mégsem ismerkedtél meg senkivel, sebaj, legalább jól érezted magad.

#3. Tarts szemkontaktust és mosolyogj többet az emberekre

Két ember között a legrövidebb út, egy mosoly. Ezt mind tudjuk és milyen igaz! Tegyél egy próbát, kezd el tudatosan használni a pozitív kisugárzásodat, nyiss a világra. Mosolyogj rá az emberekre, nézz a szemükbe, sugározz magadból pozitív energiát, hiszen amit adsz, azt kapsz. Már egy-két nap után észre veszed majd, hogy valóban sokkal jobban vagy, sokkal pozitívabb, vidámabb és ezt a környezeted is meg fogja jegyezni. Számít, hogy hogy érzed magad, nem mellesleg egy mosolygós lány jobban vonzza a másik nem képviselőit is.

#4. Kezdeményezz

Női-férfi szerepekről lehetne vitatkozni, mit illik, mit nem, és hogy ki kezdeményezzen előbb. Sok férfi szereti, ha a nő kezdeményez, vagy legalább is tesz egy kis lépést feléjük. Néha ezt is kipróbálhatnád, ha másért nem, legalább azért, hogy közeledj másokhoz. Add a tudtára az univerzumnak, hogy nyitott vagy az emberekre, így több esélyed lesz arra, hogy “küldenek” neked valakit.

#5. Ismerkedj társkereső appok nélkül

Az online felületek, nagyon kényelmesek és biztonságosak, de pont ez az egyik baj velük, nem mozdítanak ki a komfortzónádból. A kanapéról ülve könnyen húzogathatsz jobbra, balra, de nincs semmilyen más inger, semmi hatás. Legtöbbször beszélgetést sem kezdeményezünk végül, ha mégis, csak tőmondatokban, aztán el is megy a kedvünk. A való életben keresd a szikrát, menj és légy jelen az életben, kitudja kivel hoz össze a sors.

#6. Kérdezd meg a legbizalmasabb barátod szerinte mit kéne máshogy csinálnod

Nem arról van szó, hogy rosszul csinálnád, csak megeshet, hogy már nem látsz új irányokat, ebben pedig egy kívülálló, akiben megbízol, akinek adsz a szavára sokat segíthet. Lehet, hogy az ő módszere is megtetszik, vagy egyszerűen csak új ötleteid támadnak neked is.

#7. Adj esélyt a kerítőknek is

Ha bárki a környezetedben azt mondja, ismer valakit, aki lehet, hogy neked szimpatikus lehet, hagyd, hogy bemutasson neki. Tudom, hogy elcsépelt, de tényleg soha sem tudhatod, hiszen nincsenek véletlenek. Tudtad, hogy egyébként a legtöbb pár, akik hosszú ideje együtt vannak, barátokon keresztül ismerték meg egymást? Szóval megér egy esélyt. Ha még sem érezted a kémiát, legalább megpróbáltad.

#8. Jelentkezz egy érdekes tanfolyamra

Biztos van olyan téma, amiben szívesen elmélyülnél. Mire vársz? Jelentkezz. Nem csak eleget teszel egy régóta halogatott vágyadnak, aminek meglépésével az önszeretetednek is jót teszel, hanem lehetőséget is adsz magadnak, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Ha találkozol valakivel, aki felkeltette az érdeklődésedet, az biztos, hogy egy közös témátok már biztos, hogy lesz.

#9. Legyél mindig csinos

Na jó, ezt kicsit helyesbítem. A lényeg, hogy adj magadra, hozd mindig a legjobb formádat, mert attól nő az önbizalmad. Nem igaz, hogy csak tűsarkúban érezheted magad igazi nőnek, de fontos, hogy elégedett légy magaddal és az érzést kívülről is megerősítsd. A magabiztos kisugárzásodat mások is észreveszik és soha nem tudhatod, hogy a nap folyamán kivel hoz össze a sors.

#10. Havonta járj el mozogni

Az edzés, egy jó túrázás a testedet, lelkedet, szellemedet felfrissíti. Sokkal energikusabbá tesz, rendszert visz az életedbe és az egészségednek is nagyon jót tesz. Ha eljársz egy közösségbe rendszeresen sportolni, kikapcsolódni, azzal megint csak bővíted a lehetőségeid számát, hogy új emberekkel ismerkedj meg és ez is egy módja, hogy tágítsd a komfort zónádat és új élményeket szerezz. Régóta szeretnél jógázni vagy táncolni? Mire vársz? Vágj bele!

#11. Ne szexelj azzal, aki csak a testedet érzi, de a lelkedet nem

Ha egyedül vagyunk, hajlamosak vagyunk futó kalandokba keveredni vagy bizonyos szexpartnert fenntartani az életünkben. Ebben is ki lehet égni. Egy részt, az érzelmek előbb vagy utóbb hiányozni fognak, még a szex sem lesz vele olyan, mint azzal, akit igazán szeretsz. Más részt, ezzel azt üzened az univerzumnak, hogy te többre nem is vágysz. Évekig bele lehet ragadni egy ilyen kényelmes állapotba, de ha szeretnél valakivel igazán kapcsolódni, engedd el a biztos pontodat, kockáztass az igazi szerelemért.

Ha neked is van még ötleted vagy megosztanád a tapasztalatodat, írd meg kommentben.

Kép: unsplash.com

Szeretettel
signature

Felemelő - Havonta megjelenő asztrológiai és önismereti online magazin

Iratkozz fel és olvasd el máris, az aktuális számot!
Please wait...

Öröm, hogy csatlakoztál!

Felemelő Magazin – Havonta Megjelenő online önismereti és spirituális magazin

Tags

No Comments Yet.